Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 47 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 47
& \ feestmenu @ de Ss, fzang voeer de hwartel zh De kwartel komt van oorsprong uit het Middellandse zeegebied en Midden-Oosten. Hier liggen ook zijn culinaire roots. Zijn klein formaat — hij W weegt 150 tot 200 gram — maakt hij meer dan goed in smaak. Het is een echte delicatesse, net zoals kwarteleitjes trouwens. Gelukkig wordt de kwartel ook in onze contreien gekweekt. Zo kunnen we naar hartenlust N | genieten van zijn vederlichte smaak. — ” Geroosterde kwartel met hummus ur | > F en granaatappel 4 personen » 40 min + marineren: minstens 2 u 4 kwartels hummus: EU Spar granaatappelpitjes 400 g zachtgekookte kikkererwten LE marinade: (uitgelekt) 2 el Boni Selection olijfolie 170 g tahinpasta 1 el balsamicoazijn 2 geperste teentjes look 1 kl Boni Selection honing 2 el citroensap x 1,5 el sojasaus mespunt komijnpoeder 1 kl zeste van citroen 1 dl ijskoud water salsa: % 2 geperste tenen look 1 kl esdoornsiroop 10 g bladpeterselieblaadjes Re 1teen look 2 takjes tijm 1 kl fleur de sel % el citroenzeste Lel citroensap à Laat de kwartels op kamertemperatuur komen. Leg de kwartels met de borst naar beneden op de snijplank. Neem het uiteinde vast en knip met een schaar links naast de ruggengraat richting nek. Doe hetzelfde langs de rechterkant van de ruggengraat en verwijder de ruggengraat. Draai de kwartel om en druk het borstbeen naar beneden met je hand. Marinade: meng de ingrediënten in een kom en kruid met versgemalen zwarte peper. Bestrijk de gevlinderde kwartels met de marinade. Leg ze op elkaar en schep de rest van de marinade erover. Zet koel en laat minstens 2 u marineren. Hummus: mix de uitgelekte kikkererwten fijn in de blender. Voeg, terwijl je blijft mixen, tahin, citroensap, look, komijn en een kl zout toe. Druppel het ijskoude water er heel langzaam bij en roer tot een gladde puree. Voeg indien nodig meer water toe. Dek af met plastic folie en laat 30 min rusten. Salsa: mix de ingrediënten in het hakmolentje en breng op smaak met peper en zout. 10. Verwarm de oven voor op 200°C. 11 Plaats de gevlinderde kwartels op een bakplaat. Giet de rest van de marinade erover en bak goudbruin en gaar in 30 min. 12 Haal uit de oven en laat even rusten onder aluminiumfolie. 13. Verdeel de hummus over de borden. Schik de kwartels erop, besprenkel met salsa en werk af met granaatappelpitjes.
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 47