Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
zz
oneel a ®
nn
=
—
=
1
=
IR,
7
|
UA
U 4
>
m
5
ON
Fr
en
I
U EU U
à
U
N
EE:
Ka:
ee,
LL
|
|
|
4
1
En
|
m
nie
ra
In
En
z
|
=
1 - A
=
&
!
rd
4
j
Ë
$
|
F
=
5
à
ni
|
5
5
Da
rt:
|
st
|
|
“Ne contvoleven,
le
wa:
:
SG
UN eN schudden de
ber
”
=
==
Fi
A
|
oshews vegelmatig
g.
m
if
Ei
|
|
Le
eld
MES
Oesters ‘oogsten’
|
“In de zomer zit de oester vol melk om
=
zich voort te planten. Dat komt de smaak
=
Met een tik testen of
|
en kwaliteit niet ten goede. De oesters
de oesters goed
®
zijn nadien ‘mager’ en zien er glazig uit.
E
à
mr
|
In de winter ‘vreten’ ze zich vol en zijn
|
ze veel vleziger. Nu snap je waarom ze
zo populair zijn tijdens de feestdagen.
Geoogste oesters brengen we aan wal,
P
=
waar we ze meteen terug in proper zee-
L
water leggen. Daarna spoelen en borste-
|
5
|
len we ze. Door de oesters tegen elkaar
te tikken, testen we of ze goed zijn. Dan
en
USE
H
ee
|
gaan ze in houten mandjes en vertrek-
ken ze naar het distributiecentrum van
Je
l
a
=
5
Spar in Mechelen.”
Le
2
|
|
Ka RE
Mm
A
€
D,
e
pP
Deze grilloester met
{ |
\
1. Leg de oester op een handdoek om te
En
d
gvatinsausje steek je
=
vermijden dat hij wegglijdt.
es
2. Steek een oestermes tussen de twee
gewoon in de oven en
.
schelpen van de oester.
klaar!
3. Beweeg het mes van links naar rechts
P
en snij de spier door.
Meer weten over de verschillende
od
4, Haal de bovenste schelp weg en maak
u
soorten? Blader door naar p. 54.
de oester los.
D ES ere ease
m
Ben
UN
u
I