Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 100
Hier is pagina 100 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
„B
ese
© @
Age
e “en
is
.
:
ét “
„
5
ma
=
Lo
Milan
s
"#7
y)
N
28
dm
Pita-kerstbalpizza «7
10 stuks + 30 min
(4)
10 Spar pitabroodjes
1 doosje gekleurde kerstomaatjes
1 brikje pizzasaus
250 g geraspte mozzarella
Milan: “Super Do
Boni Selection oregano
Soesjestoren
6 à 8 personen + 30 min
1,
Verwarm de oven voor op 200°C.
kibbeling elen we gewoon
%
Snij de gekleurde kerstomaatjes
met de handen.”
5 dozen Boni Selection slagroomsoesjes
middendoor.
(diepvries)
Bestrijk de pitabroodjes met pizzasaus
3 zakjes chocoladeglazuur
tot op 1 cm van de rand.
Kibbeling met
Boni Selection chococrispies
Bestrooi licht met gemalen kaas en
tartaarsaus
bloemsuiker
plaats de halve tomaatjes erop.
extra:
Bestrooi met de rest van de gemalen
4 personen « 30 min
houten prikkertjes
kaas en kruid met oregano.
isomo kegel
Bak 10 min en zet nog even onder de
1 verpakking kibbeling (diepvries)
aluminiumfolie
tartaarsaus:
grill om de kaas mooi te laten kleuren.
Serveer onmiddellijk.
2 hardgekookte Spar eieren
Bekleed de kegel met aluminiumfolie.
6 Boni Selection fijne augurkjes op azijn
Steek de soesjes met prikkers erop.
Amber: “De halve
3 el Boni Selection mayonaise met ei
Zorg ervoor dat elk plekje bedekt is.
1 el Boni Selection kappertjes
Verwarm het chocoladeglazuur en
kerstomaatjes lijken
2 el Spar gehakte peterselie
druppel het over de soesjestoren.
2 el Spar fijngesneden bieslook
wel kerstballen.”
Bestrooi met chococrispies en werk
1el dragonblaadjes
af met bloemsuiker.
1 sjalotje
rss ses nee
1
Pel het sjalotje en snipper fijn. Pluk de
dragonblaadjes en snij fijn.
=
Pel de eieren en plet ze fijn met een
vork. Schep de mayonaise en fijnge-
sneden peterselie, bieslook, dragon en
"ca
sjalot erdoor.
see
Hak de augurkjes en uitgelekte kapper-
tjes fijn. Schep ze door de tartaar. Breng
op smaak met versgemalen peper en
zeezout.
Zet in de koelkast tot gebruik.
ha
Bereid de kibbeling in de oven of.
friteuse. Vraag aan mama of papa om
te helpen of een oogje in het zeil te
houden!
Serveer de gebakken kibbeling als
e
:
.
veeeeseeeeseeeeeeeseeeseeseeeeeeseeeseeeseeseeeseseseseeseeeseseeeeseeeeseeseeeseeseeee
veeeceseesseeseeees
fingerfood met de tartaarsaus.
2008 +
Su
Pa
ds
a en
ve