Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 94




Hier is pagina 94 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

emo

©

s

ge

ee

2

a

e

e

«

°

..

©

.

on.

e

®

e

. “+4

©

e

0 bi e

=

=

nen

ss

gra

Soezenkroon met citroencrème

6 personen e 1u

crème:

2 blaadjes gelatine

5 g zout

extra:

3 citroenen

soezendeeg:

5 g bloemsuiker

spuitmondjes en spuitzak

150 g bloemsuiker

250 g water

merengue italienne:

suikerthermometer

120 g Spar gesmolten boter

2 Spar eieren

190 g suiker

3 Spar L eieren

150 g Boni Selection patisserie-

100 g eiwitten (+ 4 eieren)

bloem

8

e

100 g Boni Selection

50 g water

”..

verse platte kaas

80 g Spar boter

mespunt zout

Cr

+

Citroencrème: boen de

aan toe onder voortdurend

.

citroenen schoon en rasp

roeren. Voeg het tweede ei

de zeste van 2 citroenen.

pas toe als het eerste vol-

Pers het sap uit 3 citroenen

ledig opgenomen is.

a

tot 150 ml.

11

Verwarm de oven voor op

220°C.

Week de gelatineblaadjes

in koud water.

12

Schep het soezendeeg in

Klop de eieren op met de

een spuitzak met breed

bloemsuiker. Voeg het

glad spuitmondje en spuit

-

citroensap en de zeste toe.

18 bolletjes op een met

Plaats de kom in een warm-

bakpapier beklede bak-

I

waterbad op het vuur.

plaat. Werk de puntjes weg

Blijf kloppen tot je een

met een natte vinger.

13

romig mengsel bekomt dat

Bak goudbruin en gaar in

an

aan de achterkant van een

20 min.

14

Haal uit de oven en steek

lepel blijft kleven.

Fi

Haal van het vuur, knijp de

onmiddellijk een gaatje

in de onderkant zodat de

gelatineblaadjes uit en los

Mi

ze op in het warme citroen-

stoom kan ontsnappen.

N

Laat afkoelen.

mengsel. Laat afkoelen.

Klop de gesmolten boter

15.

Vul de soesjes langs de on-

derkant met citroencrème

+

erdoor tot een crème. Voeg

=,

de verse kaas toe en klop

en plaats koel.

16

opnieuw.

Meringue: breng het water

Dek af met plastic folie tot

met de suiker aan de kook

tot 120°C.

op de crème en plaats in de

koelkast.

17.

Klop het eiwit met een

Soezendeeg: zeef de

mespunt zout in de keuken-

3

u

bloem.

robot tot sneeuw. Voeg

=

Verwarm het water, de

halfweg de rest van de

boter, de suiker en het zout

suiker (= 40 g) toe.

Fr

Pr

18

ll

in een kleine pot. Breng aan

Voeg de suikersiroop in

u

Ea

de kook. Haal van het vuur

een dun straaltje toe onder

_

en voeg in 1 beweging de

voortdurend kloppen. Blijf

gezeefde bloem toe, onder

kloppen tot het geheel

voortdurend roeren met

D

afgekoeld is.

een spatel. Laat ‘droog’

19.

Schik de gevulde soesjes in

een cirkel. Spuit de merin-

koken op het vuur.

10

Doe het deeg in een kom.

gue er royaal op en brand

kort af.

Voeg er 1 na 1 de eieren