Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Spar Folder 01.12.2019

Hier is pagina 28 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28

ER ds Ca DE ie 4: Voeg de peterselie en room toe en Pel en snipper de sjalot fijn. Stoof glazig laat de saus indikken. Kruid met peper in 1 el olijfolie. en zout. Mix in de hakmolen tot een Dompel de peperkoek in de melk. € crème en giet in een spuitzak. Hak de tijm en abrikozen fijn. 10. Spuit de crème in de helft van de ge- Meng het gehakt met de sjalot, peper- # bakjes en warm op in de oven op 170°C koek, tijm, abrikozen en abrikozenconfi- 11 Zoete aardappeldip: schil de zoete tuur tot een deeg. aardappel en snij in kleine stukken. Doe Draai 12 bolletjes van het gehaktmeng- ze in een glazen kom met 2 el water. sel a 12 Dek de kom af en gaar ze 10 min in de Hak de pistache- en cashewnoten fijn en in de hakmolen. an ar microgolfoven op de hoogste stand. 13. Giet het overtollige water weg en prak Rol de bolletjes gehakt in de noten- de zoete aardappel fijn. mengeling. Bladerdeeghapje met 14 Meng de mayonaise en mosterd onder Verwarm de oven voor op 190°C. de puree en kruid met peper en zout. Leg de bolletjes gehakt op een bakplaat champignonvulling en 15 Laat afkoelen en vul een spuitzak met met bakpapier en besprenkel met olijf- zoete aardappeldip de dip. olie. 16. 10. 24 stuks e 40 min Spuit de dip in de rest van de kerst- Bak de gehaktballetjes + 25 min in de boomgebakjes. voorverwarmde oven. 2 verpakkingen Spar bladerdeeg 17. Warm de gebakjes op in de oven op 11. Serveer de balletjes warm of koud. champignonvulling: 170°C. 100 g Boni Selection kastanjechampignons 18 Leg de gebakjes op een sneetje coppa. 1 el Spar fijngesnipperde peterselie 1 sjalot 1 teentje look PT ts) Leffe blond (6,6%) 4 el Spar room Een authentiek blond zoete aardappeldip: abdijbier met vleugje 1 zoete aardappel bitterheid. Toetsen van 1 kl Boni Selection Dijonmosterd = a vanille en kruidnagel zorgen Fe 1el Boni Selection mayonaise voor een extra zachte, volle afwerking: smaak. 2 sneetjes Terre Ducali coppa chiffonade 4 1 Spar ei Se Spar boter extra: nt 1 kerstboom-uitsteekvorm 2 À “+ Re bakpapier 2 spuitzakken Gehaktballetjes met 3 1 Steek met de uitsteekvorm 24 kerst- boompjes uit het bladerdeeg. peperkoek en abrikoos 12 stuks e 35 min Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de bladerdeegvormpjes op een la bakplaat met bakpapier en bestrijk met 300 g Spar gemengd gehakt losgeklopt ei. 1 sjalot Bak de bladerdeegkerstboompjes 1 snede Boni Selection peperkoek + 10 min goudbruin in de voorver- 3 Spar gedroogde abrikozen ne warmde oven. 1takje tijm en " 1 el Boni Selection abrikozenconfituur Laat de bladerdeeggebakjes afkoelen en hol ze aan de bovenkant uit. 2 el Boni Selection melk Toastje met eendenlever Champignonvulling: pel de sjalot en Boni Selection olijfolie 4 personen e 15 min het teentje look en snipper fijn. 4 el Spar pistachenoten Maak de champignons proper, verwij- 4 el Spar cashewnoten 2 sneden Spar tramezzinebrood der de steeltjes en snij fijn. extra: 230 g foie fin Laat 2 el boter smelten in een pan en bakplaat 4 el uienconfituur bak de sjalot, look en champignons gaar. bakpapier fleur de sel

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28