Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NN feestmenu @
+
+ ae
Lepelhapje met mousse
..
ai
m
@)
van eendenlever
Fa
..
En
4 personen « 25 min + koelen: 4 u
#
1
80 g eendenlever, foie fin of
I
Week de gelatineblaadjes
Fan
ze
Fee
faux gras
in koud water.
20 ml cognac
Warm de mascarpone al
160 g mascarpone
roerend op met de cognac
}
50 ml kippenbouillon
op een zacht vuur.
a)
erin
2,4 g gelatineblaadjes
Haal van het vuur en laat
ed
zt
20 g mango
de eendenlever al roerend
smelten in de warme mas
0
Po
enkele takjes tuinkers
ed
fleur de sel
carpone.
Wi
extra:
Breng de kippenbouillon
“.
siliconen mat
aan de kook. Haal van het
..
of ijsblokjesvorm
vuur en roer de uitgekne-
pen gelatine erdoor. Roer
Laat minimum 4 u opstij-
9
Werk af met een snuifje
deze massa door de mas-
ven in de koelkast.
zwarte peper, fleur de sel
x
carponemengeling. Kruid
Schil de mango en snij in
en de brunoise van mango.
10.
met zwarte peper en zout.
fijne brunoise.
Versier met enkele takjes
Verdeel de vulling over
Duw de opgesteven
tuinkers.
eendenlever uit de silico-
*
kleine vormpjes in een
siliconen mat (of ijsblokjes-
nen vorm en dresseer op
>
vorm).
een lepel.
a
Fel
3
Lt
=
Lepelhapje met fetamousse en
Er
8)
4
tomatengelei «7
$
5
4 personen e 45 min + koelen: 1 u 40 min
él
2
fetamousse:
1
Fetamousse: mix de feta
.
Fr
50 g feta
met de slagroom fijn. Breng
50 ml Boni Selection room
op smaak met zwarte
«*
1 citroen
peper, zout en citroensap.
as
ek
”,
tomatengelei:
Laat in een spuitzak op-
:
+.
190 g trostomaten (+ 2 stuks)
stijven in de koelkast tot
250 g geleisuiker
gebruik.
60 g groene ontpitte druiven
Tomatengelei: snij het
wi
50 g rode ui
kroontje uit de trostoma-
* ds
Ed
3 à 4 el donkere balsamicoazijn
ten en snij ze in 4,
En
en
2 takjes verse oregano
Pel de ui en snipper fijn.
arachideolie
Verhit arachideolie in een
goudbruin in een pan op
afwerking:
kookpot. Bak de ui glazig.
door een fijne zeef.
een matig vuur zonder
2 gele kerstomaten
Voeg de tomaten, druiven
Voeg de balsamicoazijn toe
vetstof.
13
Halveer de kerstomaten en
10 g Spar sesamzaadjes
en oregano toe en laat
en breng de massa weer
5 min op een matig vuur
aan de kook.
verwijder de pitjes.
sudderen.
10
14.
Laat, indien nodig, inkoken
Lepel wat tomatenconfi-
Voeg de suiker toe en roer
tot de massa wat dikker
tuur in een lepeltje. Leg er
wordt.
Weg,
EN
goed om. Breng aan de
% kerstomaat op.
&
Fa.
kook en laat 15 min op een
ar
Laat afkoelen en bewaar
15
Vul elke halve kerstomaat
SY
£
op met een bol fetamousse.
zacht vuur pruttelen.
koel tot gebruik.
Mix de massa met een
12
Afwerking: rooster de
16.
Bestrooi met geroosterde
sesamzaadjes.
staafmixer en wrijf deze
sesamzaadjes al roerend