Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92
Hier is pagina 92 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
/
1/4
D
|)
Y
"
7
|
I
PA
en
1200 VD
SA
|
“
£ 20 min
-
= 50min
mM
4
5
ui
LA
x
%
| 6 personen
WW
La
®
Es
zt
ne
= à
Ca”
a
s
“a
+"
dan
Ba.
5
|
S
wur
sh
| LÉ
1 Hervekaas B.0.B.
1
zacht of pikant (200 g)
a
5 à
800 g ongekruid, gemengd
gehakt (varken/kalf)
250 g paddenstoelen
al
«
f
8
A
naar keuze
En
ES
1 blik gekookte linzen
7
,
4
(240 g, uitgelekt gewicht)
c
100 g uienkonfijt
Verwarm de oven voor op th. 6 — 180°C.
60 g paneermeel
Giet de linzen af, spoel ze goed onder koud, stromend water en doe ze in een grote kom.
1 eetlepel balsamicocrème
Voeg het gehakt toe, het uienkonfijt, het paneermeel, de balsamicocrème, de peterselie, de
4 eetlepels gehakte
Provencaalse kruiden, zout (2 afgestreken koffielepels) en peper. Meng tot een homogene
bladpeterselie
bereiding. Vorm er een tamelijk plat vleesbroodje van dat past in een ovenschaal, zorg dat
+ voor de afwerking
er rondom 2 cm vrij is. Zet 30 min in de oven.
1 eetlepel Provencaalse
Snij de koude Hervekaas in plakken, leg ze op het vlees en zet nog 15 min in de oven.
kruiden
vv
1 eetlepel olijfolie
Snij intussen de paddenstoelen in plakjes. Bak ze in de olie in een grote braadpan op hoog
vuur, bedruip ze met een scheutje citroensap.
1 scheutje citroensap
Peper en zout
Bedek het vleesbrood met de champignons en zet nog 5 min in de oven.
Serveer warm, afgewerkt met peterselie. Dien op met mosterd, een slaatje en gebakken
krielaardappeltjes.
—
Se
>.
L 2
Ferne
\
5
ps
ul
L'Exquis
N
+
CK
Gerijpt met bier 200g
L
a
ge
Per
Herve Société
<
=
Pikant 100g
F
1E
4
pre)
I
ee
gi
Herve Société
fa
[
Zacht 100g
ad
HERVEKAAS
lts El
BOB
eee
1“
Een kaas waar we niet rond kunnen
Ontdek andere recepten op
www.herve-societe.be/nl/recepten El