Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

“he

x

,

x

TE

*

*

*

: ;

Or a

boek

Van de

DEGUSTATIEDAG/

.

maand

Op zaterdag 14 december kan je onze

st

feesttoppers komen proeven tijdens een.

degustatiedag. Want enkel na een

.

I

grondige smaaktest weet je welke

producten je op je feestmenu wil

zetten. De ideale voorbereiding

voor de feesten dus! Check wel

a

Een zorgeloos kerstmenu

even op voorhand, bijvoorbeeld

Geef toe, koken met kerst brengt vaak stress

via de Facebookpagina, of jouw

met zich mee. Je wil een geslaagd menu op

Spar deelneemt aan de proeverij.

nee

tafel zetten, maar ook gezellig bij je familie

vertoeven. Donna Hay geeft tips voor de

beste planning. Verder deelt ze de beste

Test de Spar fersttoppers in joun Spar en

recepten voor klassiekers - zoals kalkoen -

en verrukkelijke moderne varianten. Van

laat je inspireren voor de lekkerste feesttafell

luchtige meringues tot kreeft: binnenkort

heb je het allemaal onder de knie.

a a a m a mr: D En CE use

Kerst, Het Kookboek,

Donna Hay,

Unieboek | Het Spectrum,

Juist gegaard

ISBN 978 90 0037 0276,

Een groot stuk vlees garen is altijd spannend. Op welke temperatuur zet je de

€ 24,99

oven? En hoe lang moet het vlees erin? Geen paniek! Hieronder vind je een lei-

draad voor het perfect gegaarde stuk. Succes verzekerd!

Paard

Vleessoort

Gewicht

Oventemperatuur

Duur

cfeestreeopten

120 min

Van feestelijke kookinspiratie kan je nooit

Gevulde kalkoen

3à4kg

220°C (later 160°C)

(+ 120 min)

genoeg hebben. Neem daarom een kijkje op

ons Pinterest-bord ‘Eindejaar’. Vier ze!

Kalkoengebraad

800 g

200°C

45 à 50 min

mar

mr men

u

+=

Hertenfilet

135°C

20 min

1,25 kg

|

Varkensfilet-

ii

5008

180°C

45 min

Le

mT

gebraad

=

10 min (+10

Rosbief

800 8

230°C (later 180°C)

u

à 20 min)

vo

JEE

Kalkoengebraad, hertenfilet, varkensfiletgebraad en

SET es FOR à

Li

vosbief schroei je verst dicht in de pan. Zo blijft

® Sparco, eindejaar/

het mals en verliest het geen smaak in de oven.

*

3