Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 94
Hier is pagina 94 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
emo
©
s
ge
ee
2
a
e
e
«
°
..
©
.
on.
e
®
e
. “+4
©
e
0 bi e
=
=
nen
ss
gra
Soezenkroon met citroencrème
6 personen e 1u
crème:
2 blaadjes gelatine
5 g zout
extra:
3 citroenen
soezendeeg:
5 g bloemsuiker
spuitmondjes en spuitzak
150 g bloemsuiker
250 g water
merengue italienne:
suikerthermometer
120 g Spar gesmolten boter
2 Spar eieren
190 g suiker
3 Spar L eieren
150 g Boni Selection patisserie-
100 g eiwitten (+ 4 eieren)
bloem
8
e
100 g Boni Selection
50 g water
”..
verse platte kaas
80 g Spar boter
mespunt zout
Cr
+
Citroencrème: boen de
aan toe onder voortdurend
.
citroenen schoon en rasp
roeren. Voeg het tweede ei
de zeste van 2 citroenen.
pas toe als het eerste vol-
Pers het sap uit 3 citroenen
ledig opgenomen is.
a
tot 150 ml.
11
Verwarm de oven voor op
220°C.
Week de gelatineblaadjes
in koud water.
12
Schep het soezendeeg in
Klop de eieren op met de
een spuitzak met breed
bloemsuiker. Voeg het
glad spuitmondje en spuit
-
citroensap en de zeste toe.
18 bolletjes op een met
Plaats de kom in een warm-
bakpapier beklede bak-
I
waterbad op het vuur.
plaat. Werk de puntjes weg
Blijf kloppen tot je een
met een natte vinger.
13
romig mengsel bekomt dat
Bak goudbruin en gaar in
an
aan de achterkant van een
20 min.
14
Haal uit de oven en steek
lepel blijft kleven.
Fi
Haal van het vuur, knijp de
onmiddellijk een gaatje
in de onderkant zodat de
gelatineblaadjes uit en los
Mi
ze op in het warme citroen-
stoom kan ontsnappen.
N
Laat afkoelen.
mengsel. Laat afkoelen.
Klop de gesmolten boter
15.
Vul de soesjes langs de on-
derkant met citroencrème
+
erdoor tot een crème. Voeg
=,
de verse kaas toe en klop
en plaats koel.
16
opnieuw.
Meringue: breng het water
Dek af met plastic folie tot
met de suiker aan de kook
tot 120°C.
op de crème en plaats in de
koelkast.
17.
Klop het eiwit met een
Soezendeeg: zeef de
mespunt zout in de keuken-
3
u
bloem.
robot tot sneeuw. Voeg
=
Verwarm het water, de
halfweg de rest van de
boter, de suiker en het zout
suiker (= 40 g) toe.
Fr
Pr
18
ll
in een kleine pot. Breng aan
Voeg de suikersiroop in
u
Ea
de kook. Haal van het vuur
een dun straaltje toe onder
_
en voeg in 1 beweging de
voortdurend kloppen. Blijf
gezeefde bloem toe, onder
kloppen tot het geheel
voortdurend roeren met
D
afgekoeld is.
een spatel. Laat ‘droog’
19.
Schik de gevulde soesjes in
een cirkel. Spuit de merin-
koken op het vuur.
10
Doe het deeg in een kom.
gue er royaal op en brand
kort af.
Voeg er 1 na 1 de eieren