Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 107
Hier is pagina 107 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
passioneel product ®
Coppa di Parma IGP
Fiocco ham
Voor Coppa di Parma IGP
Fiocco wordt gemaakt
En,
=
(Indicazione Geografica
I
van het kleinere deel van
Protetta) starten ze met
bomen
La
de achterpoten van het
ie
J
een stuk van de nek. Dat
Parmezaanse varken. De
ham wordt bedekt met zout
snijden ze bij en wrijven ze
à
handmatig in met kruiden
en zwarte peper en dan in
en zeezout. Zo zouten ze het
7
een blaas opgerold. Om alles
Am
vlees twee maal. Daarna
u
dicht te houden, binden ze
dl
:
stoppen ze het vlees in een
sh
het geheel manueel op met
Da.
lee
darm en laten ze het een
een draad. De blaas be-
week in de kelder rusten.
schermt het vet tijdens
Na vier maanden drogen in
het drogen. De ham weegt
ideale omstandigheden is de
3 tot 3,5 kg als ze binnen-
Coppa perfect zoals ze moet
komt, maar na het drogen
zijn. Dat de lokale varkens
blijft er maar 2 kg over.
de wei van Parmezaanse
De ham droogt in totaal
kaas eten, geeft een unieke,
10 maanden.
verfijnde smaak.
fi
7
5
Ted
>
if
=
1
GS
= 0
2
mi
Pe
1
ea
ï
W/
427
per
u
ai
1F
h
{
Br
se
tif
1
A
IN
Me
à
#
wij
Eg
Ki
\
M
Giulio:
pe
E
“Onze verfijnde |
Be
chavcuterie bij een
Ook verkrijgbaar
glaasje bubbels:
N
bij Spar:
deliziosol”
mn
m
Le
+
id
Ee,
=
I
=
zr
rl
ve
sur
M
Terre Ducali Prosciutto di Parma
Terre Ducali Speck
(50 g)
(90 g)