Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 37 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 37
“ feestmenu ® ” 5 Pe Koekjeskerstboom 4 personen e 35 min + koelkast: 2 u koekjesdeeg: 125 g Boni Selection patisseriebloem snuifje zout 1 Spar ei 75 g fijne suiker 75 g Spar boter in blokjes % (op kamertemperatuur) gr botercrème: SPE END 100 g Spar zachte boter bloemsuiker u) PE 7 a A zeste van 1 citroen me extra: er bakpapier bakplaat Es set van 10 uitsteekvormen in de vorm van een ster (van groot naar klein) = Koekjesdeeg: doe de bloem, het ei, het D. zout, de blokjes boter en de suiker in de a keukenrobot en klop tot een homogeen deeg. ci Bestrooi de bol deeg met bloem tot het Sen ar” mi ES niet meer plakt. Wikkel de bol in plastic folie en laat 1 u opstijven in de koelkast. Bestrooi 1 vel bakpapier met bloem. Haal het deeg uit de koelkast en be- strooi met bloem. Rol het uit tot 4 mm dikte, tussen 2 vellen bakpapier. Laat 1 u rusten in de koelkast. N Verwarm de oven voor op 180°C. ve Duw de verschillende sterren uit het en” Lis, deeg. Plaats het deeg opnieuw in de koelkast WR tot het terug harder is. N 9: Pre Verwijder de rest van het deeg. a wi 10. Bak 18 minuten op 180°C tot het droog en goudbruin gebakken is. 11 Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster. 12 Botercrème: klop 100 g zachte boter met 2 el bloemsuiker in de keukenrobot tot de boter licht van kleur is. 13 En _* Voeg de zeste van citroen bij de boter se en meng. 14. Fate Stapel de sterren van groot naar klein bi. met tussen elke ster een toefje boter- crème. hl, 15 Werk de koekjeskerstboom af met poedersuiker.
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 37