Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N feestmenu ®

2 el Spar granaatappelpitten

Bestrijk de muffinvorm met olijfolie.

1 Spar ei

Spar boter

Smelt 4 el boter in een pan en smeer er

1 blaadje gelatine (1,6 g)

extra:

1 vel filodeeg mee in. Leg er een ander

1 el Boni Selection mayonaise

1 uitsteekvorm in de vorm van een ster

vel filodeeg op.

Boni Selection slaolie

Snij het filodeeg in repen van 8 cm. Snij

extra:

1. Steek sterren uit de sneden tramezzine-

uit de repen stukjes van 9 cm.

bakvorm met kleine halve bollen (D 4 cm)

brood.

Strijk de stukjes deeg in met het losge-

uitsteekring van dezelfde grootte als de

2. Bak de sterren in 2 el boter goudbruin in

klopt ei.

halve bollen

de pan.

5

Verwarm de oven voor op 200°C.

2 bakplaten

3

Haal uit de pan en laat afkoelen op

Vul de muffinvorm met de filodeeg-

bakpapier

keukenpapier.

stukjes. Druk goed in de holtes van de

kerstversiering

Snij de blok foie fin in dikke sneden.

vorm zodat je een kuipje krijgt.

u

Snij blokjes van de foie fin.

Bak het filodeeg + 10 min in de voor-

Klop de eidooier los met 1 el water en

Leg op elke broodster een toefje uien-

verwarmde oven.

bestrijk er 1 vel bladerdeeg mee.

confituur en een blokje foie fine.

Laat afkoelen en haal uit de vorm.

Leg het andere vel bladerdeeg op het

Werk het hapje af met wat fleur de sel

Vulling 1: prak de geitenkaasbuche fijn

eerste vel en druk aan.

en granaatappelpitten.

met een vork en meng er 2 el tomaten-

Steek met de uitsteekring 12 rondjes

tapenade onder.

uit het bladerdeeg.

10.

Vulling 2: stoof de spinazie kort aan in

Leg de rondjes op een bakplaat met

„gai

det

1 el olijfolie, hak fijn en kruid met peper

bakpapier.

En

en zout. Snij de gerookte zalm in reepjes

Verwarm de oven voor op 200°C.

en meng met de zure room en spinazie.

Bestrijk de rondjes met losgeklopte

=

11

Vulling 3: snij de lente-ui fijn en sint-

eidooier.

#

La

>

rj

zie

jakobsvruchten in kleine blokjes.

Bedek het bladerdeeg met een vel

Etes

12

Meng de sint-jakobsvruchten met de

bakpapier en leg er een bakplaat op.

js

+3

Bak in de voorverwarmde oven

lente-ui, het limoensap en 1 el olijfolie.

:

LS

®

k

Kruid met peper en zout.

+45 min en laat afkoelen.

zi

13.

:

+

n

Vul de filodeeggebakjes met de vul-

Forelmousse: hak de gerookte forel fijn

lingen en werk af met verse kruiden.

in de hakmolen met 1 el limoensap.

10.

fe

Week het gelatineblaadje in koud

8 44

water.

se

we

st

11

es

„na

id

Klop het eiwit stijf.

12

Bestrijk de bakvorm met halve bollen

Filodeeggebakjes met

| à



met een dun laagje slaolie.

13

Breng de room aan de kook en kruid

8 vullingen

5

met peper en zout.

12 stuks e 40 min

14.

Knijp het geweekte gelatineblaadje uit

|

en los op in de room. Meng de room

1 verpakking filodeeg

Eh

es:

far

onder de forel.

7

15

Boni Selection olijfolie

Mix het stijfgeklopte eiwit onder de

1 Spar ei

forel. Mix alles tot een fijne mousse.

16.

Vul de bakvorm met de halve bollen tot

Spar boter

Lo

ed

verse kruiden



wi

aan de rand met de mousse. Strijk de



.

vulling 1:

bovenkant mooi glad.

1 Spar geitenkaasbuche

17.

Laat £ 1 u opstijven in de diepvries.

Kerstbolhapje met

18

2 eltomaattapenade

Bestrijk de bovenkant van de rondjes

vulling 2:

forelmousse

bladerdeeg met wat mayonaise.

19

Ontvorm de halve bollen forelmousse

100 g spinazieblaadjes

2 sneetjes Spar gerookte zalm

12 stuks e 40 min + diepvries: 1 u +

en plaats op elk rondje bladerdeeg een

2 el Boni Selection zure room

oven: 45 min

bolletje forelmousse.

vulling 3:

20.

Laat ontdooien in de koelkast.

1 lente-ui

21

Serveer rechtstreeks uit de koelkast en

2 verpakkingen Spar bladerdeeg

4 Spar verse sint-jakobsvruchten

forelmousse:

werk af met kerstversiering.

sap van % limoen

250 g Spar gerookte forel

extra:

4el Spar room

muffinvorm van 12 stuks

Lel limoensap