Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
es
”
“
*
ER
“
“
eux
ps
op het menu @
8
“
ae
=
r
g
Ye
"€
OT
S
Î
N
M]
T
BE
|
JL
]
|
A
D ur
in
he Ei
a
=
à
1
JL
1)
Ir
|
ls
|
|
)
IF
u
wo
Lu
4
À
yr
à
sr
7
Recepten
BED
Æ
sr
4
Le
Hapje & drankje
Hoofdgerecht
a
28
Bladerdeeghapje met
52
Gevulde kalkoenfilet en
champignonvulling en
gehaktbrood met gratin van
zoete aardappeldip
spitskool en witlof, aardappel in
28
Gehaktballetjes met
stervorm en spruitjes
Kn
peperkoek en abrikoos
ca
©
Vis- en vleesteppanyaki met
zl
À
28
Toastje met eendenlever
minigroentjes
29
48
Filodeeggebakjes met
Dahl van spliterwten met
3 vullingen
citroengras, mango en
EE
|
39
Kerstbolhapje met forelmousse
kabeljauw
Slaatje met ganzenlever,
47
Geroosterde kwartel met
rode biet, vijg en appel
hummus en granaatappel ®)
(|
CET
4
Pakora van zoete aardappel (V4
61
Roodbaars met amandelkorst,
m
ed
4
Japanse kippengehaktballetjes
peterseliewortelcrème, pom-
lepeltjes
(tsukune) met teriyakisaus
poenrisotto en zeekraal
op p. O8
41
Kinilaw van coquilles met
Parelhoenfilet met uientaartje
Thaise mango
met porto, druivensaus, savooi-
43
Salade met geroosterde venkel,
kool en aardappelroosje
scampi's en sinaasappeldressing
75
Ravioli met rillette van eend,
55
Oesters met appel-
champignonsaus en geraspte
komkommergranité
eidooier ®)
55
Oesters met barigoulesaus
79
Filet van hert met knolselder,
B
55
Gegratineerde oesters met
minigroenten, zoete aard-
dillesaus
appelpuree en spaghetti
59
Kreeft met gepekelde tomaat,
van aardappel
kreeftenmayonaise en
90
Eend met mango en shiitake ®)
kruidensla
Rosbief met hasselback van
Wauntaart
68
Lepelhapje met gepekelde
Franceline-aardappelen en
kabeljauw, paprikamousse,
geroosterde minigroentjes
“
op p. 8
tomatentapenade en
100 Kibbeling met tartaarsaus
A
Ì
basilicumolie
Lepelhapje met mousse
Dessert
van eendenlever
36
Koekjessterren met ijs
Lepelhapje met fetamousse
57
Koekjeskerstboom ®)
en tomatengelei 07
49
Griesmeeltaart met pistache en
86
Jenever Jack
meringue met oranjebloesem
86
Hartige sterretjes met
65
Millefeuille met cheese-
eendenmousse
cakecreme en pompoen-
en
Pe
87
Zure room-dillesaus voor bij de
vanillemousse
zeevruchtenschotel
8
Charlottetaart met mokka- en
LC
100 Pita-kerstbalpizza 2
witte chocolademousse
EK
k
COVERRECEPT
ta.
‘
d
Er
à
Soep
94
Soezenkroon met citroencrème
X
81
Pompoensoep met walnoten,
100 Soesjestoren
a
kt
pecorino en gedroogde
101 Chocolade kerstboompjes
7
veenbessen (®)
109 Peren-chocoladetaart
X
87
Aardappelsoep met truffelkaas
er
Ê
en kwartelei
ke
„jd
ar
89
Velouté van aardpeer en pasti-
Bevat geen vlees of vis 7
naak met sint-jakobsvruchten
Filmpje op www.mijnspar.be ®
et