Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N feestmenu @
Aardappelsoep
met truffelkaas en
kwartelei
N ei
4 personen e 35 min
1ui
% wit van prei
|
250 g Spar bloemige aardappelen
Aug
Bk
1,5 Il kippenbouillon
arn
Rn
1 Boni Selection kruidentuiltje
‘FE
ss
F
2 takjes rozemarijn
4 kwarteleitjes
120 g Cremeux de Bourgogne aux truffes
Tripel Karmeliet (84%)
+
% potje verse bieslook
Dit karaktervol, kruidig, mild
1 scheutje azijn
bitter driegranenbier wordt.
“Qi
Spar boter
Boni Selection piment d’espelette
nog steeds gebrouwen volgens _
een bierrecept uit 1679.
#
OA
1
Pel de ui en snipper fijn.
2
Li
Was de prei en snipper fijn.
=
3
Schil de aardappelen, snij ze in stukken
en was ze.
Smelt 2 el boter in een kookpot en bak
de ui en prei glazig.
Voeg de aardappelstukken toe en roer
even om.
mie
Pi
Blus met de kippenbouillon en breng
aan de kook met de rozemarijn en het
+
kruidentuiltje. Laat 25 min rustig koken.
=:
Pocheer de kwarteleieren. Breng
750 ml water met een scheut azijn
ae
”
aan de kook. Verlaag het vuur zodat
het water net niet kookt. Breek een
PAL
kwartelei voorzichtig open en leg in
een koffietas. Roer met een lepel of
ET
4
garde in het water tot er een draai-
kolk ontstaat. Laat het ei in het water
glijden en laat 1,5 min pocheren. Schep
—
®
a
het kwartelei voorzichtig uit het water
=
met een schuimspaan en laat uitlekken
op keukenpapier. Doe hetzelfde voor de
overige 3 eitjes.
Snij de korst van de kaas en snipper de
bieslook fijn.
Haal de rozemarijn en het kruidentuil-
tje na gaartijd uit de soep.
10
Voeg de kaas toe en mix de soep fijn.
Kruid met zwarte peper en zout.
11
Verdeel de soep over 4 soepborden.
Pocheer de kwarteleitjes op voorhand. Leg ze na,
12
Leg een gepocheerd kwartelei in het
het pocheren even in ijswater, laat uitlekken en
midden van elk bord.
13
Versier met bieslook en wat piment
bewaar afgedekt in de koelkast.
d’espelette.