Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
@)
4)
NE stmenu
ER
|
Ai
Roodbaars met
amandelkorst,
\
peterselie-
wortelereme,
=
pompoenrisotto
LS
en zeekraal
4 personen e 2u
|
4 Spar roodbaarsfilets (op vel)
ae
1 potje verse platte peterselie
25 g Spar rucola
50 g Boni Selection zwarte
olijven (ontpit)
40 g Spar amandelschilfers
85 g Boni Selection zonne-
bloemolie
fe
50 g Parmezaanse kaas
et
1 citroen
170 g Spar boter
in een hakmolen tot een
12
. Schil de peterseliewortel en
19. Kook de zeekraal 2 min in
crème van peterseliewortel:
grove pesto. Bewaar in de
snij in stukken.
water zonder zout.
500 g peterseliewortel
koelkast tot gebruik.
13.
Kook de peterseliewortel
20
Rooster de pompoenpitten
250 ml Boni Selection melk
Smelt 2 el boter in een pan.
20 min in de melk tot deze
al roerend op een matig
250 ml groentebouillon
Dep de roodbaars goed
gaar is. Giet af en verwijder
vuur in een antikleefpan.
3 takjes rozemarijn
droog met keukenrol.
de rozemarijn. Mix fijn en
Kruid met zout.
1teen look
Bak de roodbaars krokant
21
kruid met zwarte peper en
Trek een streep peterselie-
pompoenrisotto:
aan 1 zijde in een antikleef-
zout.
wortelcrème op een bord.
300 g butternutpompoen
pan. Leg de vis op de gebak-
14
Pompoenrisotto: schil de
Leg de roodbaars erbij.
50 ml witte wijn
ken zijde in een ovenschotel
butternut en snij in fijne
Verdeel de pompoenrisotto
50 ml groentebouillon
Laat afkoelen en smeer de
brunoise. Pel de look en
erover en werk af met pom-
bovenkant van de vis in
1 dopje Boni Selection saffraan
pers fijn.
poenpitten en zeekraal.
1 teen look
met de amandelkorst.
15.
Smelt 2 el boter in een pot.
1 kl balsamicoazijn
Gratineer de vis onder de
Wentel de butternut met
Tip:
bak de vis gerust op voor-
2 el Spar boter
voorverwarmde ovengrill.
de look en saffraan door de
hand. Bewaar en gril vlak
afwerking:
Snipper de overige platte
boter.
voor het serveren. Ook de
100 g Spar zeekraal
peterselie fijn.
16.
Blus met witte wijn en laat
botersaus en crème van
50 g Boni Selection
Laat 150 g boter smelten in
inkoken.
peterseliewortel kan je op
17.
voorhand maken.
pompoenpitten
de bakpan van de vis. Haal
Voeg de groentebouillon
van het vuur en roer de
toe en laat 2 min met dek-
Verwarm de grill van de
peterselie eronder. Breng
sel en 2 min zonder deksel
oven voor.
op smaak met citroensap,
stoven tot de pompoen
Rooster de amandelschil-
zwarte peper en zout.
beetgaar is. Breng de
Kasteelbier
fers goudbruin al roerend
10.
Crème van peterseliewor-
risotto op smaak met
in een pan zonder vetstof
tel: pel de look en plet fijn
zwarte peper, zout en
tripel (11%)
Een sterk blond bier
op een matig vuur.
met de platte kant van een
balsamicoazijn.
Mix de amandelschilfers
groot mes.
18
Afwerking: breek de
met duidelijk
met % potje verse peter-
11
Breng de melk met de
houterige uiteindes van de
aanwezige
selie, Parmezaanse kaas,
groentebouillon, look en
zeekraal. Spoel overvloe-
hopbitteren
rucola, zwarte olijven, zon-
takjes rozemarijn aan de
dig met koud water om te
fruitigheid.
nebloemolie en % kl zout
kook.
ontzouten.