Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 79
Hier is pagina 79 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NES
3
F
4 personen
2 u 5 min + oven: 2 u + koelen: 50 min
(
600 g Spar filet van hert
warm de
erdoor en blus met 100 ml water.
Dek af en laat 15 min stoven tot de
3 el Spar boter
oven voor op 200°C.
Pel de look en plet met de platte
zoete aardappelen botermals zijn.
=
ke
% knolselder
kant van een groot mes.
Voeg extra water toe, indien nodig
2 tenen look
Was de knolselder proper onder
Mix de zoete aardappelen fijn met
1 kl gerookt paprikapoeder
stromend water. Verwijder wortels
de room. Kruid met zwarte peper en
zout.
2 takjes tijm
en groen en dep goed droog. Leg in
1 takje rozemarijn
een ovenschotel met de look, tijm
verwarm
5 el Boni Selection arachideolie
en rozemarijn.
de friteuse voor op 180°C.
Besprenkel met arachideolie,
Snij spaghetti van de aardappelen
400 g zoete aardappelen
gerookt paprikapoeder en
met een spiraalsnijder.
4 takjes tijm
1 afgestreken kl zout.
Frituur 2 min lichtbruin en krokant.
50 ml Boni Selection room
Pak de ovenschotel in met alumi-
Laat uitlekken op keukenpapier en
niumfolie en zet 2 u in de voor-
kruid met zout.
1 el Spar boter
verwarmde oven.
Warm de oven voor op 180°C.
2 sjalotten
Haal uit de oven, snij in dikke
Verhit boter in een bakpan.
2 el Boni Selection honing
schijven en in pizzapunten. Laat
Bak de filets van hert 2 min aan elke
200 ml sherry
afkoelen tot gebruik.
kant mooi bruin. Kruid met zwarte
800 ml rundsfond
pel de sjalotten en snij
peper en zout. Laat 20 min verder
2 el Spar boter
in grove stukken.
bakken in de oven. Laat 5 min rusten
onder aluminiumfolie.
Smelt 2 el boter in een sauspan. Bak
4 Spar bloemige aardappelen
de sjalotten glazig. Voeg de honing
Smelt, vlak voor het serveren, 4 el
toe en laat karamelliseren. Blus met
boter in een andere bakpan.
8 stuks fijnproeverswitlof
de sherry en laat inkoken tot stroop.
Wentel de minigroenten en
8 miniwortelen
Voeg de rundsfond toe en laat
knolselder erdoor en blus met 4el
4 minicourgettes
2/ inkoken tot sausdikte. Kruid met
sherrysaus.
4 el Spar boter
zwarte peper en zout.
Laat de saus inkoken en karamel-
stoom
liseren rond de groenten. Kruid met
het witlof 7 min, de miniwortelen
zwarte peper en zout.
verdeel de zoete aard-
7 min en de minicourgettes 5 min
beetgaar.
appelpuree op een bord. Leg de
schil de
geglaceerde groenten en het vlees
zoete aardappelen en snij in blokjes
erbij. Werk af met de sherrysaus en
ter grootte van een dobbelsteen.
versier met spaghetti van aardappel.
Smelt 1 el boter in een bakpan. Roer
de zoete aardappelen en takjes tijm