Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ji

=

hs

\ feestmenu @

mn

A

|

f'

|

m)

Y

La Gioiosa Ca’ divo

©

Spumante brut, Itali& A

Prosecco Pasqua

Spumante Treviso, Itali&

N

Een mousserende wijn met |

aroma's van fruitige appel |

Ruikt en smaakt naar

en bloemen, en frisse, leven-

zoete appels en wat

N

dige beleving in de mond.

citrusfruit.

mn

mn

x

Japanse kippengehaktballetjes

\

Nu

F

(tsukune) met teriyakisaus

uf

+20 stuks 30 min

ñ

14

balletjes:

% el zoete sherry

1 teentje look

% kl sesamolie

serveren:

400 g kippengehakt

% el gember

% kl maïzena

2 lente-uitjes

zonnebloemolie

extra:

2 lente-uitjes

fl

% el sojasaus

15 cl teriyakisaus

citroengrasstengels

1

Snij voor de afwerking 2 lente-

6.

Laat ze onder deksel even verder

uitjes in fijne ringetjes.

garen.

Balletjes: snipper de andere

Pel het teentje look en plet met de

2 lente-uitjes fijn. Schil de gember

zijkant van een chefmes.

en rasp fijn.

Giet het teveel aan olie weg. Giet de

Meng het gehakt met de gember,

teriyakisaus in de wok en voeg het

lente-ui, sojasaus, sherry, sesam-

teentje look toe.

olie en maïzena tot een homo-

Laat doorwarmen op een matig

geen mengsel.

hoog vuur. Draai de balletjes door de

Vorm, met natte handen, kleine

saus zodat ze aan alle kanten met

platte balletjes.

een glanzend laagje bedekt zijn.

Verwarm de wok op een matig

10

Steek de balletjes op citroengras-

vuur. Voeg de olie toe en bak de

stengels, schik op een schaal en

u

balletjes rondom goudbruin.

bestrooi met lente-ui.

*

Kinilaw* van coquilles met Thaise mango

Zu

+ 20 stuks e 30 min

L

6 verse sint-jakobsvruchten

Snij het vruchtvlees van de mango in fijne

5. Verdeel de mango over de schaaltjes. Leg

1 Thaise mango

plakjes.

er plakjes sint-jakobsvrucht naast en ver-

1 brikje kokosmelk

Snij de chilipeper fijn en leg in de rijstazijn

deel de chilipeper erover.

1 rode chilipeper

Snij de sint-jakobsvruchten in fijne plakjes

6. Werk de schaaltjes af met een lepeltje

zeste van 1 limoen

(= carpaccio).

kokosroom en zeste van limoen.

sap van 1 limoen

Besprenkel de plakjes sint-jakobsvruchten

5 el rijstazijn

met limoensap. Kruid met peper en zout.

* Kinilaw is de Filipijnse versie van ceviche.