Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ER
ds
Ca
DE
ie 4:
Voeg de peterselie en room toe en
Pel en snipper de sjalot fijn. Stoof glazig
laat de saus indikken. Kruid met peper
in 1 el olijfolie.
en zout. Mix in de hakmolen tot een
Dompel de peperkoek in de melk.
€
crème en giet in een spuitzak.
Hak de tijm en abrikozen fijn.
10.
Spuit de crème in de helft van de ge-
Meng het gehakt met de sjalot, peper-
#
bakjes en warm op in de oven op 170°C
koek, tijm, abrikozen en abrikozenconfi-
11
Zoete aardappeldip: schil de zoete
tuur tot een deeg.
aardappel en snij in kleine stukken. Doe
Draai 12 bolletjes van het gehaktmeng-
ze in een glazen kom met 2 el water.
sel
a
12
Dek de kom af en gaar ze 10 min in de
Hak de pistache- en cashewnoten fijn
en
in de hakmolen.
an ar
microgolfoven op de hoogste stand.
13.
Giet het overtollige water weg en prak
Rol de bolletjes gehakt in de noten-
de zoete aardappel fijn.
mengeling.
Bladerdeeghapje met
14
Meng de mayonaise en mosterd onder
Verwarm de oven voor op 190°C.
de puree en kruid met peper en zout.
Leg de bolletjes gehakt op een bakplaat
champignonvulling en
15
Laat afkoelen en vul een spuitzak met
met bakpapier en besprenkel met olijf-
zoete aardappeldip
de dip.
olie.
16.
10.
24 stuks e 40 min
Spuit de dip in de rest van de kerst-
Bak de gehaktballetjes + 25 min in de
boomgebakjes.
voorverwarmde oven.
2 verpakkingen Spar bladerdeeg
17.
Warm de gebakjes op in de oven op
11. Serveer de balletjes warm of koud.
champignonvulling:
170°C.
100 g Boni Selection kastanjechampignons
18
Leg de gebakjes op een sneetje coppa.
1 el Spar fijngesnipperde peterselie
1 sjalot
1 teentje look
PT
ts)
Leffe blond (6,6%)
4 el Spar room
Een authentiek blond
zoete aardappeldip:
abdijbier met vleugje
1 zoete aardappel
bitterheid. Toetsen van
1 kl Boni Selection Dijonmosterd
=
a
vanille en kruidnagel zorgen
Fe
1el Boni Selection mayonaise
voor een extra zachte, volle
afwerking:
smaak.
2 sneetjes Terre Ducali coppa chiffonade
4
1 Spar ei
Se
Spar boter
extra:
nt
1 kerstboom-uitsteekvorm
2 À
“+
Re
bakpapier
2 spuitzakken
Gehaktballetjes met
3
1
Steek met de uitsteekvorm 24 kerst-
boompjes uit het bladerdeeg.
peperkoek en abrikoos
12 stuks e 35 min
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de bladerdeegvormpjes op een
la
bakplaat met bakpapier en bestrijk met
300 g Spar gemengd gehakt
losgeklopt ei.
1 sjalot
Bak de bladerdeegkerstboompjes
1 snede Boni Selection peperkoek
+ 10 min goudbruin in de voorver-
3 Spar gedroogde abrikozen
ne
warmde oven.
1takje tijm
en
"
1 el Boni Selection abrikozenconfituur
Laat de bladerdeeggebakjes afkoelen
en hol ze aan de bovenkant uit.
2 el Boni Selection melk
Toastje met eendenlever
Champignonvulling: pel de sjalot en
Boni Selection olijfolie
4 personen e 15 min
het teentje look en snipper fijn.
4 el Spar pistachenoten
Maak de champignons proper, verwij-
4 el Spar cashewnoten
2 sneden Spar tramezzinebrood
der de steeltjes en snij fijn.
extra:
230 g foie fin
Laat 2 el boter smelten in een pan en
bakplaat
4 el uienconfituur
bak de sjalot, look en champignons gaar.
bakpapier
fleur de sel