Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 68 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 68
A E ® ae EN (à = oh en od 4 “A ne “+ ef ) Se N ur = pe B à # u PR a er L | 18 me yen : ee u Ve ba TIP we Moët & Chandon a 5 Champagne brut, Frankrijk en Lichtgele kleur, frisse aroma's van peer, perzik en appel en een zachte je frisheid van citrusfruit en bessen. f A > , 4 personen 45 min + pekelen: 1 u D a p ous meeste zout eraf. 50 g Spar kabeljauwhaasje 150 g mascarpone legde kabeljauwin een Spoel al het overige zout van de vis met koud, Le el 2 grote rode puntpaprika’s ovenschotel met grof zout bas o e op de bodem. Bestrooi de stromend water. # 5 piment d’espelette e 1 potje verse basilicum boven- en zijkant van de vis Snij de vis in dunne plakjes 100 ml Boni Selection Griekse enkele blaadjes basilicum ook met grof zout, zodat en snij elk plakje in + 4 rechthoeken. olijfolie 1 ansjovisfilet deze mooi ingepakt is. 1 citroen 10 g tomatentapenade Dek af met plastic folie en Bewaar koel en afgedekt zet 1 u in de koelkast. Lotek Haal de vis na pekeltijd uit a se: gril de de koelkast en klop het paprika's zwart onder de =
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 68