Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 93


Hier is pagina 93 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Spar Folder 01.12.2019

Hier is pagina 93 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 93

samen feesten @ vr js Tas | ze hed en ps = ef L - AN Le a si a A ereau Si 5 Mn % POC J0 N kl = ic 7 x nf | ì Wr ® B age 9 " ze aa) Rh ae L { an .. Haal het vlees uit de GC L matig vuur en laat de boter n koelkast en laat op kamer- bruisen. 6 a r a w = temperatuur komen. Kruid het vlees met peper © ge aa N Verwarm de oven voor en zout en bak aan alle op 180°C. zijden goudbruin. Haal het w Spoel de aardappelen gron- vlees uit de pot. ke 4 personen « 55 min . dig. 14 Roer de sjalotten en look door het braadvet en schik en 1 kg rosbief 12 gelijkvormige Spar Leg 2 houten lepels op een 2 sjalotten Franceline-aardappelen snijplank tegen de lange de rosbief erbovenop. Leg es 2 teentjes look Provencaalse kruiden zijde van de aardappel aan. het kruidentuiltje erbij en 5 1 takje rozemarijn Boni Selection olijfolie ui Snij om de 3 mm in de dek de pot af. 2 takjes tijm minigroentjes aardappel met een scherp Laat 25 min verder garen in ‘= fe 2 blaadjes laurier (courgette, wortel en witlof) mes, tot je de lepels raakt. de oven. .. n 1 dl porto extra: a Leg de aardappelen op een a Haal de rosbief uit de pot ” sausbinder keukentouw bakplaat en besprenkel met en verpak in aluminiumfo- olijfolie. Kruid met peper, lie. Laat 25 min rusten. 17 zout en Provencaalse krui- Verwarm de pot met den braadresten op een zacht Ss Laat 45 min garen in de vuur en blus met porto. oven. Verwijder het kruidentuiltje oo Voeg na 30 min de mini- en roer het aanbaksel los. 18 groentjes toe. Besprenkel Voeg een scheutje water met olie en kruid met toe en bind de saus. Kruid peper en zout. met peper en zout. F 9. Pel de sjalotten en snij © Snij het vlees in plakken, af 3. eerst in de lengte midden- schik op voorverwarmde PZ door en daarna in plakjes. borden en nappeer met de > 10 Pel en pers de look. saus. Bind de kruiden samen met 20, Serveer met hasselback keukentouw. aardappelen en geroos- 12 Smelt een klontje boter in terde minigroentjes. een gietijzeren pot op een

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 93