Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N feestmenu ®
2 el Spar granaatappelpitten
Bestrijk de muffinvorm met olijfolie.
1 Spar ei
Spar boter
Smelt 4 el boter in een pan en smeer er
1 blaadje gelatine (1,6 g)
extra:
1 vel filodeeg mee in. Leg er een ander
1 el Boni Selection mayonaise
1 uitsteekvorm in de vorm van een ster
vel filodeeg op.
Boni Selection slaolie
Snij het filodeeg in repen van 8 cm. Snij
extra:
1. Steek sterren uit de sneden tramezzine-
uit de repen stukjes van 9 cm.
bakvorm met kleine halve bollen (D 4 cm)
brood.
Strijk de stukjes deeg in met het losge-
uitsteekring van dezelfde grootte als de
2. Bak de sterren in 2 el boter goudbruin in
klopt ei.
halve bollen
de pan.
5
Verwarm de oven voor op 200°C.
2 bakplaten
3
Haal uit de pan en laat afkoelen op
Vul de muffinvorm met de filodeeg-
bakpapier
keukenpapier.
stukjes. Druk goed in de holtes van de
kerstversiering
Snij de blok foie fin in dikke sneden.
vorm zodat je een kuipje krijgt.
u
Snij blokjes van de foie fin.
Bak het filodeeg + 10 min in de voor-
Klop de eidooier los met 1 el water en
Leg op elke broodster een toefje uien-
verwarmde oven.
bestrijk er 1 vel bladerdeeg mee.
confituur en een blokje foie fine.
Laat afkoelen en haal uit de vorm.
Leg het andere vel bladerdeeg op het
Werk het hapje af met wat fleur de sel
Vulling 1: prak de geitenkaasbuche fijn
eerste vel en druk aan.
en granaatappelpitten.
met een vork en meng er 2 el tomaten-
Steek met de uitsteekring 12 rondjes
tapenade onder.
uit het bladerdeeg.
10.
Vulling 2: stoof de spinazie kort aan in
Leg de rondjes op een bakplaat met
„gai
det
1 el olijfolie, hak fijn en kruid met peper
bakpapier.
En
en zout. Snij de gerookte zalm in reepjes
Verwarm de oven voor op 200°C.
en meng met de zure room en spinazie.
Bestrijk de rondjes met losgeklopte
=
11
Vulling 3: snij de lente-ui fijn en sint-
eidooier.
#
La
>
rj
zie
jakobsvruchten in kleine blokjes.
Bedek het bladerdeeg met een vel
Etes
12
Meng de sint-jakobsvruchten met de
bakpapier en leg er een bakplaat op.
js
+3
Bak in de voorverwarmde oven
lente-ui, het limoensap en 1 el olijfolie.
:
LS
®
k
Kruid met peper en zout.
+45 min en laat afkoelen.
zi
13.
:
+
n
Vul de filodeeggebakjes met de vul-
Forelmousse: hak de gerookte forel fijn
lingen en werk af met verse kruiden.
in de hakmolen met 1 el limoensap.
10.
fe
Week het gelatineblaadje in koud
8 44
water.
se
we
st
11
es
„na
id
Klop het eiwit stijf.
12
Bestrijk de bakvorm met halve bollen
Filodeeggebakjes met
| à
€
met een dun laagje slaolie.
13
Breng de room aan de kook en kruid
8 vullingen
5
met peper en zout.
12 stuks e 40 min
14.
Knijp het geweekte gelatineblaadje uit
|
en los op in de room. Meng de room
1 verpakking filodeeg
Eh
es:
far
onder de forel.
7
15
Boni Selection olijfolie
Mix het stijfgeklopte eiwit onder de
1 Spar ei
forel. Mix alles tot een fijne mousse.
16.
Vul de bakvorm met de halve bollen tot
Spar boter
Lo
ed
verse kruiden
“
wi
aan de rand met de mousse. Strijk de
“
.
vulling 1:
bovenkant mooi glad.
1 Spar geitenkaasbuche
17.
Laat £ 1 u opstijven in de diepvries.
Kerstbolhapje met
18
2 eltomaattapenade
Bestrijk de bovenkant van de rondjes
vulling 2:
forelmousse
bladerdeeg met wat mayonaise.
19
Ontvorm de halve bollen forelmousse
100 g spinazieblaadjes
2 sneetjes Spar gerookte zalm
12 stuks e 40 min + diepvries: 1 u +
en plaats op elk rondje bladerdeeg een
2 el Boni Selection zure room
oven: 45 min
bolletje forelmousse.
vulling 3:
20.
Laat ontdooien in de koelkast.
1 lente-ui
21
Serveer rechtstreeks uit de koelkast en
2 verpakkingen Spar bladerdeeg
4 Spar verse sint-jakobsvruchten
forelmousse:
werk af met kerstversiering.
sap van % limoen
250 g Spar gerookte forel
extra:
4el Spar room
muffinvorm van 12 stuks
Lel limoensap