Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 90


Hier is pagina 90 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Spar Folder 01.12.2019

Hier is pagina 90 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 90

re “ _ DA the u re En as: ie an ET . =, 5 en ug a | m‘ = pel, 7 y - ES : z Eend met mango en shiitake we À / 4 personen » 40 min O/MU LC ee “De espele peper 2 eendenborsten 40 g Spar rozijnen 1 rode ui geeft een pi ttig er 1 kl gemalen koriander 1 chilipeper 1 rode chilipeper smaak aan de 1 kl gemberpoeder 20 g verse gember sap en zeste van 1 limoen À. + eende bors Or nd! er er mespunt espelettepeper % kl currypoeder enkele takjes fijnbladige Le pl kant te zijn” « zit je enkele takjes tijm 1 kl garam masala basilicum 3 el bruine suiker shiitake: zeste van 1 sinaasapppel mangochutney: 3 el witte wijnazijn shiitake 1ui sap van 1 sinaasappel rijstolie 1teen look mangosalsa: sojasaus 1 Thaise mango 1 rijpe Thaise mango LE Pal L Verwarm de oven voor curry, garam masala, ui- op de velkant in een ra er op 160°C. snippers, look, gember, grote, koude koeken- | | Kerf de vetlaag van de mango, chili, rozijnen en pan. eendenborsten kruise- sap toe. 16 Zet het vuur halfhoog 10 en bak het vlees afhan- lings in tot net op het Dek de pot af en laat vlees. rustig stoven tot een kelijk van het formaat Meng het gember- dikke siroop. Breng op tussen 8 en 12 min op poeder, de koriander, smaak met zout. de velkant. Dan is de 11. eend rose. de tijmnaaldjes, de Salsa: pel de rode ui en espelettepeper en de snipper fijn. 17: Kruid met zout en keer 12 ze om. Bak de vleeskant sinaasappelzeste. Schil de mango en ver- Masseer de vleeskant wijder de pit. Snij het nog 2 à 4 min. van de eendenborst 18 vruchtvlees in blokjes Verpak het vlees in f ermee in en laat 2 u en doe samen met de aluminiumfolie en laat rusten. rusten. an uisnippers in een kom. mn Chutney: week de rozij- Schep het limoensap 19. Borstel de shiitake [Fr RE en de zeste door de nen in sinaasappelsap. schoon, snij de ste- F Pel de ui en look. Snip- mangoblokjes. len eraf en maak een 13 per de ui, chilipeper en Verwijder de zaadjes kruisje in het hoedje. look fijn. van de chilipeper en snij 20 Bak de paddenstoelen- Schil en rasp de gember. in stukjes. Voeg bij de hoedjes in rijstolie in Snij het vruchtvlees mangosalsa en kruid 10 min gaar en sprenkel Pa van de mango in kleine met peper en zout. er wat sojasaus over. — = blokjes. 14. Scheur de fijne blaadjes 21 Snij het vlees in plakjes basilicum los en schep en verdeel over de Verwarm de wijnazijn in een poten los de door de mangosalsa. borden met de salsa, suiker erin op. Voeg de 15. Leg de eendenborsten chutney en shiitake. ES

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 90