Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 81


Hier is pagina 81 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Spar Folder 01.12.2019

Hier is pagina 81 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 81

NN feestmenu @ &\ u 2 Eu mp ern” Pa akk id gr er a 4 = er Hi Charlottetaart met mokka- en witte chocolademousse x 10 personen e 2u + koelen: 2 u charlottetaart: 1 Charlottetaart: verwarm de oven voor 14 Witte chocolademousse: week de 150 g zelfrijzende bloem op 200°C. gelatineblaadjes in koud water. 100 g Spar eidooiers Klop de eiwitten stijf met de fijne sui- 15. Smelt de witte chocolade au bain- marie. 150 g Spar eiwit ker (voeg de suiker in 3 delen toe). 125 g Boni Selection suiker Klop de eierdooiers los en spatel door 16. Klop de eidooiers met de suiker schui- het eiwit. 2 el cacaopoeder mig. Klop hier de gesmolten witte mokkamousse: Zeef de bloem met het cacaopoeder chocolade onder. 17. 3 Spar eidooiers en spatel voorzichtig door het beslag. Verwarm de Baileys. Haal van het vuur 250 ml Boni Selection slagroom Schep het beslag in een spuitzak. en roer de uitgeknepen gelatine eron- der. 1 afgestreken kl oploskoffie Spuit een reeks van 10 à 12 cm lange 7 g gelatineblaadjes repen tegen mekaar op een met bak- 18. Klop deze massa onder de gesmolten witte chocolademousse: chocolade. papier beklede bakplaat. Spuit ook 3 Spar eidooiers 2 plakken, ter grootte van de taartring, 19. Klop de slagroom lobbig en spatel in cirkelvorm ernaast. onder de witte chocolade. 165 g witte chocolade 300 ml Boni Selection slagroom Bak 10 min in de hete oven. Haal uit de 20. Giet de chocolademousse in de taart- 10 g gelatineblaadjes oven en schuif meteen van de bakplaat. vorm en plaats minimum 1 u in de koel- 45 ml Baileys Snij het biscuit onderaan gelijk en kast om op te stijven. 21 55 g Boni Selection witte suiker bekleed de taartring hiermee. Duw een Leg een tweede plak biscuit op de ganache: ronde plak biscuit in de vorm. Laat goed opgesteven witte mousse. 50 ml Boni Selection room aansluiten met de randen. 22 Ganache: rasp de pure chocolade fijn. 30 g Spar boter Mokkamousse: week de gelatine- 23 Breng de room met boter aan de kook. 24 Haal van het vuur en roer de chocolade 100 g pure chocolade blaadjes in koud water. afwerking: Klop de suiker met de eigelen schuimig. erdoor tot deze volledig gesmolten is. 10. 25. 3 ijshoorntjes Klop de slagroom lobbig. Laat afkoelen tot kamertemperatuur poedersuiker 11 Verwarm 45 ml water tot tegen het en giet over de opgesteven laag choco- lademousse. zilverparels kookpunt. Roer de oploskoffie erdoor. extra: Haal van het vuur en roer de uitgekne- 26 Afwerking: breek de ijshoorntjes in bakpapier pen gelatine erdoor. verschillende hoogtes. spuitzakken 12 Klop de espresso door de eigelen. 27. Wentel de ijshoorntjes door de ganache Spatel de opgeklopte room eronder. en plaats ze op de taart. Werk af met 13 Giet de mokkamousse in de taartvorm de zilverparels. 28 Laat opstijven in de koelkast. en plaats minimum 2 u in de koelkast om op te stijven. 29. Bestrooi met poedersuiker. PAL El de gi ze

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 81