Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
samen feesten @
vr
js
Tas
|
ze
hed
en
ps
=
ef
L
-
AN
Le
a
si
a
A
ereau
Si
5
Mn
%
POC
J0
N
kl
=
ic
7
x
nf
|
ì
Wr
®
B
age
9
"
ze
aa)
Rh
ae
L
{
an
..
Haal het vlees uit de
GC
L
matig vuur en laat de boter
n
koelkast en laat op kamer-
bruisen.
6
a
r
a
w
=
temperatuur komen.
Kruid het vlees met peper
©
ge
aa
N
Verwarm de oven voor
en zout en bak aan alle
op 180°C.
zijden goudbruin. Haal het
w
Spoel de aardappelen gron-
vlees uit de pot.
ke
4 personen « 55 min
.
dig.
14
Roer de sjalotten en look
door het braadvet en schik
en
1 kg rosbief
12 gelijkvormige Spar
Leg 2 houten lepels op een
2 sjalotten
Franceline-aardappelen
snijplank tegen de lange
de rosbief erbovenop. Leg
es
2 teentjes look
Provencaalse kruiden
zijde van de aardappel aan.
het kruidentuiltje erbij en
5
1 takje rozemarijn
Boni Selection olijfolie
ui
Snij om de 3 mm in de
dek de pot af.
2 takjes tijm
minigroentjes
aardappel met een scherp
Laat 25 min verder garen in
‘=
fe
2 blaadjes laurier
(courgette, wortel en witlof)
mes, tot je de lepels raakt.
de oven.
..
n
1 dl porto
extra:
a
Leg de aardappelen op een
a
Haal de rosbief uit de pot
”
sausbinder
keukentouw
bakplaat en besprenkel met
en verpak in aluminiumfo-
olijfolie. Kruid met peper,
lie. Laat 25 min rusten.
17
zout en Provencaalse krui-
Verwarm de pot met
den
braadresten op een zacht
Ss
Laat 45 min garen in de
vuur en blus met porto.
oven.
Verwijder het kruidentuiltje
oo
Voeg na 30 min de mini-
en roer het aanbaksel los.
18
groentjes toe. Besprenkel
Voeg een scheutje water
met olie en kruid met
toe en bind de saus. Kruid
peper en zout.
met peper en zout.
F
9.
Pel de sjalotten en snij
©
Snij het vlees in plakken,
af
3.
eerst in de lengte midden-
schik op voorverwarmde
PZ
door en daarna in plakjes.
borden en nappeer met de
> 10
Pel en pers de look.
saus.
Bind de kruiden samen met
20,
Serveer met hasselback
keukentouw.
aardappelen en geroos-
12
Smelt een klontje boter in
terde minigroentjes.
een gietijzeren pot op een