Renmans winkelfolderZo, je bent dus op zoek naar de folder van Renmans?

De beenhouwerijen van Renmans kennen we allemaal wel. Ze zijn meestal gelegen naast de winkels van Aldi. De meeste klanten van Aldi kopen hun vlees dan ook bij Renmans.

Er zijn ongeveer 300 winkels van Renmans in België die allemaal uitgerust zijn met een eigen atelier en apparatuur. Bij Renmans worden alle bereidingen van vlees ook ter plaatse gemaakt. Je kan er dan ook dagelijks terecht voor vers vlees van uitstekende kwaliteit.

De vriendelijke medewerkers van Renmans helpen je graag verder en versnijden het vlees steeds volgens jouw wensen. De bediening gebeurt door echte beenhouwers. Het zijn vakmensen waarbij je altijd terecht kan voor de nodige tips en advies. Je mag steeds zelf het stuk vlees kiezen dat jij wenst en het ook volgens jouw voorkeuren laten snijden.

Renmans aanbiedingen van de week
Renmans – Winkelfolder

Renmans brengt elke week een nieuwe folder uit. De folder wordt via de post verdeeld en er is ook een digitale versie online te vinden. Je vindt er alle beste promoties en aanbiedingen op een rij. Indien je je online inschrijft voor de nieuwsbrief van Renmans ontvang je alle promoties en interessante acties meteen in je mailbox.

Renmans – Aanbod van vers kwaliteitsvlees

Versheid is één van de belangrijkste pijlers bij Renmans. Zo wordt bijvoorbeeld het gehaktvlees meerdere malen per dag gemaakt door de beenhouwers ter plaatse. Wanneer het gehakt niet verkocht wordt binnen de 24 uur, wordt dit uit de verkoop genomen. Bovendien gebruiken de beenhouwers van Renmans geen diepvriezers. Het vlees wordt meerdere malen vers geleverd door de leveranciers. Het grootste deel van het vlees komt rechtstreeks van het slachthuis. Op die manier garandeert Renmans altijd een onberispelijke versheid.

Ook op uitstekende kwaliteit kan je bij Renmans altijd rekenen. Het gehakt bestaat uitsluitend uit vers vlees met enkele kruiden. Er worden geen andere producten toegevoegd zoals bewaarmiddelen, paneermeel, eieren, kleurstoffen, water of melk. Het vlees is bijna uitsluitend afkomstig van Belgische veehouders die al meer dan 30 jaar instaan voor de beste kwaliteit.

Via de Extra Kaart van Renmans kan je punten sparen. Per aankoopschijf van € 4 krijg je 5 punten. Indien je 400 punten hebt verzameld, krijg je een cheque van € 4. De kaart kan je eenvoudig aanvragen bij een van de medewerkers in de beenhouwerij.

Renmans – Geschiedenis van beenhouwerij die ooit klein begon

Beenhouwerij Renmans VleeswarenHet begon allemaal met Henri Renmans, zoon van een zelfstandig beenhouwer. Hij startte met een leercontract. Daarna deed hij ervaring op als atelierchef en hoofd van de slagersafdeling van Colruyt. Daar leerde hij pas echt de kneepjes van het vak. In 1964 richtte hij de eerste beenhouwerij op binnen een groot distributiebedrijf. Daar was hij 13 jaar lang verantwoordelijk voor de beenhouwerijen en de versafdeling.

In 1978 richtte hij samen met zijn echtgenote, Nicole Albert, verschillende beenhouwerijen op. In 1980 ging de eerste beenhouwerij van Renmans open bij Aldi en slechts 3 jaar later opende een tweede beenhouwerij, ook bij Aldi. In België groeide het aantal beenhouwerijen van Renmans gestaag. Henri ging vervolgens, naar aanleiding van de snelle uitbreiding, samenwerken met Richard Bovy. In 1993 sloten de zonen van Henri en Nicole zich aan bij het bedrijf en in 2006 kwam ook de zoon van Richard Bovy erbij.

In 1984 breidden ze verder uit naar Frankrijk onder de naam: ‘Henri Boucher’, met ook een beenhouwerij bij Aldi. Enkele jaren later volgde ook Luxemburg.

Vandaag de dag telt Renmans 400 beenhouwerijen waarvan de meesten zich nabij Aldi bevinden. Het is nog steeds een familiebedrijf. In België liggen er 302 beenhouwerijen van Renmans verspreid, in Luxemburg 10 en in Frankrijk 88.