Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

samen feesten @

vr

js

Tas

|

ze

hed

en

ps

=

ef

L

-

AN

Le

a

si

a

A

ereau

Si

5

Mn

%

POC

J0

N

kl

=

ic

7

x

nf

|

ì

Wr

®

B

age

9

"

ze

aa)

Rh

ae

L

{

an

..

Haal het vlees uit de

GC

L

matig vuur en laat de boter

n

koelkast en laat op kamer-

bruisen.

6

a

r

a

w

=

temperatuur komen.

Kruid het vlees met peper

©

ge

aa

N

Verwarm de oven voor

en zout en bak aan alle

op 180°C.

zijden goudbruin. Haal het

w

Spoel de aardappelen gron-

vlees uit de pot.

ke

4 personen « 55 min

.

dig.

14

Roer de sjalotten en look

door het braadvet en schik

en

1 kg rosbief

12 gelijkvormige Spar

Leg 2 houten lepels op een

2 sjalotten

Franceline-aardappelen

snijplank tegen de lange

de rosbief erbovenop. Leg

es

2 teentjes look

Provencaalse kruiden

zijde van de aardappel aan.

het kruidentuiltje erbij en

5

1 takje rozemarijn

Boni Selection olijfolie

ui

Snij om de 3 mm in de

dek de pot af.

2 takjes tijm

minigroentjes

aardappel met een scherp

Laat 25 min verder garen in

‘=

fe

2 blaadjes laurier

(courgette, wortel en witlof)

mes, tot je de lepels raakt.

de oven.

..

n

1 dl porto

extra:

a

Leg de aardappelen op een

a

Haal de rosbief uit de pot



sausbinder

keukentouw

bakplaat en besprenkel met

en verpak in aluminiumfo-

olijfolie. Kruid met peper,

lie. Laat 25 min rusten.

17

zout en Provencaalse krui-

Verwarm de pot met

den

braadresten op een zacht

Ss

Laat 45 min garen in de

vuur en blus met porto.

oven.

Verwijder het kruidentuiltje

oo

Voeg na 30 min de mini-

en roer het aanbaksel los.

18

groentjes toe. Besprenkel

Voeg een scheutje water

met olie en kruid met

toe en bind de saus. Kruid

peper en zout.

met peper en zout.

F

9.

Pel de sjalotten en snij

©

Snij het vlees in plakken,

af

3.

eerst in de lengte midden-

schik op voorverwarmde

PZ

door en daarna in plakjes.

borden en nappeer met de

> 10

Pel en pers de look.

saus.

Bind de kruiden samen met

20,

Serveer met hasselback

keukentouw.

aardappelen en geroos-

12

Smelt een klontje boter in

terde minigroentjes.

een gietijzeren pot op een