Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 75


Hier is pagina 75 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Spar Folder 01.12.2019

Hier is pagina 75 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 75

NN feestmenu @ RE LE à En hr Er kr en iel oh Se #d, gen an RR Ravioli met rillette van eend, champignonsaus en geraspte eidooier 4 personen (12 ravioli's) + 1 u 20 min + oven: 3 u + pekelen: 4 dagen et 4," ser ser ge, „ie ravioli: 1 \ 4 Geraspte dooier: meng het zout en de 400 g Boni Selection bloem suiker en verdeel % van het mengsel 5 Spar eieren over de bodem van een bakje. 175 grillette van eend Maak kuiltjes in het zoutmengsel en : champignonsaus: leg hierin een eidooier. 1 sjalot Bedek voorzichtig met het overige 200 g shiitake zoutmengsel. De eidooiers moeten 200 ml Boni Selection volle room volledig bedekt zijn. Dek af met plastic ve 150 ml kippenbouillon folie, maar laat 1 kant wat open. Boni Selection arachideolie Bewaar 4 dagen in de koelkast. H + "4 u geraspte dooier: Warm de oven voor op 65°C. 2 Spar eidooiers Haal de dooiers uit het mengsel en D id 60 g zout spoel het zoutmengsel er met koud mu 40 g Boni Selection suiker water volledig af. .. nr afwerking: Laat ze 3 u op een rooster drogen in de "on CE 2 lente-uitjes oven. ijsblokjes De dooiers blijven tot een maand goed extra: in een luchtdichte doos in de koelkast. uitsteekvorm (d 8 cm) Ravioli: meng de pastabloem met * 4 eieren en kneed tot een gladde bol met de keukenrobot. 10 Pak de pasta in met plastic folie en laat 30 min rusten op kamertemperatuur. 11 Bebloem het werkoppervlak. Rol de per fijn. Snij de shiitake in schijfjes. x 17. pasta door een pastamachine dun uit Verhit 3 el arachideolie in een sauspan. tot brede linten. Leg een breed lint op Bak de shiitake 2 min. Voeg de sjalot toe en roer om. een bebloemd werkoppervlak. 12 Leg hierop een kl van de rillette naast 18 Blus met kippenbouillon en room. Laat elkaar, met telkens 5 cm tussen, een inkoken tot een romige saus. 2-tal cm van de rand. 19. Afwerking: snij het groen van de lente- 13 Château Grand Klop het ei los met een scheutje water. ui en snipper in lange, smalle repen Smeer met een borstel rond elke vulling (= julienne). Colombier wat ei. 20. Leg de julienne in ijswater en laat krul- Montagne au ven 14. Leg een tweede pastavel op het eerste len tot gebruik. Saint-Emilion, Frankrijk 21 over de vulling en druk langs de vul- Breng water met zout aan de kook. Soepel en een beetje lingen goed aan. 22 Kook de ravioli beetgaar in + 12 min. = 15 Steek met een ronde uitsteekvorm de 23 vettig in de mond met Verdeel 3 raviolis op elk bord. Lepel de lange finale. Zeer goede ravioli uit. Bewaar ze op bakpapier en warme champignonsaus erover. 24. structuur met diepgaande afgedekt met plastic folie in de koelkast Werk af met het groen van lente-ui en tannines. tot gebruik. enkele blaadjes peterselie. nn 16 Champignonsaus: pel de sjalot en snip- 25 Rasp de eidooier erover.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 75