Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 105
Hier is pagina 105 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 105 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 105
passioneel product ® = ui vi % En zie vr # Panc De productie van pancetta begint met Fe ep Ì ù een volledig buikstuk. Dat wordt open- Fi ji gesneden en opgerold. De slager contro- TT CETTE leert of er gaten in de rol zitten en vult | za . 1 die op met stukjes vlees. Het spek wordt twee keer met de hand gezouten en de buitenkant wordt in gemalen peper- De charcuterie van schors gerold. Dan wordt de rol verpakt en opgehangen in de droogkamer. Na Een sneetje geschiedenis Terre Ducali koop je voor vier maanden drogen is de pancetta klaar Terre Ducali is het levenswerk van Gianni bij de apero (50 gram) en wordt hij bij erg koele temperatuur Gherri, de vader van de drie broers. Giancar- flinterdun gesneden. Enkele dagen later lo (marketingverantwoordelijke):“In 1964 of voor op de boterham schitteren de superfijne schelletjes al op richtte vader een charcuteriefabriek op in (ao gram). jouw boterham of bij jouw aperitief. hartje Parma. Hij was bijlange niet de enige: in heel het stadscentrum maakte men enkel Cu Parmaham. Momenteel zijn hier nog altijd 159 Parmaproducenten, goed voor zo’n ne- gen miljoen Parmahammen per jaar. Al snel ging vader op zoek naar een groter pand. In hd de jaren zeventig kocht hij de fabriek Prosci- IB uttificio San Michele, gelegen in een straat Pr waar je letterlijk de ene Parmahamfabriek mn naast de andere vindt. Het arsenaal aan con- currenten schrikte vader echter niet af.” ze “Vanaf de jaren negentig stapten Giorgio, Giulio en ik ook in het bedrijf. Giulio als commercieel verantwoordelijke, Giorgio als productieverantwoordelijke en ik als mar- ketingverantwoordelijke. We zijn van een klein bedrijfje naar een internationale speler gegaan, maar we pakken alles nog altijd aan = op de meest lokale, duurzame en natuurlijk smaakvolle manier. Dat is ons geheim.” = Pr u Le N m mr an at Em De flinterdunne sneetjes worden manueel in de verpakking gelegd. N N à ee = Bee
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 105