Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 100




Hier is pagina 100 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

„B

ese

© @

Age

e “en

is

.

:

ét “



5

ma

=

Lo

Milan

s

"#7

y)

N

28

dm

Pita-kerstbalpizza «7

10 stuks + 30 min

(4)

10 Spar pitabroodjes

1 doosje gekleurde kerstomaatjes

1 brikje pizzasaus

250 g geraspte mozzarella

Milan: “Super Do

Boni Selection oregano

Soesjestoren

6 à 8 personen + 30 min

1,

Verwarm de oven voor op 200°C.

kibbeling elen we gewoon

%

Snij de gekleurde kerstomaatjes

met de handen.”

5 dozen Boni Selection slagroomsoesjes

middendoor.

(diepvries)

Bestrijk de pitabroodjes met pizzasaus

3 zakjes chocoladeglazuur

tot op 1 cm van de rand.

Kibbeling met

Boni Selection chococrispies

Bestrooi licht met gemalen kaas en

tartaarsaus

bloemsuiker

plaats de halve tomaatjes erop.

extra:

Bestrooi met de rest van de gemalen

4 personen « 30 min

houten prikkertjes

kaas en kruid met oregano.

isomo kegel

Bak 10 min en zet nog even onder de

1 verpakking kibbeling (diepvries)

aluminiumfolie

tartaarsaus:

grill om de kaas mooi te laten kleuren.

Serveer onmiddellijk.

2 hardgekookte Spar eieren

Bekleed de kegel met aluminiumfolie.

6 Boni Selection fijne augurkjes op azijn

Steek de soesjes met prikkers erop.

Amber: “De halve

3 el Boni Selection mayonaise met ei

Zorg ervoor dat elk plekje bedekt is.

1 el Boni Selection kappertjes

Verwarm het chocoladeglazuur en

kerstomaatjes lijken

2 el Spar gehakte peterselie

druppel het over de soesjestoren.

2 el Spar fijngesneden bieslook

wel kerstballen.”

Bestrooi met chococrispies en werk

1el dragonblaadjes

af met bloemsuiker.

1 sjalotje

rss ses nee

1

Pel het sjalotje en snipper fijn. Pluk de

dragonblaadjes en snij fijn.

=

Pel de eieren en plet ze fijn met een

vork. Schep de mayonaise en fijnge-

sneden peterselie, bieslook, dragon en

"ca

sjalot erdoor.

see

Hak de augurkjes en uitgelekte kapper-

tjes fijn. Schep ze door de tartaar. Breng

op smaak met versgemalen peper en

zeezout.

Zet in de koelkast tot gebruik.

ha

Bereid de kibbeling in de oven of.

friteuse. Vraag aan mama of papa om

te helpen of een oogje in het zeil te

houden!

Serveer de gebakken kibbeling als

e

:

.

veeeeseeeeseeeeeeeseeeseeseeeeeeseeeseeeseeseeeseseseseeseeeseseeeeseeeeseeseeeseeseeee

veeeceseesseeseeees

fingerfood met de tartaarsaus.

2008 +

Su

Pa

ds

a en

ve