Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NN feestmenu @
RE
LE
à
En
hr
Er
kr
en
iel
oh
Se
#d,
gen
an
RR
Ravioli met rillette van eend, champignonsaus en geraspte eidooier
4 personen (12 ravioli's) + 1 u 20 min + oven: 3 u + pekelen: 4 dagen
et
4,"
ser
ser
ge,
„ie
ravioli:
1
\ 4
Geraspte dooier: meng het zout en de
400 g Boni Selection bloem
suiker en verdeel % van het mengsel
5 Spar eieren
over de bodem van een bakje.
175 grillette van eend
Maak kuiltjes in het zoutmengsel en
:
champignonsaus:
leg hierin een eidooier.
1 sjalot
Bedek voorzichtig met het overige
200 g shiitake
zoutmengsel. De eidooiers moeten
200 ml Boni Selection volle room
volledig bedekt zijn. Dek af met plastic
ve
150 ml kippenbouillon
folie, maar laat 1 kant wat open.
Boni Selection arachideolie
Bewaar 4 dagen in de koelkast.
H
+ "4
u
geraspte dooier:
Warm de oven voor op 65°C.
2 Spar eidooiers
Haal de dooiers uit het mengsel en
D
id
60 g zout
spoel het zoutmengsel er met koud
mu
40 g Boni Selection suiker
water volledig af.
..
nr
afwerking:
Laat ze 3 u op een rooster drogen in de
"on
CE
2 lente-uitjes
oven.
ijsblokjes
De dooiers blijven tot een maand goed
extra:
in een luchtdichte doos in de koelkast.
uitsteekvorm (d 8 cm)
Ravioli: meng de pastabloem met
*
4 eieren en kneed tot een gladde bol
met de keukenrobot.
10
Pak de pasta in met plastic folie en laat
30 min rusten op kamertemperatuur.
11
Bebloem het werkoppervlak. Rol de
per fijn. Snij de shiitake in schijfjes.
x
17.
pasta door een pastamachine dun uit
Verhit 3 el arachideolie in een sauspan.
tot brede linten. Leg een breed lint op
Bak de shiitake 2 min. Voeg de sjalot toe
en roer om.
een bebloemd werkoppervlak.
12
Leg hierop een kl van de rillette naast
18
Blus met kippenbouillon en room. Laat
elkaar, met telkens 5 cm tussen, een
inkoken tot een romige saus.
2-tal cm van de rand.
19.
Afwerking: snij het groen van de lente-
13
Château Grand
Klop het ei los met een scheutje water.
ui en snipper in lange, smalle repen
Smeer met een borstel rond elke vulling
(= julienne).
Colombier
wat ei.
20.
Leg de julienne in ijswater en laat krul-
Montagne
au ven
14.
Leg een tweede pastavel op het eerste
len tot gebruik.
Saint-Emilion, Frankrijk
21
over de vulling en druk langs de vul-
Breng water met zout aan de kook.
Soepel en een beetje
lingen goed aan.
22
Kook de ravioli beetgaar in + 12 min.
=
15
Steek met een ronde uitsteekvorm de
23
vettig in de mond met
Verdeel 3 raviolis op elk bord. Lepel de
lange finale. Zeer goede
ravioli uit. Bewaar ze op bakpapier en
warme champignonsaus erover.
24.
structuur met diepgaande
afgedekt met plastic folie in de koelkast
Werk af met het groen van lente-ui en
tannines.
tot gebruik.
enkele blaadjes peterselie.
nn
16
Champignonsaus: pel de sjalot en snip-
25
Rasp de eidooier erover.