Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

es





*

ER





eux

ps

op het menu @

8



ae

=

r

g

Ye

"€

OT

S

Î

N

M]

T

BE

|

JL

]

|

A

D ur

in

he Ei

a

=

à

1

JL

1)

Ir

|

ls

|

|

)

IF

u

wo

Lu

4

À

yr

à

sr

7

Recepten

BED

Æ

sr

4

Le

Hapje & drankje

Hoofdgerecht

a

28

Bladerdeeghapje met

52

Gevulde kalkoenfilet en

champignonvulling en

gehaktbrood met gratin van

zoete aardappeldip

spitskool en witlof, aardappel in

28

Gehaktballetjes met

stervorm en spruitjes

Kn

peperkoek en abrikoos

ca

©

Vis- en vleesteppanyaki met

zl

À

28

Toastje met eendenlever

minigroentjes

29

48

Filodeeggebakjes met

Dahl van spliterwten met

3 vullingen

citroengras, mango en

EE

|

39

Kerstbolhapje met forelmousse

kabeljauw

Slaatje met ganzenlever,

47

Geroosterde kwartel met

rode biet, vijg en appel

hummus en granaatappel ®)

(|

CET

4

Pakora van zoete aardappel (V4

61

Roodbaars met amandelkorst,

m

ed

4

Japanse kippengehaktballetjes

peterseliewortelcrème, pom-

lepeltjes

(tsukune) met teriyakisaus

poenrisotto en zeekraal

op p. O8

41

Kinilaw van coquilles met

Parelhoenfilet met uientaartje

Thaise mango

met porto, druivensaus, savooi-

43

Salade met geroosterde venkel,

kool en aardappelroosje

scampi's en sinaasappeldressing

75

Ravioli met rillette van eend,

55

Oesters met appel-

champignonsaus en geraspte

komkommergranité

eidooier ®)

55

Oesters met barigoulesaus

79

Filet van hert met knolselder,

B

55

Gegratineerde oesters met

minigroenten, zoete aard-

dillesaus

appelpuree en spaghetti

59

Kreeft met gepekelde tomaat,

van aardappel

kreeftenmayonaise en

90

Eend met mango en shiitake ®)

kruidensla

Rosbief met hasselback van

Wauntaart

68

Lepelhapje met gepekelde

Franceline-aardappelen en

kabeljauw, paprikamousse,

geroosterde minigroentjes



op p. 8

tomatentapenade en

100 Kibbeling met tartaarsaus

A

Ì

basilicumolie

Lepelhapje met mousse

Dessert

van eendenlever

36

Koekjessterren met ijs

Lepelhapje met fetamousse

57

Koekjeskerstboom ®)

en tomatengelei 07

49

Griesmeeltaart met pistache en

86

Jenever Jack

meringue met oranjebloesem

86

Hartige sterretjes met

65

Millefeuille met cheese-

eendenmousse

cakecreme en pompoen-

en

Pe

87

Zure room-dillesaus voor bij de

vanillemousse

zeevruchtenschotel

8

Charlottetaart met mokka- en

LC

100 Pita-kerstbalpizza 2

witte chocolademousse

EK

k

COVERRECEPT

ta.



d

Er

à

Soep

94

Soezenkroon met citroencrème

X

81

Pompoensoep met walnoten,

100 Soesjestoren

a

kt

pecorino en gedroogde

101 Chocolade kerstboompjes

7

veenbessen (®)

109 Peren-chocoladetaart

X

87

Aardappelsoep met truffelkaas

er

Ê

en kwartelei

ke

„jd

ar

89

Velouté van aardpeer en pasti-

Bevat geen vlees of vis 7

naak met sint-jakobsvruchten

Filmpje op www.mijnspar.be ®

et