Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 107




Hier is pagina 107 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

passioneel product ®

Coppa di Parma IGP

Fiocco ham

Voor Coppa di Parma IGP

Fiocco wordt gemaakt

En,

=

(Indicazione Geografica

I

van het kleinere deel van

Protetta) starten ze met

bomen

La

de achterpoten van het

ie

J

een stuk van de nek. Dat

Parmezaanse varken. De

ham wordt bedekt met zout

snijden ze bij en wrijven ze

à

handmatig in met kruiden

en zwarte peper en dan in

en zeezout. Zo zouten ze het

7

een blaas opgerold. Om alles

Am

vlees twee maal. Daarna

u

dicht te houden, binden ze

dl

:

stoppen ze het vlees in een

sh

het geheel manueel op met

Da.

lee

darm en laten ze het een

een draad. De blaas be-

week in de kelder rusten.

schermt het vet tijdens

Na vier maanden drogen in

het drogen. De ham weegt

ideale omstandigheden is de

3 tot 3,5 kg als ze binnen-

Coppa perfect zoals ze moet

komt, maar na het drogen

zijn. Dat de lokale varkens

blijft er maar 2 kg over.

de wei van Parmezaanse

De ham droogt in totaal

kaas eten, geeft een unieke,

10 maanden.

verfijnde smaak.

fi

7

5

Ted

>

if

=

1

GS

= 0

2

mi

Pe

1

ea

ï

W/

427

per

u

ai

1F

h

{

Br

se

tif

1

A

IN

Me

à

#

wij

Eg

Ki

\

M

Giulio:

pe

E

“Onze verfijnde |

Be

chavcuterie bij een

Ook verkrijgbaar

glaasje bubbels:

N

bij Spar:

deliziosol”

mn

m

Le

+

id

Ee,

=

I

=

zr

rl

ve

sur

M

Terre Ducali Prosciutto di Parma

Terre Ducali Speck

(50 g)

(90 g)