Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 68




Hier is pagina 68 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

E

®

ae

EN



=

oh

en

od

4

“A

ne

“+

ef

)

Se

N

ur

=

pe

B

à

#

u

PR

a

er

L

|

18

me yen

:

ee

u

Ve

ba

TIP

we

Moët & Chandon

a

5

Champagne brut, Frankrijk

en

Lichtgele kleur, frisse aroma's van

peer, perzik en appel en een zachte

je

frisheid van citrusfruit en bessen.

f

A

>

,

4 personen

45 min + pekelen: 1 u

D

a

p

ous

meeste zout eraf.

50 g Spar kabeljauwhaasje

150 g mascarpone

legde kabeljauwin een

Spoel al het overige zout

van de vis met koud,

Le

el

2 grote rode puntpaprika’s

ovenschotel met grof zout

bas

o

e

op de bodem. Bestrooi de

stromend water.

# 5 piment d’espelette

e

1 potje verse basilicum

boven- en zijkant van de vis

Snij de vis in dunne plakjes

100 ml Boni Selection Griekse

enkele blaadjes basilicum

ook met grof zout, zodat

en snij elk plakje in

+ 4 rechthoeken.

olijfolie

1 ansjovisfilet

deze mooi ingepakt is.

1 citroen

10 g tomatentapenade

Dek af met plastic folie en

Bewaar koel en afgedekt

zet 1 u in de koelkast.

Lotek

Haal de vis na pekeltijd uit

a

se: gril de

de koelkast en klop het

paprika's zwart onder de

=