Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ER

ds

Ca

DE

ie 4:

Voeg de peterselie en room toe en

Pel en snipper de sjalot fijn. Stoof glazig

laat de saus indikken. Kruid met peper

in 1 el olijfolie.

en zout. Mix in de hakmolen tot een

Dompel de peperkoek in de melk.



crème en giet in een spuitzak.

Hak de tijm en abrikozen fijn.

10.

Spuit de crème in de helft van de ge-

Meng het gehakt met de sjalot, peper-

#

bakjes en warm op in de oven op 170°C

koek, tijm, abrikozen en abrikozenconfi-

11

Zoete aardappeldip: schil de zoete

tuur tot een deeg.

aardappel en snij in kleine stukken. Doe

Draai 12 bolletjes van het gehaktmeng-

ze in een glazen kom met 2 el water.

sel

a

12

Dek de kom af en gaar ze 10 min in de

Hak de pistache- en cashewnoten fijn

en

in de hakmolen.

an ar

microgolfoven op de hoogste stand.

13.

Giet het overtollige water weg en prak

Rol de bolletjes gehakt in de noten-

de zoete aardappel fijn.

mengeling.

Bladerdeeghapje met

14

Meng de mayonaise en mosterd onder

Verwarm de oven voor op 190°C.

de puree en kruid met peper en zout.

Leg de bolletjes gehakt op een bakplaat

champignonvulling en

15

Laat afkoelen en vul een spuitzak met

met bakpapier en besprenkel met olijf-

zoete aardappeldip

de dip.

olie.

16.

10.

24 stuks e 40 min

Spuit de dip in de rest van de kerst-

Bak de gehaktballetjes + 25 min in de

boomgebakjes.

voorverwarmde oven.

2 verpakkingen Spar bladerdeeg

17.

Warm de gebakjes op in de oven op

11. Serveer de balletjes warm of koud.

champignonvulling:

170°C.

100 g Boni Selection kastanjechampignons

18

Leg de gebakjes op een sneetje coppa.

1 el Spar fijngesnipperde peterselie

1 sjalot

1 teentje look

PT

ts)

Leffe blond (6,6%)

4 el Spar room

Een authentiek blond

zoete aardappeldip:

abdijbier met vleugje

1 zoete aardappel

bitterheid. Toetsen van

1 kl Boni Selection Dijonmosterd

=

a

vanille en kruidnagel zorgen

Fe

1el Boni Selection mayonaise

voor een extra zachte, volle

afwerking:

smaak.

2 sneetjes Terre Ducali coppa chiffonade

4

1 Spar ei

Se

Spar boter

extra:

nt

1 kerstboom-uitsteekvorm

2 À

“+

Re

bakpapier

2 spuitzakken

Gehaktballetjes met

3

1

Steek met de uitsteekvorm 24 kerst-

boompjes uit het bladerdeeg.

peperkoek en abrikoos

12 stuks e 35 min

Verwarm de oven voor op 200°C.

Leg de bladerdeegvormpjes op een

la

bakplaat met bakpapier en bestrijk met

300 g Spar gemengd gehakt

losgeklopt ei.

1 sjalot

Bak de bladerdeegkerstboompjes

1 snede Boni Selection peperkoek

+ 10 min goudbruin in de voorver-

3 Spar gedroogde abrikozen

ne

warmde oven.

1takje tijm

en

"

1 el Boni Selection abrikozenconfituur

Laat de bladerdeeggebakjes afkoelen

en hol ze aan de bovenkant uit.

2 el Boni Selection melk

Toastje met eendenlever

Champignonvulling: pel de sjalot en

Boni Selection olijfolie

4 personen e 15 min

het teentje look en snipper fijn.

4 el Spar pistachenoten

Maak de champignons proper, verwij-

4 el Spar cashewnoten

2 sneden Spar tramezzinebrood

der de steeltjes en snij fijn.

extra:

230 g foie fin

Laat 2 el boter smelten in een pan en

bakplaat

4 el uienconfituur

bak de sjalot, look en champignons gaar.

bakpapier

fleur de sel