Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ei
N
Ÿ
+1
as
SD
Bn
d
ut
N
me
Koekjessterren met ijs
4 personen e 40 min + koelkast: 30 min
3 soorten LIQ roomijs infused met alcohol*
koekjesdeeg:
125 g Spar boter in blokjes
LA
(op kamertemperatuur)
LE
en
110 g fijne suiker
=
1 Spar ei
1 el vanille-extract
225 g Boni Selection patisseriebloem
extra:
PJ
mn
bakpapier
uitsteekvorm in de vorm van een ster
4 ijscoupes
1:
Doe de zachte stukjes boter en suiker
in de keukenrobot en klop + 10 min tot
het mengsel licht is van kleur.
gr
2;
Voeg het ei en vanille-extract toe en
klop nog 2 min.
Æ
Zeef de bloem en voeg bij het boter-
Be
mengsel. Klop verder tot een homo-
geen deeg.
Rol het deeg uit tussen 2 vellen bak-
papier tot een dikte van 4 mm. Plaats
30 min in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 160°C.
Haal het deeg uit de koelkast. Steek er
24 sterren uit.
Plaats het deegvel kort in de diepvries.
Zo krijg je de sterren makkelijk los.
+
um
“eu
u
Leg de sterren op een bakplaat met
er
bakpapier. Zet in de oven en bak
“=
À
ei
20 min, tot het deeg droog is.
=
9;
Laat de koekjes afkoelen op een
ce
rooster.
Ha
0
di
’ *LIQ roomijs met
1
etn,
10.
Vul de ijscoupes met het ijs en
alcohol komt in drie
werk af met de koekjes.
feestelijke smaken:
3
Ir
Amaretto cookie crunch,
A
kr
E
ih,
Irish coffee crumble
cn
of bourbon
és
us
salted caramel.
\
mi
=