Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92


Hier is pagina 92 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Spar Folder 01.12.2019

Hier is pagina 92 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92

/ 1/4 D |) Y " 7 | I PA en 1200 VD SA | “ £ 20 min - = 50min mM 4 5 ui LA x % | 6 personen WW La ® Es zt ne = à Ca” a s “a +" dan Ba. 5 | S wur sh | LÉ 1 Hervekaas B.0.B. 1 zacht of pikant (200 g) a 5 à 800 g ongekruid, gemengd gehakt (varken/kalf) 250 g paddenstoelen al « f 8 A naar keuze En ES 1 blik gekookte linzen 7 , 4 (240 g, uitgelekt gewicht) c 100 g uienkonfijt Verwarm de oven voor op th. 6 — 180°C. 60 g paneermeel Giet de linzen af, spoel ze goed onder koud, stromend water en doe ze in een grote kom. 1 eetlepel balsamicocrème Voeg het gehakt toe, het uienkonfijt, het paneermeel, de balsamicocrème, de peterselie, de 4 eetlepels gehakte Provencaalse kruiden, zout (2 afgestreken koffielepels) en peper. Meng tot een homogene bladpeterselie bereiding. Vorm er een tamelijk plat vleesbroodje van dat past in een ovenschaal, zorg dat + voor de afwerking er rondom 2 cm vrij is. Zet 30 min in de oven. 1 eetlepel Provencaalse Snij de koude Hervekaas in plakken, leg ze op het vlees en zet nog 15 min in de oven. kruiden vv 1 eetlepel olijfolie Snij intussen de paddenstoelen in plakjes. Bak ze in de olie in een grote braadpan op hoog vuur, bedruip ze met een scheutje citroensap. 1 scheutje citroensap Peper en zout Bedek het vleesbrood met de champignons en zet nog 5 min in de oven. Serveer warm, afgewerkt met peterselie. Dien op met mosterd, een slaatje en gebakken krielaardappeltjes. — Se >. L 2 Ferne \ 5 ps ul L'Exquis N + CK Gerijpt met bier 200g L a ge Per Herve Société < = Pikant 100g F 1E 4 pre) I ee gi Herve Société fa [ Zacht 100g ad HERVEKAAS lts El BOB eee 1“ Een kaas waar we niet rond kunnen Ontdek andere recepten op www.herve-societe.be/nl/recepten El

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92