Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N feestmenu ®
Millefeuille met cheesecakecrème en pompoen-
vanillemousse
4 personen + 1 u + oven: 1 u + koelen: 2 u
millefeuille:
%elcitroensap
gesuikerde amandelen:
3 vellen filodeeg
pompoen-vanillemousse:
30 ml Amaretto
50 g Spar boter
% muskaatpompoen
50 g Boni Selection suiker
50 g poedersuiker
40 ml gecondenseerde
40 g Spar amandelschilfers
cheesecakecrème:
melk
afwerking:
110 ml Boni Selection
125 ml Boni Selection
50 g bosbessen
slagroom
slagroom
50 g frambozen
100 g roomkaas
1 vanillestok
poedersuiker
1 vanillestok
2 Spar eieren
enkele blaadjes munt
15 g Boni Selection suiker
% kl speculaaskruiden
1
9.
Cheesecakecrème: klop de slagroom,
Verhit de Amaretto met de suiker op
de roomkaas, het merg van het vanille-
een matig vuur tot de suiker begint op
stokje, de suiker en het citroensap op
te lossen.
lage snelheid tot een stevig beslag in
10
Voeg de amandelschilfers toe en blijf
een keukenrobot.
roeren tot een droge massa. Haal van
het vuur en laat afkoelen.
Doe de massa in een spuitzak met
gekartelde spuitmond en bewaar in de
11
Millefeuille: verwarm de oven voor op
180°C.
koelkast tot gebruik.
Pompoen-vanillemousse: verwarm de
12
Smelt 50 gboter op een zacht vuur.
oven voor op 200°C.
13
Bestrijk een vel filodeeg met een laagje
—
Snij de pompoen in 2 stukken en
gesmolten boter. Bestrooi met poeder-
3
verwijder de pitten. Pak elk stuk in met
suiker. Bedek met een tweede vel
aluminiumfolie en gaar 45 min in de
filodeeg en herhaal het proces. Bedek
voorverwarmde oven.
tot slot met een laatste vel filodeeg en
?
Schraap het vruchtvlees na gaartijd uit
vet in met een laag boter.
de schil en mix 100 g van het afge-
14.
Vouw de vellen dubbel en snij in
d
koelde vruchtvlees met 2 eidooiers,
12 rechthoeken.
de gecondenseerde melk, het merg
15.
Plaats ze op een ovenplaat met bak-
van het vanillestokje en de speculaas-
papier en bak 10 min goudbruin in de
voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
kruiden fijn.
Klop de eiwitten stijf en spatel door het
16.
Afwerking: zet een filodeegkoekje op
pompoenmengsel. Klop de slagroom
een bord. Lepel er een laag pompoen-
stijf en spatel ook erdoor.
vanillemousse over. Bedek met een
—
Zet de mousse, in een kom afgedekt
tweede filodeegkoekje. Spuit er een
met plastic folie, in de koelkast en laat
laag cheesecakecrème op en bedek met
minimum 3 u opstijven.
een derde koekje.
Gesuikerde amandelen: rooster de
17.
Ji
Versier met poedersuiker, gesuikerde
amandelschilfers goudbruin al roerend
amandelen, rood fruit en een blaadje
in een pan zonder vetstof.
munt.
ir
#
Maak alles een dag op voorhand. Bewaar de
mousses in de koelkast en de millefeuillekoekjes in
een koekendoos. Werk vlak voor het serveren af.