Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 57


Hier is pagina 57 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Spar Folder 01.12.2019

Hier is pagina 57 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 57

N feestmenu @ Aardappelsoep met truffelkaas en kwartelei N ei 4 personen e 35 min 1ui % wit van prei | 250 g Spar bloemige aardappelen Aug Bk 1,5 Il kippenbouillon arn Rn 1 Boni Selection kruidentuiltje ‘FE ss F 2 takjes rozemarijn 4 kwarteleitjes 120 g Cremeux de Bourgogne aux truffes Tripel Karmeliet (84%) + % potje verse bieslook Dit karaktervol, kruidig, mild 1 scheutje azijn bitter driegranenbier wordt. “Qi Spar boter Boni Selection piment d’espelette nog steeds gebrouwen volgens _ een bierrecept uit 1679. # OA 1 Pel de ui en snipper fijn. 2 Li Was de prei en snipper fijn. = 3 Schil de aardappelen, snij ze in stukken en was ze. Smelt 2 el boter in een kookpot en bak de ui en prei glazig. Voeg de aardappelstukken toe en roer even om. mie Pi Blus met de kippenbouillon en breng aan de kook met de rozemarijn en het + kruidentuiltje. Laat 25 min rustig koken. =: Pocheer de kwarteleieren. Breng 750 ml water met een scheut azijn ae ” aan de kook. Verlaag het vuur zodat het water net niet kookt. Breek een PAL kwartelei voorzichtig open en leg in een koffietas. Roer met een lepel of ET 4 garde in het water tot er een draai- kolk ontstaat. Laat het ei in het water glijden en laat 1,5 min pocheren. Schep — ® a het kwartelei voorzichtig uit het water = met een schuimspaan en laat uitlekken op keukenpapier. Doe hetzelfde voor de overige 3 eitjes. Snij de korst van de kaas en snipper de bieslook fijn. Haal de rozemarijn en het kruidentuil- tje na gaartijd uit de soep. 10 Voeg de kaas toe en mix de soep fijn. Kruid met zwarte peper en zout. 11 Verdeel de soep over 4 soepborden. Pocheer de kwarteleitjes op voorhand. Leg ze na, 12 Leg een gepocheerd kwartelei in het het pocheren even in ijswater, laat uitlekken en midden van elk bord. 13 Versier met bieslook en wat piment bewaar afgedekt in de koelkast. d’espelette.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 57