Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Aa

AN

RR

5

GRACIEUS-

ape.

GEVOGEL

Ni

+

=

1 MES

RR

À

Parelhoenfilet met

4 Spar parelhoenfilets

3 el Boni Selection bruine

aardappelroosje:

200 ml druivensaus

suiker

400 g Spar Franceline-

uientaartje met

(kant-en-klaar in de koeling)

2 kl gedroogde tijm

aardappelen

uientaartje:

80 g gorgonzola

50 g Spar boter

porto, druivensaus

1teen look

1 Spar bladerdeeg

2 el Spar boter

savooikool en

1 Spar eigeel

savooikool

extra:

% savooikool

aardappelroosje

200 g zilveruitjes

uitsteekvorm (® 10 cm)

2 el donkere balsamicoazijn

200 g Spar gezouten

mandoline

2 el Boni Selection rode

muffinvorm

4 personen e 1 u 20 min

ontbijtspek

wijnazijn

Spar boter

nootmuskaat

100 ml porto

1

Uientaartje: laat de zilveruitjes 30 min weken in warm kraantjeswater om ze makkelij-

ker te kunnen pellen. Pel de uitjes en snij in 2

Verhit de boter in een bakpan op een matig vuur.

Bak de uitjes 1 min. Roer halfweg voorzichtig om. Blus met de porto en azijn en laat

@

% inkoken

Serbal Malbec

Voeg de tijm en suiker toe en laat karamelliseren. Kruid met zwarte peper en zout

Atamisque, Uco

Srenar

Verwarm de oven voor op 200°C

valley, Argentinië

Steek met een uitsteekvorm 4 cirkels uit het bladerdeeg

Deze hoog gecon-

Leg de bladerdeegrondjes op een ovenschotel met bakpapier, prik ze in en bestrijk met

centreerde wijn heeft

E

eigeel.

een stevige structuur

Verdeel de gorgonzola over de 4 taartjes en leg hier de uitjes op met de platte kant naar

en een fruitige,

boven

Bak 15 min in de voorverwarmde oven

zijdeachtige smaak.

nn

10.

Aardappelroosje: warm de oven voor op 200°C

11

Pel de look en pers fijn. Smelt de boter met de look.

12

Was de aardappelen. Snij ze met schil in plakjes van 1 mm met een mandoline.

13.

Leg ze dakpansgewijs in 4 lange rijen op het werkoppervlak

14.

Smeer ze in met de lookboter en kruid met zwarte peper en zout.

15.

Rol de aardappelrij op tot een roosje en leg in een met boter ingevette muffinvorm

16.

Bak 35 min in de voorverwarmde oven

17.

Savooikool: verwijder de buitenste donkergroene bladeren van de savooikool. Snipper

La Trappe

de overige bladeren fijn

18

Quadrupel (10%

Smelt 3 el boter in een bakpan. Bak het spek zachtjes. Voeg de savooikool toe en roer

Staat bekend voor

goed om

19

zijn warme, volle en

Blus met 50 ml water en laat afgedekt 10 min stoven. Kruid met zout, zwarte peper en

intense smaak: moutig

nootmuskaat.

en

=

=

£

el

20.

zoet, licht gebrand en

Verwarm de oven voor op 180°C

aangenaam bitter, met

21

Smelt 2 el boter en 1 el arachideolie in een bakpan

een zoete afdronk.

El

22

Bak de parelhoenfilets 2 min krokant op het vel. Laat op de andere zijde nog 2 min bak-

nn

ken. Kruid met zwarte peper en zout.

23.

Bak 10 min verder in de voorverwarmde oven

24

Haal uit de oven en laat 5 min rusten onder aluminiumfolie.

25

Blus de pan met de druivensaus

26.

Serveer de parelhoenfilet met het uientaartje, aardappelroosje en savooikool. Werk af

met de druivensaus