Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 61 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61
@) 4) NE stmenu ER | Ai Roodbaars met amandelkorst, \ peterselie- wortelereme, = pompoenrisotto LS en zeekraal 4 personen e 2u | 4 Spar roodbaarsfilets (op vel) ae 1 potje verse platte peterselie 25 g Spar rucola 50 g Boni Selection zwarte olijven (ontpit) 40 g Spar amandelschilfers 85 g Boni Selection zonne- bloemolie fe 50 g Parmezaanse kaas et 1 citroen 170 g Spar boter in een hakmolen tot een 12 . Schil de peterseliewortel en 19. Kook de zeekraal 2 min in crème van peterseliewortel: grove pesto. Bewaar in de snij in stukken. water zonder zout. 500 g peterseliewortel koelkast tot gebruik. 13. Kook de peterseliewortel 20 Rooster de pompoenpitten 250 ml Boni Selection melk Smelt 2 el boter in een pan. 20 min in de melk tot deze al roerend op een matig 250 ml groentebouillon Dep de roodbaars goed gaar is. Giet af en verwijder vuur in een antikleefpan. 3 takjes rozemarijn droog met keukenrol. de rozemarijn. Mix fijn en Kruid met zout. 1teen look Bak de roodbaars krokant 21 kruid met zwarte peper en Trek een streep peterselie- pompoenrisotto: aan 1 zijde in een antikleef- zout. wortelcrème op een bord. 300 g butternutpompoen pan. Leg de vis op de gebak- 14 Pompoenrisotto: schil de Leg de roodbaars erbij. 50 ml witte wijn ken zijde in een ovenschotel butternut en snij in fijne Verdeel de pompoenrisotto 50 ml groentebouillon Laat afkoelen en smeer de brunoise. Pel de look en erover en werk af met pom- bovenkant van de vis in 1 dopje Boni Selection saffraan pers fijn. poenpitten en zeekraal. 1 teen look met de amandelkorst. 15. Smelt 2 el boter in een pot. 1 kl balsamicoazijn Gratineer de vis onder de Wentel de butternut met Tip: bak de vis gerust op voor- 2 el Spar boter voorverwarmde ovengrill. de look en saffraan door de hand. Bewaar en gril vlak afwerking: Snipper de overige platte boter. voor het serveren. Ook de 100 g Spar zeekraal peterselie fijn. 16. Blus met witte wijn en laat botersaus en crème van 50 g Boni Selection Laat 150 g boter smelten in inkoken. peterseliewortel kan je op 17. voorhand maken. pompoenpitten de bakpan van de vis. Haal Voeg de groentebouillon van het vuur en roer de toe en laat 2 min met dek- Verwarm de grill van de peterselie eronder. Breng sel en 2 min zonder deksel oven voor. op smaak met citroensap, stoven tot de pompoen Rooster de amandelschil- zwarte peper en zout. beetgaar is. Breng de Kasteelbier fers goudbruin al roerend 10. Crème van peterseliewor- risotto op smaak met in een pan zonder vetstof tel: pel de look en plet fijn zwarte peper, zout en tripel (11%) Een sterk blond bier op een matig vuur. met de platte kant van een balsamicoazijn. Mix de amandelschilfers groot mes. 18 Afwerking: breek de met duidelijk met % potje verse peter- 11 Breng de melk met de houterige uiteindes van de aanwezige selie, Parmezaanse kaas, groentebouillon, look en zeekraal. Spoel overvloe- hopbitteren rucola, zwarte olijven, zon- takjes rozemarijn aan de dig met koud water om te fruitigheid. nebloemolie en % kl zout kook. ontzouten.
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61