Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N feestmenu ®

Millefeuille met cheesecakecrème en pompoen-

vanillemousse

4 personen + 1 u + oven: 1 u + koelen: 2 u

millefeuille:

%elcitroensap

gesuikerde amandelen:

3 vellen filodeeg

pompoen-vanillemousse:

30 ml Amaretto

50 g Spar boter

% muskaatpompoen

50 g Boni Selection suiker

50 g poedersuiker

40 ml gecondenseerde

40 g Spar amandelschilfers

cheesecakecrème:

melk

afwerking:

110 ml Boni Selection

125 ml Boni Selection

50 g bosbessen

slagroom

slagroom

50 g frambozen

100 g roomkaas

1 vanillestok

poedersuiker

1 vanillestok

2 Spar eieren

enkele blaadjes munt

15 g Boni Selection suiker

% kl speculaaskruiden

1

9.

Cheesecakecrème: klop de slagroom,

Verhit de Amaretto met de suiker op

de roomkaas, het merg van het vanille-

een matig vuur tot de suiker begint op

stokje, de suiker en het citroensap op

te lossen.

lage snelheid tot een stevig beslag in

10

Voeg de amandelschilfers toe en blijf

een keukenrobot.

roeren tot een droge massa. Haal van

het vuur en laat afkoelen.

Doe de massa in een spuitzak met

gekartelde spuitmond en bewaar in de

11

Millefeuille: verwarm de oven voor op

180°C.

koelkast tot gebruik.

Pompoen-vanillemousse: verwarm de

12

Smelt 50 gboter op een zacht vuur.

oven voor op 200°C.

13

Bestrijk een vel filodeeg met een laagje



Snij de pompoen in 2 stukken en

gesmolten boter. Bestrooi met poeder-

3

verwijder de pitten. Pak elk stuk in met

suiker. Bedek met een tweede vel

aluminiumfolie en gaar 45 min in de

filodeeg en herhaal het proces. Bedek

voorverwarmde oven.

tot slot met een laatste vel filodeeg en

?

Schraap het vruchtvlees na gaartijd uit

vet in met een laag boter.

de schil en mix 100 g van het afge-

14.

Vouw de vellen dubbel en snij in

d

koelde vruchtvlees met 2 eidooiers,

12 rechthoeken.

de gecondenseerde melk, het merg

15.

Plaats ze op een ovenplaat met bak-

van het vanillestokje en de speculaas-

papier en bak 10 min goudbruin in de

voorverwarmde oven. Laat afkoelen.

kruiden fijn.

Klop de eiwitten stijf en spatel door het

16.

Afwerking: zet een filodeegkoekje op

pompoenmengsel. Klop de slagroom

een bord. Lepel er een laag pompoen-

stijf en spatel ook erdoor.

vanillemousse over. Bedek met een



Zet de mousse, in een kom afgedekt

tweede filodeegkoekje. Spuit er een

met plastic folie, in de koelkast en laat

laag cheesecakecrème op en bedek met

minimum 3 u opstijven.

een derde koekje.

Gesuikerde amandelen: rooster de

17.

Ji

Versier met poedersuiker, gesuikerde

amandelschilfers goudbruin al roerend

amandelen, rood fruit en een blaadje

in een pan zonder vetstof.

munt.

ir

#

Maak alles een dag op voorhand. Bewaar de

mousses in de koelkast en de millefeuillekoekjes in

een koekendoos. Werk vlak voor het serveren af.