Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
“he
x
,
x
TE
*
*
*
: ;
Or a
boek
Van de
DEGUSTATIEDAG/
.
maand
Op zaterdag 14 december kan je onze
st
feesttoppers komen proeven tijdens een.
degustatiedag. Want enkel na een
.
I
grondige smaaktest weet je welke
producten je op je feestmenu wil
zetten. De ideale voorbereiding
voor de feesten dus! Check wel
a
Een zorgeloos kerstmenu
even op voorhand, bijvoorbeeld
Geef toe, koken met kerst brengt vaak stress
via de Facebookpagina, of jouw
met zich mee. Je wil een geslaagd menu op
Spar deelneemt aan de proeverij.
nee
tafel zetten, maar ook gezellig bij je familie
vertoeven. Donna Hay geeft tips voor de
beste planning. Verder deelt ze de beste
Test de Spar fersttoppers in joun Spar en
recepten voor klassiekers - zoals kalkoen -
en verrukkelijke moderne varianten. Van
laat je inspireren voor de lekkerste feesttafell
luchtige meringues tot kreeft: binnenkort
heb je het allemaal onder de knie.
a a a m a mr: D En CE use
Kerst, Het Kookboek,
Donna Hay,
Unieboek | Het Spectrum,
Juist gegaard
ISBN 978 90 0037 0276,
Een groot stuk vlees garen is altijd spannend. Op welke temperatuur zet je de
€ 24,99
oven? En hoe lang moet het vlees erin? Geen paniek! Hieronder vind je een lei-
draad voor het perfect gegaarde stuk. Succes verzekerd!
Paard
Vleessoort
Gewicht
Oventemperatuur
Duur
cfeestreeopten
120 min
Van feestelijke kookinspiratie kan je nooit
Gevulde kalkoen
3à4kg
220°C (later 160°C)
(+ 120 min)
genoeg hebben. Neem daarom een kijkje op
ons Pinterest-bord ‘Eindejaar’. Vier ze!
Kalkoengebraad
800 g
200°C
45 à 50 min
mar
mr men
u
+=
Hertenfilet
135°C
20 min
1,25 kg
|
Varkensfilet-
ii
5008
180°C
45 min
Le
mT
gebraad
=
10 min (+10
Rosbief
800 8
230°C (later 180°C)
u
à 20 min)
vo
JEE
Kalkoengebraad, hertenfilet, varkensfiletgebraad en
SET es FOR à
Li
vosbief schroei je verst dicht in de pan. Zo blijft
® Sparco, eindejaar/
het mals en verliest het geen smaak in de oven.
*
3