Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 62 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 62
Aa AN RR 5 GRACIEUS- ape. GEVOGEL Ni + = 1 MES RR À Parelhoenfilet met 4 Spar parelhoenfilets 3 el Boni Selection bruine aardappelroosje: 200 ml druivensaus suiker 400 g Spar Franceline- uientaartje met (kant-en-klaar in de koeling) 2 kl gedroogde tijm aardappelen uientaartje: 80 g gorgonzola 50 g Spar boter porto, druivensaus 1teen look 1 Spar bladerdeeg 2 el Spar boter savooikool en 1 Spar eigeel savooikool extra: % savooikool aardappelroosje 200 g zilveruitjes uitsteekvorm (® 10 cm) 2 el donkere balsamicoazijn 200 g Spar gezouten mandoline 2 el Boni Selection rode muffinvorm 4 personen e 1 u 20 min ontbijtspek wijnazijn Spar boter nootmuskaat 100 ml porto 1 Uientaartje: laat de zilveruitjes 30 min weken in warm kraantjeswater om ze makkelij- ker te kunnen pellen. Pel de uitjes en snij in 2 Verhit de boter in een bakpan op een matig vuur. Bak de uitjes 1 min. Roer halfweg voorzichtig om. Blus met de porto en azijn en laat @ % inkoken Serbal Malbec Voeg de tijm en suiker toe en laat karamelliseren. Kruid met zwarte peper en zout Atamisque, Uco Srenar Verwarm de oven voor op 200°C valley, Argentinië Steek met een uitsteekvorm 4 cirkels uit het bladerdeeg Deze hoog gecon- Leg de bladerdeegrondjes op een ovenschotel met bakpapier, prik ze in en bestrijk met centreerde wijn heeft E eigeel. een stevige structuur Verdeel de gorgonzola over de 4 taartjes en leg hier de uitjes op met de platte kant naar en een fruitige, boven Bak 15 min in de voorverwarmde oven zijdeachtige smaak. nn 10. Aardappelroosje: warm de oven voor op 200°C 11 Pel de look en pers fijn. Smelt de boter met de look. 12 Was de aardappelen. Snij ze met schil in plakjes van 1 mm met een mandoline. 13. Leg ze dakpansgewijs in 4 lange rijen op het werkoppervlak 14. Smeer ze in met de lookboter en kruid met zwarte peper en zout. 15. Rol de aardappelrij op tot een roosje en leg in een met boter ingevette muffinvorm 16. Bak 35 min in de voorverwarmde oven 17. Savooikool: verwijder de buitenste donkergroene bladeren van de savooikool. Snipper La Trappe de overige bladeren fijn 18 Quadrupel (10% Smelt 3 el boter in een bakpan. Bak het spek zachtjes. Voeg de savooikool toe en roer Staat bekend voor goed om 19 zijn warme, volle en Blus met 50 ml water en laat afgedekt 10 min stoven. Kruid met zout, zwarte peper en intense smaak: moutig nootmuskaat. en = = £ el 20. zoet, licht gebrand en Verwarm de oven voor op 180°C aangenaam bitter, met 21 Smelt 2 el boter en 1 el arachideolie in een bakpan een zoete afdronk. El 22 Bak de parelhoenfilets 2 min krokant op het vel. Laat op de andere zijde nog 2 min bak- nn ken. Kruid met zwarte peper en zout. 23. Bak 10 min verder in de voorverwarmde oven 24 Haal uit de oven en laat 5 min rusten onder aluminiumfolie. 25 Blus de pan met de druivensaus 26. Serveer de parelhoenfilet met het uientaartje, aardappelroosje en savooikool. Werk af met de druivensaus
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 62