Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 71 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 71
NN feestmenu @ + + ae Lepelhapje met mousse .. ai m @) van eendenlever Fa .. En 4 personen « 25 min + koelen: 4 u # 1 80 g eendenlever, foie fin of I Week de gelatineblaadjes Fan ze Fee faux gras in koud water. 20 ml cognac Warm de mascarpone al 160 g mascarpone roerend op met de cognac } 50 ml kippenbouillon op een zacht vuur. a) erin 2,4 g gelatineblaadjes Haal van het vuur en laat ed zt 20 g mango de eendenlever al roerend smelten in de warme mas 0 Po enkele takjes tuinkers ed fleur de sel carpone. Wi extra: Breng de kippenbouillon “. siliconen mat aan de kook. Haal van het .. of ijsblokjesvorm vuur en roer de uitgekne- pen gelatine erdoor. Roer Laat minimum 4 u opstij- 9 Werk af met een snuifje deze massa door de mas- ven in de koelkast. zwarte peper, fleur de sel x carponemengeling. Kruid Schil de mango en snij in en de brunoise van mango. 10. met zwarte peper en zout. fijne brunoise. Versier met enkele takjes Verdeel de vulling over Duw de opgesteven tuinkers. eendenlever uit de silico- * kleine vormpjes in een siliconen mat (of ijsblokjes- nen vorm en dresseer op > vorm). een lepel. a Fel 3 Lt = Lepelhapje met fetamousse en Er 8) 4 tomatengelei «7 $ 5 4 personen e 45 min + koelen: 1 u 40 min él 2 fetamousse: 1 Fetamousse: mix de feta . Fr 50 g feta met de slagroom fijn. Breng 50 ml Boni Selection room op smaak met zwarte «* 1 citroen peper, zout en citroensap. as ek ”, tomatengelei: Laat in een spuitzak op- : +. 190 g trostomaten (+ 2 stuks) stijven in de koelkast tot 250 g geleisuiker gebruik. 60 g groene ontpitte druiven Tomatengelei: snij het wi 50 g rode ui kroontje uit de trostoma- * ds Ed 3 à 4 el donkere balsamicoazijn ten en snij ze in 4, En en 2 takjes verse oregano Pel de ui en snipper fijn. arachideolie Verhit arachideolie in een goudbruin in een pan op afwerking: kookpot. Bak de ui glazig. door een fijne zeef. een matig vuur zonder 2 gele kerstomaten Voeg de tomaten, druiven Voeg de balsamicoazijn toe vetstof. 13 Halveer de kerstomaten en 10 g Spar sesamzaadjes en oregano toe en laat en breng de massa weer 5 min op een matig vuur aan de kook. verwijder de pitjes. sudderen. 10 14. Laat, indien nodig, inkoken Lepel wat tomatenconfi- Voeg de suiker toe en roer tot de massa wat dikker tuur in een lepeltje. Leg er wordt. Weg, EN goed om. Breng aan de % kerstomaat op. & Fa. kook en laat 15 min op een ar Laat afkoelen en bewaar 15 Vul elke halve kerstomaat SY £ op met een bol fetamousse. zacht vuur pruttelen. koel tot gebruik. Mix de massa met een 12 Afwerking: rooster de 16. Bestrooi met geroosterde sesamzaadjes. staafmixer en wrijf deze sesamzaadjes al roerend
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 71