Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ji
=
hs
\ feestmenu @
mn
A
|
f'
|
m)
Y
La Gioiosa Ca’ divo
©
Spumante brut, Itali& A
Prosecco Pasqua
Spumante Treviso, Itali&
N
Een mousserende wijn met |
aroma's van fruitige appel |
Ruikt en smaakt naar
en bloemen, en frisse, leven-
zoete appels en wat
N
dige beleving in de mond.
citrusfruit.
mn
mn
x
Japanse kippengehaktballetjes
\
Nu
F
(tsukune) met teriyakisaus
uf
+20 stuks 30 min
ñ
14
balletjes:
% el zoete sherry
1 teentje look
% kl sesamolie
serveren:
400 g kippengehakt
% el gember
% kl maïzena
2 lente-uitjes
zonnebloemolie
extra:
2 lente-uitjes
fl
% el sojasaus
15 cl teriyakisaus
citroengrasstengels
1
Snij voor de afwerking 2 lente-
6.
Laat ze onder deksel even verder
uitjes in fijne ringetjes.
garen.
Balletjes: snipper de andere
Pel het teentje look en plet met de
2 lente-uitjes fijn. Schil de gember
zijkant van een chefmes.
en rasp fijn.
Giet het teveel aan olie weg. Giet de
Meng het gehakt met de gember,
teriyakisaus in de wok en voeg het
lente-ui, sojasaus, sherry, sesam-
teentje look toe.
olie en maïzena tot een homo-
Laat doorwarmen op een matig
geen mengsel.
hoog vuur. Draai de balletjes door de
Vorm, met natte handen, kleine
saus zodat ze aan alle kanten met
platte balletjes.
een glanzend laagje bedekt zijn.
Verwarm de wok op een matig
10
Steek de balletjes op citroengras-
vuur. Voeg de olie toe en bak de
stengels, schik op een schaal en
u
balletjes rondom goudbruin.
bestrooi met lente-ui.
*
Kinilaw* van coquilles met Thaise mango
Zu
+ 20 stuks e 30 min
L
6 verse sint-jakobsvruchten
Snij het vruchtvlees van de mango in fijne
5. Verdeel de mango over de schaaltjes. Leg
1 Thaise mango
plakjes.
er plakjes sint-jakobsvrucht naast en ver-
1 brikje kokosmelk
Snij de chilipeper fijn en leg in de rijstazijn
deel de chilipeper erover.
1 rode chilipeper
Snij de sint-jakobsvruchten in fijne plakjes
6. Werk de schaaltjes af met een lepeltje
zeste van 1 limoen
(= carpaccio).
kokosroom en zeste van limoen.
sap van 1 limoen
Besprenkel de plakjes sint-jakobsvruchten
5 el rijstazijn
met limoensap. Kruid met peper en zout.
* Kinilaw is de Filipijnse versie van ceviche.