Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 79
Hier is pagina 79 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 79 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 79
NES 3 F 4 personen 2 u 5 min + oven: 2 u + koelen: 50 min ( 600 g Spar filet van hert warm de erdoor en blus met 100 ml water. Dek af en laat 15 min stoven tot de 3 el Spar boter oven voor op 200°C. Pel de look en plet met de platte zoete aardappelen botermals zijn. = ke % knolselder kant van een groot mes. Voeg extra water toe, indien nodig 2 tenen look Was de knolselder proper onder Mix de zoete aardappelen fijn met 1 kl gerookt paprikapoeder stromend water. Verwijder wortels de room. Kruid met zwarte peper en zout. 2 takjes tijm en groen en dep goed droog. Leg in 1 takje rozemarijn een ovenschotel met de look, tijm verwarm 5 el Boni Selection arachideolie en rozemarijn. de friteuse voor op 180°C. Besprenkel met arachideolie, Snij spaghetti van de aardappelen 400 g zoete aardappelen gerookt paprikapoeder en met een spiraalsnijder. 4 takjes tijm 1 afgestreken kl zout. Frituur 2 min lichtbruin en krokant. 50 ml Boni Selection room Pak de ovenschotel in met alumi- Laat uitlekken op keukenpapier en niumfolie en zet 2 u in de voor- kruid met zout. 1 el Spar boter verwarmde oven. Warm de oven voor op 180°C. 2 sjalotten Haal uit de oven, snij in dikke Verhit boter in een bakpan. 2 el Boni Selection honing schijven en in pizzapunten. Laat Bak de filets van hert 2 min aan elke 200 ml sherry afkoelen tot gebruik. kant mooi bruin. Kruid met zwarte 800 ml rundsfond pel de sjalotten en snij peper en zout. Laat 20 min verder 2 el Spar boter in grove stukken. bakken in de oven. Laat 5 min rusten onder aluminiumfolie. Smelt 2 el boter in een sauspan. Bak 4 Spar bloemige aardappelen de sjalotten glazig. Voeg de honing Smelt, vlak voor het serveren, 4 el toe en laat karamelliseren. Blus met boter in een andere bakpan. 8 stuks fijnproeverswitlof de sherry en laat inkoken tot stroop. Wentel de minigroenten en 8 miniwortelen Voeg de rundsfond toe en laat knolselder erdoor en blus met 4el 4 minicourgettes 2/ inkoken tot sausdikte. Kruid met sherrysaus. 4 el Spar boter zwarte peper en zout. Laat de saus inkoken en karamel- stoom liseren rond de groenten. Kruid met het witlof 7 min, de miniwortelen zwarte peper en zout. verdeel de zoete aard- 7 min en de minicourgettes 5 min beetgaar. appelpuree op een bord. Leg de schil de geglaceerde groenten en het vlees zoete aardappelen en snij in blokjes erbij. Werk af met de sherrysaus en ter grootte van een dobbelsteen. versier met spaghetti van aardappel. Smelt 1 el boter in een bakpan. Roer de zoete aardappelen en takjes tijm
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 79