Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
kie
À © eo
—< ad
Gevulde kalkoenfilet en gehaktbrood
met gratin van spitskool en witlof,
ed
aardappel in stervorm en spruitjes
|
4 personen + 1 u 30 min
1 snede wit brood
1 Spar gevulde kalkoenfilet
met kastanje, pistache en
2 el Boni Selection melk
nr
fijne champignons
3 blaadjes verse salie
400 g Spar gratin van
2 el Spar pistachenoten
spitskool en witlof
1 sjalot
à
600 g spruitjes
125 g Spar champignons
150 g Spar gerookte
1teentje look
We”,
spekblokjes
Spar boter
6 grote Spar vastkokende
Boni Selection olijfolie
aardappelen
extra:
fn
Boni Selection frituurolie
uitsteekvorm in de vorm
gehaktbrood:
van een ster
500 g gemengd gehakt
Verwarm de oven voor op 180°C.
Gehaktbrood: week het brood kort in de melk en knijp uit.
Pel de sjalot en look en snipper fijn.
Hak de champignons fijn.
Bak de champignons, sjalot en look aan in 1 el boter.
Snij de salie fijn en bak kort mee.
N Ou BW NH
Meng het gehakt met het brood, de champignons, de look, de
sjalot en de gehakte pistachenoten. Kruid met peper en zout.
Slaatje met ganzenlever, rode biet,
Besprenkel een ovenschotel met wat olijfolie en verdeel het
gehakt over de schotel.
vijg en appel
Strijk het gehakt in met 1 el olijfolie en bak + 30 a 40 min in
4 personen e 20 min
de voorverwarmde oven, tot het gehaktbrood gaar is.
10
Steek de kalkoenfilet eveneens in de oven en laat gedurende
230 g ganzenlever of faux gras
sap van 1 limoen
1 u 20 min bakken.
en
Zet de gratin er de laatste 20 min bij en laat opwarmen.
1 voorgekookte rode biet
4 el vijgenconfituur
.
1 zak Spar jonge slablaadjes
4 sneden Spar rozijnenbrood
12
Haal de buitenste blaadjes van de spruitjes.
2 verse vijgen
1el Spar notenmengeling
13
Kook de spruitjes al dente in gezouten, kokend water. Voeg
eee
1 Jonagold-appel
Spar boter
% kl bicarbonaat aan het kookwater toe, zo blijven ze mooi
groen. Laat ze na het koken onmiddellijk schrikken onder koud
I
water en laat uitlekken.
Snij de sneden rozijnenbrood schuin in 2 en bak ze goudbruin
in wat boter.
14.
Bak de spekblokjes goudbruin in 2 el boter.
Snij de rode biet in dunne reepjes en de vijgen in partjes.
15.
Voeg de gare spruitjes bij de spekblokjes en bak kort mee.
Snij de ganzenlever in middelgrote blokjes.
Kruid met peper en zout.
Snij de appel in fijne reepjes en besprenkel met limoensap.
16.
Schil de aardappelen en snij in dikke schijven. Steek met de
u1 PB W N
Maak aan 1 kant van het bord een halve cirkel met 1 el
uitsteekvorm sterren uit de aardappelschijven.
vijgenconfituur per bord.
17.
Kook de steraardappelen 5 min in gezouten, kokend water.
a
Werk de cirkel af met de stukjes ganzenlever, reepjes rode
Spoel ze onder koud water en dep droog.
biet en appel, partjes vijg en slablaadjes.
18
Bak de steraardappelen verder gaar en goudbruin in de fri-
Strooi wat gehakte noten over het slaatje.
teuse op 180°C.
Leg het gebakken rozijnenbrood aan de andere kant van het
19.
Haal het vlees uit de oven en laat even rusten. Snij de kal-
bord.
koenfilet in dikke plakken. Snij het gehaktbrood in punten.
20
Schik alles op tafel en serveer.