Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NN feestmenu @

+

+ ae

Lepelhapje met mousse

..

ai

m

@)

van eendenlever

Fa

..

En

4 personen « 25 min + koelen: 4 u

#

1

80 g eendenlever, foie fin of

I

Week de gelatineblaadjes

Fan

ze

Fee

faux gras

in koud water.

20 ml cognac

Warm de mascarpone al

160 g mascarpone

roerend op met de cognac

}

50 ml kippenbouillon

op een zacht vuur.

a)

erin

2,4 g gelatineblaadjes

Haal van het vuur en laat

ed

zt

20 g mango

de eendenlever al roerend

smelten in de warme mas

0

Po

enkele takjes tuinkers

ed

fleur de sel

carpone.

Wi

extra:

Breng de kippenbouillon

“.

siliconen mat

aan de kook. Haal van het

..

of ijsblokjesvorm

vuur en roer de uitgekne-

pen gelatine erdoor. Roer

Laat minimum 4 u opstij-

9

Werk af met een snuifje

deze massa door de mas-

ven in de koelkast.

zwarte peper, fleur de sel

x

carponemengeling. Kruid

Schil de mango en snij in

en de brunoise van mango.

10.

met zwarte peper en zout.

fijne brunoise.

Versier met enkele takjes

Verdeel de vulling over

Duw de opgesteven

tuinkers.

eendenlever uit de silico-

*

kleine vormpjes in een

siliconen mat (of ijsblokjes-

nen vorm en dresseer op

>

vorm).

een lepel.

a

Fel

3

Lt

=

Lepelhapje met fetamousse en

Er

8)

4

tomatengelei «7

$

5

4 personen e 45 min + koelen: 1 u 40 min

él

2

fetamousse:

1

Fetamousse: mix de feta

.

Fr

50 g feta

met de slagroom fijn. Breng

50 ml Boni Selection room

op smaak met zwarte

«*

1 citroen

peper, zout en citroensap.

as

ek

”,

tomatengelei:

Laat in een spuitzak op-

:

+.

190 g trostomaten (+ 2 stuks)

stijven in de koelkast tot

250 g geleisuiker

gebruik.

60 g groene ontpitte druiven

Tomatengelei: snij het

wi

50 g rode ui

kroontje uit de trostoma-

* ds

Ed

3 à 4 el donkere balsamicoazijn

ten en snij ze in 4,

En

en

2 takjes verse oregano

Pel de ui en snipper fijn.

arachideolie

Verhit arachideolie in een

goudbruin in een pan op

afwerking:

kookpot. Bak de ui glazig.

door een fijne zeef.

een matig vuur zonder

2 gele kerstomaten

Voeg de tomaten, druiven

Voeg de balsamicoazijn toe

vetstof.

13

Halveer de kerstomaten en

10 g Spar sesamzaadjes

en oregano toe en laat

en breng de massa weer

5 min op een matig vuur

aan de kook.

verwijder de pitjes.

sudderen.

10

14.

Laat, indien nodig, inkoken

Lepel wat tomatenconfi-

Voeg de suiker toe en roer

tot de massa wat dikker

tuur in een lepeltje. Leg er

wordt.

Weg,

EN

goed om. Breng aan de

% kerstomaat op.

&

Fa.

kook en laat 15 min op een

ar

Laat afkoelen en bewaar

15

Vul elke halve kerstomaat

SY

£

op met een bol fetamousse.

zacht vuur pruttelen.

koel tot gebruik.

Mix de massa met een

12

Afwerking: rooster de

16.

Bestrooi met geroosterde

sesamzaadjes.

staafmixer en wrijf deze

sesamzaadjes al roerend