Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Aa
AN
RR
5
GRACIEUS-
ape.
GEVOGEL
Ni
+
=
1 MES
RR
À
Parelhoenfilet met
4 Spar parelhoenfilets
3 el Boni Selection bruine
aardappelroosje:
200 ml druivensaus
suiker
400 g Spar Franceline-
uientaartje met
(kant-en-klaar in de koeling)
2 kl gedroogde tijm
aardappelen
uientaartje:
80 g gorgonzola
50 g Spar boter
porto, druivensaus
1teen look
1 Spar bladerdeeg
2 el Spar boter
savooikool en
1 Spar eigeel
savooikool
extra:
% savooikool
aardappelroosje
200 g zilveruitjes
uitsteekvorm (® 10 cm)
2 el donkere balsamicoazijn
200 g Spar gezouten
mandoline
2 el Boni Selection rode
muffinvorm
4 personen e 1 u 20 min
ontbijtspek
wijnazijn
Spar boter
nootmuskaat
100 ml porto
1
Uientaartje: laat de zilveruitjes 30 min weken in warm kraantjeswater om ze makkelij-
ker te kunnen pellen. Pel de uitjes en snij in 2
Verhit de boter in een bakpan op een matig vuur.
Bak de uitjes 1 min. Roer halfweg voorzichtig om. Blus met de porto en azijn en laat
@
% inkoken
Serbal Malbec
Voeg de tijm en suiker toe en laat karamelliseren. Kruid met zwarte peper en zout
Atamisque, Uco
Srenar
Verwarm de oven voor op 200°C
valley, Argentinië
Steek met een uitsteekvorm 4 cirkels uit het bladerdeeg
Deze hoog gecon-
Leg de bladerdeegrondjes op een ovenschotel met bakpapier, prik ze in en bestrijk met
centreerde wijn heeft
E
eigeel.
een stevige structuur
Verdeel de gorgonzola over de 4 taartjes en leg hier de uitjes op met de platte kant naar
en een fruitige,
boven
Bak 15 min in de voorverwarmde oven
zijdeachtige smaak.
nn
10.
Aardappelroosje: warm de oven voor op 200°C
11
Pel de look en pers fijn. Smelt de boter met de look.
12
Was de aardappelen. Snij ze met schil in plakjes van 1 mm met een mandoline.
13.
Leg ze dakpansgewijs in 4 lange rijen op het werkoppervlak
14.
Smeer ze in met de lookboter en kruid met zwarte peper en zout.
15.
Rol de aardappelrij op tot een roosje en leg in een met boter ingevette muffinvorm
16.
Bak 35 min in de voorverwarmde oven
17.
Savooikool: verwijder de buitenste donkergroene bladeren van de savooikool. Snipper
La Trappe
de overige bladeren fijn
18
Quadrupel (10%
Smelt 3 el boter in een bakpan. Bak het spek zachtjes. Voeg de savooikool toe en roer
Staat bekend voor
goed om
19
zijn warme, volle en
Blus met 50 ml water en laat afgedekt 10 min stoven. Kruid met zout, zwarte peper en
intense smaak: moutig
nootmuskaat.
en
=
=
£
el
20.
zoet, licht gebrand en
Verwarm de oven voor op 180°C
aangenaam bitter, met
21
Smelt 2 el boter en 1 el arachideolie in een bakpan
een zoete afdronk.
El
22
Bak de parelhoenfilets 2 min krokant op het vel. Laat op de andere zijde nog 2 min bak-
nn
ken. Kruid met zwarte peper en zout.
23.
Bak 10 min verder in de voorverwarmde oven
24
Haal uit de oven en laat 5 min rusten onder aluminiumfolie.
25
Blus de pan met de druivensaus
26.
Serveer de parelhoenfilet met het uientaartje, aardappelroosje en savooikool. Werk af
met de druivensaus