Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Spar Folder 01.12.2019

Hier is pagina 65 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65

N feestmenu ® Millefeuille met cheesecakecrème en pompoen- vanillemousse 4 personen + 1 u + oven: 1 u + koelen: 2 u millefeuille: %elcitroensap gesuikerde amandelen: 3 vellen filodeeg pompoen-vanillemousse: 30 ml Amaretto 50 g Spar boter % muskaatpompoen 50 g Boni Selection suiker 50 g poedersuiker 40 ml gecondenseerde 40 g Spar amandelschilfers cheesecakecrème: melk afwerking: 110 ml Boni Selection 125 ml Boni Selection 50 g bosbessen slagroom slagroom 50 g frambozen 100 g roomkaas 1 vanillestok poedersuiker 1 vanillestok 2 Spar eieren enkele blaadjes munt 15 g Boni Selection suiker % kl speculaaskruiden 1 9. Cheesecakecrème: klop de slagroom, Verhit de Amaretto met de suiker op de roomkaas, het merg van het vanille- een matig vuur tot de suiker begint op stokje, de suiker en het citroensap op te lossen. lage snelheid tot een stevig beslag in 10 Voeg de amandelschilfers toe en blijf een keukenrobot. roeren tot een droge massa. Haal van het vuur en laat afkoelen. Doe de massa in een spuitzak met gekartelde spuitmond en bewaar in de 11 Millefeuille: verwarm de oven voor op 180°C. koelkast tot gebruik. Pompoen-vanillemousse: verwarm de 12 Smelt 50 gboter op een zacht vuur. oven voor op 200°C. 13 Bestrijk een vel filodeeg met een laagje — Snij de pompoen in 2 stukken en gesmolten boter. Bestrooi met poeder- 3 verwijder de pitten. Pak elk stuk in met suiker. Bedek met een tweede vel aluminiumfolie en gaar 45 min in de filodeeg en herhaal het proces. Bedek voorverwarmde oven. tot slot met een laatste vel filodeeg en ? Schraap het vruchtvlees na gaartijd uit vet in met een laag boter. de schil en mix 100 g van het afge- 14. Vouw de vellen dubbel en snij in d koelde vruchtvlees met 2 eidooiers, 12 rechthoeken. de gecondenseerde melk, het merg 15. Plaats ze op een ovenplaat met bak- van het vanillestokje en de speculaas- papier en bak 10 min goudbruin in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen. kruiden fijn. Klop de eiwitten stijf en spatel door het 16. Afwerking: zet een filodeegkoekje op pompoenmengsel. Klop de slagroom een bord. Lepel er een laag pompoen- stijf en spatel ook erdoor. vanillemousse over. Bedek met een — Zet de mousse, in een kom afgedekt tweede filodeegkoekje. Spuit er een met plastic folie, in de koelkast en laat laag cheesecakecrème op en bedek met minimum 3 u opstijven. een derde koekje. Gesuikerde amandelen: rooster de 17. Ji Versier met poedersuiker, gesuikerde amandelschilfers goudbruin al roerend amandelen, rood fruit en een blaadje in een pan zonder vetstof. munt. ir # Maak alles een dag op voorhand. Bewaar de mousses in de koelkast en de millefeuillekoekjes in een koekendoos. Werk vlak voor het serveren af.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65