Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
“ feestmenu ®
”
5
Pe
Koekjeskerstboom
4 personen e 35 min + koelkast: 2 u
koekjesdeeg:
125 g Boni Selection patisseriebloem
snuifje zout
1 Spar ei
75 g fijne suiker
75 g Spar boter in blokjes
%
(op kamertemperatuur)
gr
botercrème:
SPE END
100 g Spar zachte boter
bloemsuiker
u)
PE 7 a A
zeste van 1 citroen
me
extra:
er
bakpapier
bakplaat
Es
set van 10 uitsteekvormen in de vorm van
een ster (van groot naar klein)
=
Koekjesdeeg: doe de bloem, het ei, het
D.
zout, de blokjes boter en de suiker in de
a
keukenrobot en klop tot een homogeen
deeg.
ci
Bestrooi de bol deeg met bloem tot het
Sen
ar”
mi
ES
niet meer plakt.
Wikkel de bol in plastic folie en laat 1 u
opstijven in de koelkast.
Bestrooi 1 vel bakpapier met bloem.
Haal het deeg uit de koelkast en be-
strooi met bloem. Rol het uit tot 4 mm
dikte, tussen 2 vellen bakpapier. Laat
1 u rusten in de koelkast.
N
Verwarm de oven voor op 180°C.
ve
Duw de verschillende sterren uit het
en”
Lis,
deeg.
Plaats het deeg opnieuw in de koelkast
WR
tot het terug harder is.
N
9:
Pre
Verwijder de rest van het deeg.
a
wi
10.
Bak 18 minuten op 180°C tot het droog
en goudbruin gebakken is.
11
Haal uit de oven en laat afkoelen op
een rooster.
12
Botercrème: klop 100 g zachte boter
met 2 el bloemsuiker in de keukenrobot
tot de boter licht van kleur is.
13
En _*
Voeg de zeste van citroen bij de boter
se
en meng.
14.
Fate
Stapel de sterren van groot naar klein
bi.
met tussen elke ster een toefje boter-
crème.
hl,
15
Werk de koekjeskerstboom af met
poedersuiker.