Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
E
®
ae
EN
(à
=
oh
en
od
4
“A
ne
“+
ef
)
Se
N
ur
=
pe
B
à
#
u
PR
a
er
L
|
18
me yen
:
ee
u
Ve
ba
TIP
we
Moët & Chandon
a
5
Champagne brut, Frankrijk
en
Lichtgele kleur, frisse aroma's van
peer, perzik en appel en een zachte
je
frisheid van citrusfruit en bessen.
f
A
>
,
4 personen
45 min + pekelen: 1 u
D
a
p
ous
meeste zout eraf.
50 g Spar kabeljauwhaasje
150 g mascarpone
legde kabeljauwin een
Spoel al het overige zout
van de vis met koud,
Le
el
2 grote rode puntpaprika’s
ovenschotel met grof zout
bas
o
e
op de bodem. Bestrooi de
stromend water.
# 5 piment d’espelette
e
1 potje verse basilicum
boven- en zijkant van de vis
Snij de vis in dunne plakjes
100 ml Boni Selection Griekse
enkele blaadjes basilicum
ook met grof zout, zodat
en snij elk plakje in
+ 4 rechthoeken.
olijfolie
1 ansjovisfilet
deze mooi ingepakt is.
1 citroen
10 g tomatentapenade
Dek af met plastic folie en
Bewaar koel en afgedekt
zet 1 u in de koelkast.
Lotek
Haal de vis na pekeltijd uit
a
se: gril de
de koelkast en klop het
paprika's zwart onder de
=