Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 11 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 11
zz oneel a ® nn = — = 1 = IR, 7 | UA U 4 > m 5 ON Fr en I U EU U à U N EE: Ka: ee, LL | | | 4 1 En | m nie ra In En z | = 1 - A = & ! rd 4 j Ë $ | F = 5 à ni | 5 5 Da rt: | st | | “Ne contvoleven, le wa: : SG UN eN schudden de ber ” = == Fi A | oshews vegelmatig g. m if Ei | | Le eld MES Oesters ‘oogsten’ | “In de zomer zit de oester vol melk om = zich voort te planten. Dat komt de smaak = Met een tik testen of | en kwaliteit niet ten goede. De oesters de oesters goed ® zijn nadien ‘mager’ en zien er glazig uit. E à mr | In de winter ‘vreten’ ze zich vol en zijn | ze veel vleziger. Nu snap je waarom ze zo populair zijn tijdens de feestdagen. Geoogste oesters brengen we aan wal, P = waar we ze meteen terug in proper zee- L water leggen. Daarna spoelen en borste- | 5 | len we ze. Door de oesters tegen elkaar te tikken, testen we of ze goed zijn. Dan en USE H ee | gaan ze in houten mandjes en vertrek- ken ze naar het distributiecentrum van Je l a = 5 Spar in Mechelen.” Le 2 | | Ka RE Mm A € D, e pP Deze grilloester met { | \ 1. Leg de oester op een handdoek om te En d gvatinsausje steek je = vermijden dat hij wegglijdt. es 2. Steek een oestermes tussen de twee gewoon in de oven en . schelpen van de oester. klaar! 3. Beweeg het mes van links naar rechts P en snij de spier door. Meer weten over de verschillende od 4, Haal de bovenste schelp weg en maak u soorten? Blader door naar p. 54. de oester los. D ES ere ease m Ben UN u I
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 11