Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92




Hier is pagina 92 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

/

1/4

D

|)

Y

"

7

|

I

PA

en

1200 VD

SA

|



£ 20 min

-

= 50min

mM

4

5

ui

LA

x

%

| 6 personen

WW

La

®

Es

zt

ne

= à

Ca”

a

s

“a

+"

dan

Ba.

5

|

S

wur

sh

| LÉ

1 Hervekaas B.0.B.

1

zacht of pikant (200 g)

a

5 à

800 g ongekruid, gemengd

gehakt (varken/kalf)

250 g paddenstoelen

al

«

f

8

A

naar keuze

En

ES

1 blik gekookte linzen

7

,

4

(240 g, uitgelekt gewicht)

c

100 g uienkonfijt

Verwarm de oven voor op th. 6 — 180°C.

60 g paneermeel

Giet de linzen af, spoel ze goed onder koud, stromend water en doe ze in een grote kom.

1 eetlepel balsamicocrème

Voeg het gehakt toe, het uienkonfijt, het paneermeel, de balsamicocrème, de peterselie, de

4 eetlepels gehakte

Provencaalse kruiden, zout (2 afgestreken koffielepels) en peper. Meng tot een homogene

bladpeterselie

bereiding. Vorm er een tamelijk plat vleesbroodje van dat past in een ovenschaal, zorg dat

+ voor de afwerking

er rondom 2 cm vrij is. Zet 30 min in de oven.

1 eetlepel Provencaalse

Snij de koude Hervekaas in plakken, leg ze op het vlees en zet nog 15 min in de oven.

kruiden

vv

1 eetlepel olijfolie

Snij intussen de paddenstoelen in plakjes. Bak ze in de olie in een grote braadpan op hoog

vuur, bedruip ze met een scheutje citroensap.

1 scheutje citroensap

Peper en zout

Bedek het vleesbrood met de champignons en zet nog 5 min in de oven.

Serveer warm, afgewerkt met peterselie. Dien op met mosterd, een slaatje en gebakken

krielaardappeltjes.



Se

>.

L 2

Ferne

\

5

ps

ul

L'Exquis

N

+

CK

Gerijpt met bier 200g

L

a

ge

Per

Herve Société

<

=

Pikant 100g

F

1E

4

pre)

I

ee

gi

Herve Société

fa

[

Zacht 100g

ad

HERVEKAAS

lts El

BOB

eee

1“

Een kaas waar we niet rond kunnen

Ontdek andere recepten op

www.herve-societe.be/nl/recepten El