Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 109
Hier is pagina 109 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 109 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 109
de uitdaging ® Je favoriete chocoladedessert Geen betere manier om je feestdiner af te sluiten dan met een chocoladedessert! Daarom vroegen we twee nummers geleden al naar jullie favorieten Prijkt de geweldige taart van Merel straks ook op jouw feesttafel? * % © A u Ca sd = “Le FL 8 personen » 55 min 100 gfondant chocolade 25 gSpar amandelpoeder de Tek Ee 125 g Spar boter (op kamertemperatuur) 1 blik Boni Selection halve peren op siroop Mein Ev 125 g fijne suiker (412 g) 2 Spar eieren cacaopoeder 50 ml Boni Selection volle melk e ke tú re u Ed Rn snuifje zout springvorm ( 20 cm) her 200 g zelfrijzende bloem keukenrobot met vlinderklopper Het team koos Klop de suiker en boter in de keukenrobot luchtig, Voeg de eieren en melk toe en blijf mengen Peer het gerecht van Spatel de bloem en het amandelpoeder onder het deeg Smelt de chocolade en meng onder het deeg 9 Merel uit Erembodegem Verwarm de oven voor op 180°C cho Vet de springvorm in met 1 el boter. colade “Elke week laat ik het huis Giet het deeg in de vorm lekker geuren met mijn gebak. Zelfs Laat de peren uitlekken en steek ze rechtopstaand in het deeg een hittegolf houdt me niet tegen: Bak + 40 minuten in de oven tot de taart gaar is. Controleer * mijn oven zal draaien. Deze taart maak met een prikker of het deeg uitgebakken is. Als de prikker ik vaak tijdens het perenseizoen. Je proper is, is de taart klaar. kan ook voor peertjes op siroop kiezen, Laat de taart afkoelen en haal uit de vorm maar laat ze dan goed uitlekken. Bestrooi met cacaopoeder. Anders wordt de bodem te vochtig. De grootste troef van deze taart? Ze is zo % ; heerlijk zacht! Ook mijn collega's zijn “De ideale afsluiter van je fan. Voor hen is het een raadsel hoe ik slank blijf met al dat bakken (lacht).” echte want superlekker en peek | op voorhand te maken.” Ss Ws U Hoe meedoen? B Post een foto van je favoriete gerecht met gerookte vis en Het originele idee en zijn Like Spar Colruyt Group op . schrijf er kort bij hoe je het bedenker krijgen een Facebook Jen Instagram 8 maakt. Het kookteam kiest er plaatsje in deze rubriek en Daar zie je elke maand de nieuwe 8 een lekkere inzending uit om er bedanken we met een Spar uitdaging staan zelf een variant op te maken REE nnee aankoopbon van € 50 ©
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 109