Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 109
Hier is pagina 109 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
de uitdaging ®
Je favoriete chocoladedessert
Geen betere manier om je feestdiner af te sluiten dan met een chocoladedessert!
Daarom vroegen we twee nummers geleden al naar jullie favorieten
Prijkt de geweldige taart van Merel straks ook op jouw feesttafel?
*
%
©
A
u
Ca
sd
=
“Le
FL
8 personen » 55 min
100 gfondant chocolade
25 gSpar amandelpoeder
de
Tek
Ee
125 g Spar boter (op kamertemperatuur)
1 blik Boni Selection halve peren op siroop
Mein
Ev
125 g fijne suiker
(412 g)
2 Spar eieren
cacaopoeder
50 ml Boni Selection volle melk
e
ke
tú
re
u
Ed
Rn
snuifje zout
springvorm ( 20 cm)
her
200 g zelfrijzende bloem
keukenrobot met vlinderklopper
Het
team koos
Klop de suiker en boter in de keukenrobot luchtig,
Voeg de eieren en melk toe en blijf mengen
Peer
het gerecht van
Spatel de bloem en het amandelpoeder onder het deeg
Smelt de chocolade en meng onder het deeg
9
Merel uit Erembodegem
Verwarm de oven voor op 180°C
cho
Vet de springvorm in met 1 el boter.
colade
“Elke week laat ik het huis
Giet het deeg in de vorm
lekker geuren met mijn gebak. Zelfs
Laat de peren uitlekken en steek ze rechtopstaand in het deeg
een hittegolf houdt me niet tegen:
Bak + 40 minuten in de oven tot de taart gaar is. Controleer
*
mijn oven zal draaien. Deze taart maak
met een prikker of het deeg uitgebakken is. Als de prikker
ik vaak tijdens het perenseizoen. Je
proper is, is de taart klaar.
kan ook voor peertjes op siroop kiezen,
Laat de taart afkoelen en haal uit de vorm
maar laat ze dan goed uitlekken.
Bestrooi met cacaopoeder.
Anders wordt de bodem te vochtig. De
grootste troef van deze taart? Ze is zo
% ;
heerlijk zacht! Ook mijn collega's zijn
“De ideale afsluiter van je
fan. Voor hen is het een raadsel hoe ik
slank blijf met al dat bakken (lacht).”
echte want superlekker en peek |
op voorhand te maken.”
Ss
Ws U
Hoe meedoen? B
Post een foto van je favoriete
gerecht met gerookte vis en
Het originele idee en zijn
Like Spar Colruyt Group op
.
schrijf er kort bij hoe je het
bedenker krijgen een
Facebook Jen Instagram
8
maakt. Het kookteam kiest er
plaatsje in deze rubriek en
Daar zie je elke maand de nieuwe
8
een lekkere inzending uit om er
bedanken we met een Spar
uitdaging staan
zelf een variant op te maken
REE nnee
aankoopbon van € 50
©