Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 105




Hier is pagina 105 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

passioneel product ®

=

ui

vi

%

En

zie

vr

#

Panc

De productie van pancetta begint met

Fe

ep Ì

ù

een volledig buikstuk. Dat wordt open-

Fi

ji

gesneden en opgerold. De slager contro-

TT

CETTE

leert of er gaten in de rol zitten en vult

| za

. 1

die op met stukjes vlees. Het spek wordt

twee keer met de hand gezouten en de

buitenkant wordt in gemalen peper-

De charcuterie van

schors gerold. Dan wordt de rol verpakt

en opgehangen in de droogkamer. Na

Een sneetje geschiedenis

Terre Ducali koop je voor

vier maanden drogen is de pancetta klaar

Terre Ducali is het levenswerk van Gianni

bij de apero (50 gram)

en wordt hij bij erg koele temperatuur

Gherri, de vader van de drie broers. Giancar-

flinterdun gesneden. Enkele dagen later

lo (marketingverantwoordelijke):“In 1964

of voor op de boterham

schitteren de superfijne schelletjes al op

richtte vader een charcuteriefabriek op in

(ao gram).

jouw boterham of bij jouw aperitief.

hartje Parma. Hij was bijlange niet de enige:

in heel het stadscentrum maakte men enkel

Cu

Parmaham. Momenteel zijn hier nog altijd

159 Parmaproducenten, goed voor zo’n ne-

gen miljoen Parmahammen per jaar. Al snel

ging vader op zoek naar een groter pand. In

hd

de jaren zeventig kocht hij de fabriek Prosci-

IB

uttificio San Michele, gelegen in een straat

Pr

waar je letterlijk de ene Parmahamfabriek

mn

naast de andere vindt. Het arsenaal aan con-

currenten schrikte vader echter niet af.”

ze

“Vanaf de jaren negentig stapten Giorgio,

Giulio en ik ook in het bedrijf. Giulio als

commercieel verantwoordelijke, Giorgio als

productieverantwoordelijke en ik als mar-

ketingverantwoordelijke. We zijn van een

klein bedrijfje naar een internationale speler

gegaan, maar we pakken alles nog altijd aan

=

op de meest lokale, duurzame en natuurlijk

smaakvolle manier. Dat is ons geheim.”

=

Pr

u

Le

N

m

mr

an

at

Em

De flinterdunne sneetjes worden

manueel in de verpakking gelegd.

N

N

à

ee

=

Bee