Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 94
Hier is pagina 94 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 94 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 94
emo © s ge ee 2 a e e « ° .. © . on. e ® e . “+4 © e 0 bi e = = nen ss gra Soezenkroon met citroencrème 6 personen e 1u crème: 2 blaadjes gelatine 5 g zout extra: 3 citroenen soezendeeg: 5 g bloemsuiker spuitmondjes en spuitzak 150 g bloemsuiker 250 g water merengue italienne: suikerthermometer 120 g Spar gesmolten boter 2 Spar eieren 190 g suiker 3 Spar L eieren 150 g Boni Selection patisserie- 100 g eiwitten (+ 4 eieren) bloem 8 e 100 g Boni Selection 50 g water ”.. verse platte kaas 80 g Spar boter mespunt zout Cr + Citroencrème: boen de aan toe onder voortdurend . citroenen schoon en rasp roeren. Voeg het tweede ei de zeste van 2 citroenen. pas toe als het eerste vol- Pers het sap uit 3 citroenen ledig opgenomen is. a tot 150 ml. 11 Verwarm de oven voor op 220°C. Week de gelatineblaadjes in koud water. 12 Schep het soezendeeg in Klop de eieren op met de een spuitzak met breed bloemsuiker. Voeg het glad spuitmondje en spuit - citroensap en de zeste toe. 18 bolletjes op een met Plaats de kom in een warm- bakpapier beklede bak- I waterbad op het vuur. plaat. Werk de puntjes weg Blijf kloppen tot je een met een natte vinger. 13 romig mengsel bekomt dat Bak goudbruin en gaar in an aan de achterkant van een 20 min. 14 Haal uit de oven en steek lepel blijft kleven. Fi Haal van het vuur, knijp de onmiddellijk een gaatje in de onderkant zodat de gelatineblaadjes uit en los Mi ze op in het warme citroen- stoom kan ontsnappen. N Laat afkoelen. mengsel. Laat afkoelen. Klop de gesmolten boter 15. Vul de soesjes langs de on- derkant met citroencrème + erdoor tot een crème. Voeg =, de verse kaas toe en klop en plaats koel. 16 opnieuw. Meringue: breng het water Dek af met plastic folie tot met de suiker aan de kook tot 120°C. op de crème en plaats in de koelkast. 17. Klop het eiwit met een Soezendeeg: zeef de mespunt zout in de keuken- 3 u bloem. robot tot sneeuw. Voeg = Verwarm het water, de halfweg de rest van de boter, de suiker en het zout suiker (= 40 g) toe. Fr Pr 18 ll in een kleine pot. Breng aan Voeg de suikersiroop in u Ea de kook. Haal van het vuur een dun straaltje toe onder _ en voeg in 1 beweging de voortdurend kloppen. Blijf gezeefde bloem toe, onder kloppen tot het geheel voortdurend roeren met D afgekoeld is. een spatel. Laat ‘droog’ 19. Schik de gevulde soesjes in een cirkel. Spuit de merin- koken op het vuur. 10 Doe het deeg in een kom. gue er royaal op en brand kort af. Voeg er 1 na 1 de eieren
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 94