Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 79




Hier is pagina 79 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NES

3

F

4 personen

2 u 5 min + oven: 2 u + koelen: 50 min

(

600 g Spar filet van hert

warm de

erdoor en blus met 100 ml water.

Dek af en laat 15 min stoven tot de

3 el Spar boter

oven voor op 200°C.

Pel de look en plet met de platte

zoete aardappelen botermals zijn.

=

ke

% knolselder

kant van een groot mes.

Voeg extra water toe, indien nodig

2 tenen look

Was de knolselder proper onder

Mix de zoete aardappelen fijn met

1 kl gerookt paprikapoeder

stromend water. Verwijder wortels

de room. Kruid met zwarte peper en

zout.

2 takjes tijm

en groen en dep goed droog. Leg in

1 takje rozemarijn

een ovenschotel met de look, tijm

verwarm

5 el Boni Selection arachideolie

en rozemarijn.

de friteuse voor op 180°C.

Besprenkel met arachideolie,

Snij spaghetti van de aardappelen

400 g zoete aardappelen

gerookt paprikapoeder en

met een spiraalsnijder.

4 takjes tijm

1 afgestreken kl zout.

Frituur 2 min lichtbruin en krokant.

50 ml Boni Selection room

Pak de ovenschotel in met alumi-

Laat uitlekken op keukenpapier en

niumfolie en zet 2 u in de voor-

kruid met zout.

1 el Spar boter

verwarmde oven.

Warm de oven voor op 180°C.

2 sjalotten

Haal uit de oven, snij in dikke

Verhit boter in een bakpan.

2 el Boni Selection honing

schijven en in pizzapunten. Laat

Bak de filets van hert 2 min aan elke

200 ml sherry

afkoelen tot gebruik.

kant mooi bruin. Kruid met zwarte

800 ml rundsfond

pel de sjalotten en snij

peper en zout. Laat 20 min verder

2 el Spar boter

in grove stukken.

bakken in de oven. Laat 5 min rusten

onder aluminiumfolie.

Smelt 2 el boter in een sauspan. Bak

4 Spar bloemige aardappelen

de sjalotten glazig. Voeg de honing

Smelt, vlak voor het serveren, 4 el

toe en laat karamelliseren. Blus met

boter in een andere bakpan.

8 stuks fijnproeverswitlof

de sherry en laat inkoken tot stroop.

Wentel de minigroenten en

8 miniwortelen

Voeg de rundsfond toe en laat

knolselder erdoor en blus met 4el

4 minicourgettes

2/ inkoken tot sausdikte. Kruid met

sherrysaus.

4 el Spar boter

zwarte peper en zout.

Laat de saus inkoken en karamel-

stoom

liseren rond de groenten. Kruid met

het witlof 7 min, de miniwortelen

zwarte peper en zout.

verdeel de zoete aard-

7 min en de minicourgettes 5 min

beetgaar.

appelpuree op een bord. Leg de

schil de

geglaceerde groenten en het vlees

zoete aardappelen en snij in blokjes

erbij. Werk af met de sherrysaus en

ter grootte van een dobbelsteen.

versier met spaghetti van aardappel.

Smelt 1 el boter in een bakpan. Roer

de zoete aardappelen en takjes tijm