Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 103
Hier is pagina 103 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 103 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 103
z — PT I El passioneel product ® A 4 î R | N IR vw A Re E E 135 = | “y 1 Gs Et =; W AR | Kd 22 at Eu: N m ur / | Lik A I Vier G's op een rij: de broers Giulio, Giorgio en Giancarlo Gherri en onze aankoper Gilles. We TERRE EEE ol gpchdt eutode Je JL CG) LUNA U W F Rond Parma maken ze misschien wel de allerlekkerste charcuterie ter wereld Niet alleen de befaamde Parmaham, coppa di Parma, maar ook pancetta en fiocco ham. In Lesignano de’ Bagni vind je de ene ‘prosciuttificio’ naast de andere. Samen met Gilles Caluwaerts, Spar aankoper charcuterie, trokken we naar die van de broers Gherri. Zij maken ambachtelijke charcuterie van 100% Italiaans varkensvlees. Die snijden ze zo dun, dat ze bijna wegsmelt op je tong
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 103