Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41


Hier is pagina 41 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Spar Folder 01.12.2019

Hier is pagina 41 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41

ji = hs \ feestmenu @ mn A | f' | m) Y La Gioiosa Ca’ divo © Spumante brut, Itali& A Prosecco Pasqua Spumante Treviso, Itali& N Een mousserende wijn met | aroma's van fruitige appel | Ruikt en smaakt naar en bloemen, en frisse, leven- zoete appels en wat N dige beleving in de mond. citrusfruit. mn mn x Japanse kippengehaktballetjes \ Nu F (tsukune) met teriyakisaus uf +20 stuks 30 min ñ 14 balletjes: % el zoete sherry 1 teentje look % kl sesamolie serveren: 400 g kippengehakt % el gember % kl maïzena 2 lente-uitjes zonnebloemolie extra: 2 lente-uitjes fl % el sojasaus 15 cl teriyakisaus citroengrasstengels 1 Snij voor de afwerking 2 lente- 6. Laat ze onder deksel even verder uitjes in fijne ringetjes. garen. Balletjes: snipper de andere Pel het teentje look en plet met de 2 lente-uitjes fijn. Schil de gember zijkant van een chefmes. en rasp fijn. Giet het teveel aan olie weg. Giet de Meng het gehakt met de gember, teriyakisaus in de wok en voeg het lente-ui, sojasaus, sherry, sesam- teentje look toe. olie en maïzena tot een homo- Laat doorwarmen op een matig geen mengsel. hoog vuur. Draai de balletjes door de Vorm, met natte handen, kleine saus zodat ze aan alle kanten met platte balletjes. een glanzend laagje bedekt zijn. Verwarm de wok op een matig 10 Steek de balletjes op citroengras- vuur. Voeg de olie toe en bak de stengels, schik op een schaal en u balletjes rondom goudbruin. bestrooi met lente-ui. * Kinilaw* van coquilles met Thaise mango Zu + 20 stuks e 30 min L 6 verse sint-jakobsvruchten Snij het vruchtvlees van de mango in fijne 5. Verdeel de mango over de schaaltjes. Leg 1 Thaise mango plakjes. er plakjes sint-jakobsvrucht naast en ver- 1 brikje kokosmelk Snij de chilipeper fijn en leg in de rijstazijn deel de chilipeper erover. 1 rode chilipeper Snij de sint-jakobsvruchten in fijne plakjes 6. Werk de schaaltjes af met een lepeltje zeste van 1 limoen (= carpaccio). kokosroom en zeste van limoen. sap van 1 limoen Besprenkel de plakjes sint-jakobsvruchten 5 el rijstazijn met limoensap. Kruid met peper en zout. * Kinilaw is de Filipijnse versie van ceviche.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41