Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ei

N

Ÿ

+1

as

SD

Bn

d

ut

N

me

Koekjessterren met ijs

4 personen e 40 min + koelkast: 30 min

3 soorten LIQ roomijs infused met alcohol*

koekjesdeeg:

125 g Spar boter in blokjes

LA

(op kamertemperatuur)

LE

en

110 g fijne suiker

=

1 Spar ei

1 el vanille-extract

225 g Boni Selection patisseriebloem

extra:

PJ

mn

bakpapier

uitsteekvorm in de vorm van een ster

4 ijscoupes

1:

Doe de zachte stukjes boter en suiker

in de keukenrobot en klop + 10 min tot

het mengsel licht is van kleur.

gr

2;

Voeg het ei en vanille-extract toe en

klop nog 2 min.

Æ

Zeef de bloem en voeg bij het boter-

Be

mengsel. Klop verder tot een homo-

geen deeg.

Rol het deeg uit tussen 2 vellen bak-

papier tot een dikte van 4 mm. Plaats

30 min in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 160°C.

Haal het deeg uit de koelkast. Steek er

24 sterren uit.

Plaats het deegvel kort in de diepvries.

Zo krijg je de sterren makkelijk los.

+

um

“eu

u

Leg de sterren op een bakplaat met

er

bakpapier. Zet in de oven en bak

“=

À

ei

20 min, tot het deeg droog is.

=

9;

Laat de koekjes afkoelen op een

ce

rooster.

Ha

0

di

’ *LIQ roomijs met

1

etn,

10.

Vul de ijscoupes met het ijs en

alcohol komt in drie

werk af met de koekjes.

feestelijke smaken:

3

Ir

Amaretto cookie crunch,

A

kr

E

ih,

Irish coffee crumble

cn

of bourbon

és

us

salted caramel.

\

mi

=