Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 101
Hier is pagina 101 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 101 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 101
- P ve ef & eo „te € se e ® kindeke s ® ne ®a ed ° ® 8 te ata .. a na DU J | A D or .. FL + 25 stuks e 1 u + afkoelen: 1 u 300 g Spar zachte roomboter 800 g suiker 4 zakjes vanillesuiker .. 150 gcacaopoeder we a | 10 Spar eieren 600 ml Boni Selection volle melk 520 g Boni Selection patisseriebloem « 1 zakje bakpoeder 1 kl natriumbicarbonaat se L suikerglaz u PL] .. 250 g bloemsuiker 1 eiwit 2 afwerking: € minismarties = e a = > a f 1 bakvorm (20 op 30 cm) en = = 1 bakvorm (30 op 45 cm) Ee bakpapier ge * | ve [ Es ge =. ijslollystokjes u Ha u Bekleed de bakvormen met bakpapier Do = en zorg ervoor dat je een opstaande « rand hebt van 5 cm. > 7 4 LL Verwarm de oven voor op 180°C. id Klop de zachte boter met de suiker, vanillesuiker en een snuifje zout in de F Amber: mengkom van de keukenrobot tot een homogeen mengsel. “Hoe MEAN Voeg de eieren 1 na 1 toe en klop nog N even door. KL chocolade, |) Zeef de bloem, het bakpoeder, het fl \ hoc | lever |” natriumbicarbonaat en de cacao boven ar u | de kom en meng kort. Klop de melk erdoor tot een glad beslag. % — Verdeel het beslag over de bakvormen % en bak gaar in 45 min. © 1 Laat volledig afkoelen en snij daarna in gelijke driehoeken. = I: 1 Steek onderaan een ijslollystokje als a à | stam van de kerstboom. 10 Glazuur: meng de bloemsuiker met het eiwit en een scheutje water tot je een Kd dikke witte stroop krijgt. has 1 Vouw een spuitzakje van bakpapier en doe het glazuur erin. 12 Teken slingers op de kerstboompjes en versier met smarties.
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 101