Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

“ feestmenu ®



5

Pe

Koekjeskerstboom

4 personen e 35 min + koelkast: 2 u

koekjesdeeg:

125 g Boni Selection patisseriebloem

snuifje zout

1 Spar ei

75 g fijne suiker

75 g Spar boter in blokjes

%

(op kamertemperatuur)

gr

botercrème:

SPE END

100 g Spar zachte boter

bloemsuiker

u)

PE 7 a A

zeste van 1 citroen

me

extra:

er

bakpapier

bakplaat

Es

set van 10 uitsteekvormen in de vorm van

een ster (van groot naar klein)

=

Koekjesdeeg: doe de bloem, het ei, het

D.

zout, de blokjes boter en de suiker in de

a

keukenrobot en klop tot een homogeen

deeg.

ci

Bestrooi de bol deeg met bloem tot het

Sen

ar”

mi

ES

niet meer plakt.

Wikkel de bol in plastic folie en laat 1 u

opstijven in de koelkast.

Bestrooi 1 vel bakpapier met bloem.

Haal het deeg uit de koelkast en be-

strooi met bloem. Rol het uit tot 4 mm

dikte, tussen 2 vellen bakpapier. Laat

1 u rusten in de koelkast.

N

Verwarm de oven voor op 180°C.

ve

Duw de verschillende sterren uit het

en”

Lis,

deeg.

Plaats het deeg opnieuw in de koelkast

WR

tot het terug harder is.

N

9:

Pre

Verwijder de rest van het deeg.

a

wi

10.

Bak 18 minuten op 180°C tot het droog

en goudbruin gebakken is.

11

Haal uit de oven en laat afkoelen op

een rooster.

12

Botercrème: klop 100 g zachte boter

met 2 el bloemsuiker in de keukenrobot

tot de boter licht van kleur is.

13

En _*

Voeg de zeste van citroen bij de boter

se

en meng.

14.

Fate

Stapel de sterren van groot naar klein

bi.

met tussen elke ster een toefje boter-

crème.

hl,

15

Werk de koekjeskerstboom af met

poedersuiker.