Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Vi
as,
#
r
|
|
|
|
EC
E
À.
IE
>
|
JI
K
© a
Pe |
c
et
©
(12 stuks)
Meest verkochte oester
A + Sma
romig en zilt
=:
CP
«Kaliber
Benieuwd waar we deze
oesters vangen? Neem een
kijkje op p. 8.
S
(12 stuks)
Dé opener van je feestmenu!
an
e
Smaak: fris en fijn
<
« Kaliber: 4
6 stuks)
“a
Dé oeroester
„Smaak: fijn en delicaat
u
« Kaliber:
ie!
u
4
Ta
:
ee
=
M
[4
Y
A
À
a
hy
al
Nd
N
3
en
en
ö
>
4
LE
4
a
u»
ei
di
|
er
D
S
5 (12 stuks)
ee
cul
ged, UV
Vlezig en stevig
Smaak
zacht en zilt
antise
he À
ceaauv
PLA,
Kaliber: 2
De oestertelers in Normandië produceren een
« In de verpakking zit er al gratinsaus bij
vierde van alle oesters in Frankrijk. De regio heeft
verschillende oesterterroirs - of groeigebieden -
(6 stuks)
die elk een unieke smaaknuance opleveren. Het
Franse hoogvlieger
zoutgehalte van de Atlantische Oceaan is er vrij
« Smaak: uitgesproken zilt, fris en nootachtig
1
hoog. Daardoor heeft de Normandische oester een
Kaliber:
intens zilt en nootachtig karakter.
=
B