Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 89
Hier is pagina 89 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 89 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 89
+ es î See samen feesten ® PA an ” “u eo à pus Ir nn." [IP une j Ti el Témoignage wit j les vn = Œi 4 4 E ‚R S Vruc ; n drin vi | dek Côtes de Saint-Mont, 8 Ja Zuidwesten, Frankrijk 5 ; b e el 1 Irisse fl Lust ont 7 À Eu et Lichte zeste van gekonfijte citroen 5 in de neus, rijk en harmonieus in de „oi fru Ll zij st mond. Volle aroma's van perzik, peer en abrikoos. ie 2 — it Velouté van aardpeer en pastinaak ke id met sint-jakobsvruchten TM ii = —n nn el 8 personen (hapje) + 45 min ee | 500 g aardperen 8 verse salieblaadjes 2 kleine pastinaken of 1 grote geklaarde boter 1 grote Spar zachtkokende 1 el Spar blanke hazelnoten —_— se aardappel espelettepeper 500 ml Boni Selection melk extra: u 500 ml gevogeltefond prikkertjes 8 Spar sint-jakobsvruchten 8 glaasjes 5, Schil de aardperen, aardappel en pastinaak en snij in blokjes. 2 Breng de melk met de gevogeltefond aan de kook. Voeg de groenteblokjes toe en dek de pot af. Laat 30 min op een zacht vuur garen. w Mix tot een gladde soep en kruid met peper en zout. > Dep de sint-jakobsvruchten droog en rijg ze met een blaadje salie aan houten prikkertjes. Kruid met peper en zout. Rooster de hazelnoten en hak ze grof. Verhit de geklaarde boter. ÿ sou Bak de spiesjes kort aan beide zijden. oo Serveer de soep in glaasjes. Kruid met espelettepeper en leg de spiesjes met sint-jakobsvruchten op de rand. ns út Run = mm pn ie y UA G7 D, HO 2 /, AV) LI hes ‚we op U / TE 20 E U a “Wij namen Spar Asse twee jaar kerntemperatuur van 48 à 51°C is hij ® klaar. Laat zeker rusten in alumini- geleden over. Ik ben slager van opleiding en SC N Le Sara heeft jarenlange ervaring op het vlak umfolie, zo blijft hij sappiger.” \ à ae van traiteurgerechten. Dat komt mooi van Li NE pas in onze Spar winkel, waar we zelf het vlees verwerken en de traiteurgerechten en S: “We zetten in de feestperiode a ‘ Kl charcuterie bereiden. De beenhouwerij en sterk in op kant-en-klare gerechten. traiteurafdeling zijn onze paradepaardjes!” Iemand die zin heeft in een feest- menu met alles erop en eraan, maar “Ik bracht de rosbief voor de shoot mee. niet zelf wil koken, kan bij ons terecht. JI a Belangrijk voor een perfect rosé gebakken Hapjes, belegde minisandwiches, kant- rosbief: laat het vlees op kamertempera- en-klare voor- en hoofdgerechten, noem EES tuur komen, schroei het dicht in de pan maar op. We hebben het allemaal.” Spar Asse en gaar het verder in de oven. Bij een Gentsesteenweg 122-126, 1730 Asse www.sparasse.be E Spar Asse
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 89