Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 58 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 58
ÿ = LITE 177 TT Il [X « JL Hal Wol ‚AD ] | D L J IN “4 F Kreeft is een topingrediënt dat je feestmenu meteen naar een hoger qe | Kreeftenvlees is fijn niveau tilt. Bij Spar denken we aan mager en licht zoet je gemak en verkopen we reeds gekookte kreeft. Die kan je zo serveren of nog grillen of bakken. Het lekkerste zit in de schaven N en staart. PAL = uE Hi 1% | Ook in | # sé Rn u de kleine se 1 pootjes, die Je makkelijk 0 F - à kan keg- 4 zuigen, ‘zit pre smaak. a = de 1. Hou de schaar vast aan de gebogen kant en de — trek het kleinere deel van de schaar, met een draaibeweging, los ÿ IF Knip of snij de schaar aan de bovenkant open en haal het vlees eruit. wi 4 2. Maak met een draaibeweging de staart los van de kop. 24 À Pel met je handen de schaal van de staart en verwijder het darmkanaal. TI he Ir Er Snij de kop in twee en verwijder het maagzakje. Dat zit net onder de ogen. EN
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 58