Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 105
Hier is pagina 105 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
passioneel product ®
=
ui
vi
%
En
zie
vr
#
Panc
De productie van pancetta begint met
Fe
ep Ì
ù
een volledig buikstuk. Dat wordt open-
Fi
ji
gesneden en opgerold. De slager contro-
TT
CETTE
leert of er gaten in de rol zitten en vult
| za
. 1
die op met stukjes vlees. Het spek wordt
twee keer met de hand gezouten en de
buitenkant wordt in gemalen peper-
De charcuterie van
schors gerold. Dan wordt de rol verpakt
en opgehangen in de droogkamer. Na
Een sneetje geschiedenis
Terre Ducali koop je voor
vier maanden drogen is de pancetta klaar
Terre Ducali is het levenswerk van Gianni
bij de apero (50 gram)
en wordt hij bij erg koele temperatuur
Gherri, de vader van de drie broers. Giancar-
flinterdun gesneden. Enkele dagen later
lo (marketingverantwoordelijke):“In 1964
of voor op de boterham
schitteren de superfijne schelletjes al op
richtte vader een charcuteriefabriek op in
(ao gram).
jouw boterham of bij jouw aperitief.
hartje Parma. Hij was bijlange niet de enige:
in heel het stadscentrum maakte men enkel
Cu
Parmaham. Momenteel zijn hier nog altijd
159 Parmaproducenten, goed voor zo’n ne-
gen miljoen Parmahammen per jaar. Al snel
ging vader op zoek naar een groter pand. In
hd
de jaren zeventig kocht hij de fabriek Prosci-
IB
uttificio San Michele, gelegen in een straat
Pr
waar je letterlijk de ene Parmahamfabriek
mn
naast de andere vindt. Het arsenaal aan con-
currenten schrikte vader echter niet af.”
ze
“Vanaf de jaren negentig stapten Giorgio,
Giulio en ik ook in het bedrijf. Giulio als
commercieel verantwoordelijke, Giorgio als
productieverantwoordelijke en ik als mar-
ketingverantwoordelijke. We zijn van een
klein bedrijfje naar een internationale speler
gegaan, maar we pakken alles nog altijd aan
=
op de meest lokale, duurzame en natuurlijk
smaakvolle manier. Dat is ons geheim.”
=
Pr
u
Le
N
m
mr
an
at
Em
De flinterdunne sneetjes worden
manueel in de verpakking gelegd.
N
N
à
ee
=
Bee