Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 109




Hier is pagina 109 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

de uitdaging ®

Je favoriete chocoladedessert

Geen betere manier om je feestdiner af te sluiten dan met een chocoladedessert!

Daarom vroegen we twee nummers geleden al naar jullie favorieten

Prijkt de geweldige taart van Merel straks ook op jouw feesttafel?

*

%

©

A

u

Ca

sd

=

“Le

FL

8 personen » 55 min

100 gfondant chocolade

25 gSpar amandelpoeder

de

Tek

Ee

125 g Spar boter (op kamertemperatuur)

1 blik Boni Selection halve peren op siroop

Mein

Ev

125 g fijne suiker

(412 g)

2 Spar eieren

cacaopoeder

50 ml Boni Selection volle melk

e

ke



re

u

Ed

Rn

snuifje zout

springvorm ( 20 cm)

her

200 g zelfrijzende bloem

keukenrobot met vlinderklopper

Het

team koos

Klop de suiker en boter in de keukenrobot luchtig,

Voeg de eieren en melk toe en blijf mengen

Peer

het gerecht van

Spatel de bloem en het amandelpoeder onder het deeg

Smelt de chocolade en meng onder het deeg

9

Merel uit Erembodegem

Verwarm de oven voor op 180°C

cho

Vet de springvorm in met 1 el boter.

colade

“Elke week laat ik het huis

Giet het deeg in de vorm

lekker geuren met mijn gebak. Zelfs

Laat de peren uitlekken en steek ze rechtopstaand in het deeg

een hittegolf houdt me niet tegen:

Bak + 40 minuten in de oven tot de taart gaar is. Controleer

*

mijn oven zal draaien. Deze taart maak

met een prikker of het deeg uitgebakken is. Als de prikker

ik vaak tijdens het perenseizoen. Je

proper is, is de taart klaar.

kan ook voor peertjes op siroop kiezen,

Laat de taart afkoelen en haal uit de vorm

maar laat ze dan goed uitlekken.

Bestrooi met cacaopoeder.

Anders wordt de bodem te vochtig. De

grootste troef van deze taart? Ze is zo

% ;

heerlijk zacht! Ook mijn collega's zijn

“De ideale afsluiter van je

fan. Voor hen is het een raadsel hoe ik

slank blijf met al dat bakken (lacht).”

echte want superlekker en peek |

op voorhand te maken.”

Ss

Ws U

Hoe meedoen? B

Post een foto van je favoriete

gerecht met gerookte vis en

Het originele idee en zijn

Like Spar Colruyt Group op

.

schrijf er kort bij hoe je het

bedenker krijgen een

Facebook Jen Instagram

8

maakt. Het kookteam kiest er

plaatsje in deze rubriek en

Daar zie je elke maand de nieuwe

8

een lekkere inzending uit om er

bedanken we met een Spar

uitdaging staan

zelf een variant op te maken

REE nnee

aankoopbon van € 50

©