Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 29


Hier is pagina 29 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Spar Folder 01.12.2019

Hier is pagina 29 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 29

N feestmenu ® 2 el Spar granaatappelpitten Bestrijk de muffinvorm met olijfolie. 1 Spar ei Spar boter Smelt 4 el boter in een pan en smeer er 1 blaadje gelatine (1,6 g) extra: 1 vel filodeeg mee in. Leg er een ander 1 el Boni Selection mayonaise 1 uitsteekvorm in de vorm van een ster vel filodeeg op. Boni Selection slaolie Snij het filodeeg in repen van 8 cm. Snij extra: 1. Steek sterren uit de sneden tramezzine- uit de repen stukjes van 9 cm. bakvorm met kleine halve bollen (D 4 cm) brood. Strijk de stukjes deeg in met het losge- uitsteekring van dezelfde grootte als de 2. Bak de sterren in 2 el boter goudbruin in klopt ei. halve bollen de pan. 5 Verwarm de oven voor op 200°C. 2 bakplaten 3 Haal uit de pan en laat afkoelen op Vul de muffinvorm met de filodeeg- bakpapier keukenpapier. stukjes. Druk goed in de holtes van de kerstversiering Snij de blok foie fin in dikke sneden. vorm zodat je een kuipje krijgt. u Snij blokjes van de foie fin. Bak het filodeeg + 10 min in de voor- Klop de eidooier los met 1 el water en Leg op elke broodster een toefje uien- verwarmde oven. bestrijk er 1 vel bladerdeeg mee. confituur en een blokje foie fine. Laat afkoelen en haal uit de vorm. Leg het andere vel bladerdeeg op het Werk het hapje af met wat fleur de sel Vulling 1: prak de geitenkaasbuche fijn eerste vel en druk aan. en granaatappelpitten. met een vork en meng er 2 el tomaten- Steek met de uitsteekring 12 rondjes tapenade onder. uit het bladerdeeg. 10. Vulling 2: stoof de spinazie kort aan in Leg de rondjes op een bakplaat met „gai det 1 el olijfolie, hak fijn en kruid met peper bakpapier. En en zout. Snij de gerookte zalm in reepjes Verwarm de oven voor op 200°C. en meng met de zure room en spinazie. Bestrijk de rondjes met losgeklopte = 11 Vulling 3: snij de lente-ui fijn en sint- eidooier. # La > rj zie jakobsvruchten in kleine blokjes. Bedek het bladerdeeg met een vel Etes 12 Meng de sint-jakobsvruchten met de bakpapier en leg er een bakplaat op. js +3 Bak in de voorverwarmde oven lente-ui, het limoensap en 1 el olijfolie. : LS ® k Kruid met peper en zout. +45 min en laat afkoelen. zi 13. : + n Vul de filodeeggebakjes met de vul- Forelmousse: hak de gerookte forel fijn lingen en werk af met verse kruiden. in de hakmolen met 1 el limoensap. 10. fe Week het gelatineblaadje in koud 8 44 water. se we st 11 es „na id Klop het eiwit stijf. 12 Bestrijk de bakvorm met halve bollen Filodeeggebakjes met | à € met een dun laagje slaolie. 13 Breng de room aan de kook en kruid 8 vullingen 5 met peper en zout. 12 stuks e 40 min 14. Knijp het geweekte gelatineblaadje uit | en los op in de room. Meng de room 1 verpakking filodeeg Eh es: far onder de forel. 7 15 Boni Selection olijfolie Mix het stijfgeklopte eiwit onder de 1 Spar ei forel. Mix alles tot een fijne mousse. 16. Vul de bakvorm met de halve bollen tot Spar boter Lo ed verse kruiden “ wi aan de rand met de mousse. Strijk de “ . vulling 1: bovenkant mooi glad. 1 Spar geitenkaasbuche 17. Laat £ 1 u opstijven in de diepvries. Kerstbolhapje met 18 2 eltomaattapenade Bestrijk de bovenkant van de rondjes vulling 2: forelmousse bladerdeeg met wat mayonaise. 19 Ontvorm de halve bollen forelmousse 100 g spinazieblaadjes 2 sneetjes Spar gerookte zalm 12 stuks e 40 min + diepvries: 1 u + en plaats op elk rondje bladerdeeg een 2 el Boni Selection zure room oven: 45 min bolletje forelmousse. vulling 3: 20. Laat ontdooien in de koelkast. 1 lente-ui 21 Serveer rechtstreeks uit de koelkast en 2 verpakkingen Spar bladerdeeg 4 Spar verse sint-jakobsvruchten forelmousse: werk af met kerstversiering. sap van % limoen 250 g Spar gerookte forel extra: 4el Spar room muffinvorm van 12 stuks Lel limoensap

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 29