Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vi

as,

#

r

|

|

|

|

EC

E

À.

IE

>

|

JI

K

© a

Pe |

c

et

©

(12 stuks)

Meest verkochte oester

A + Sma

romig en zilt

=:

CP

«Kaliber

Benieuwd waar we deze

oesters vangen? Neem een

kijkje op p. 8.

S

(12 stuks)

Dé opener van je feestmenu!

an

e

Smaak: fris en fijn

<

« Kaliber: 4

6 stuks)

“a

Dé oeroester

„Smaak: fijn en delicaat

u

« Kaliber:

ie!

u

4

Ta

:

ee

=

M

[4

Y

A

À

a

hy

al

Nd

N

3

en

en

ö

>

4

LE

4

a



ei

di

|

er

D

S

5 (12 stuks)

ee

cul

ged, UV

Vlezig en stevig

Smaak

zacht en zilt

antise

he À

ceaauv

PLA,

Kaliber: 2

De oestertelers in Normandië produceren een

« In de verpakking zit er al gratinsaus bij

vierde van alle oesters in Frankrijk. De regio heeft

verschillende oesterterroirs - of groeigebieden -

(6 stuks)

die elk een unieke smaaknuance opleveren. Het

Franse hoogvlieger

zoutgehalte van de Atlantische Oceaan is er vrij

« Smaak: uitgesproken zilt, fris en nootachtig

1

hoog. Daardoor heeft de Normandische oester een

Kaliber:

intens zilt en nootachtig karakter.

=

B