Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 89
Hier is pagina 89 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
es
î
See
samen feesten ®
PA
an
”
“u
eo
à
pus
Ir
nn."
[IP
une
j
Ti
el
Témoignage wit
j
les
vn
=
Œi
4
4
E
‚R
S
Vruc
;
n drin
vi
|
dek
Côtes de Saint-Mont,
8
Ja
Zuidwesten, Frankrijk
5
;
b
e
el
1 Irisse
fl
Lust ont
7
À
Eu
et
Lichte zeste van gekonfijte citroen
5
in de neus, rijk en harmonieus in de
„oi
fru
Ll
zij
st
mond. Volle aroma's van perzik,
peer en abrikoos.
ie
2
—
it
Velouté van aardpeer en pastinaak
ke
id
met sint-jakobsvruchten
TM
ii
=
—n
nn el
8 personen (hapje) + 45 min
ee
|
500 g aardperen
8 verse salieblaadjes
2 kleine pastinaken of 1 grote
geklaarde boter
1 grote Spar zachtkokende
1 el Spar blanke hazelnoten
—_—
se
aardappel
espelettepeper
500 ml Boni Selection melk
extra:
u
500 ml gevogeltefond
prikkertjes
8 Spar sint-jakobsvruchten
8 glaasjes
5,
Schil de aardperen, aardappel en pastinaak en snij in blokjes.
2
Breng de melk met de gevogeltefond aan de kook. Voeg
de groenteblokjes toe en dek de pot af. Laat 30 min op een
zacht vuur garen.
w
Mix tot een gladde soep en kruid met peper en zout.
>
Dep de sint-jakobsvruchten droog en rijg ze met een blaadje
salie aan houten prikkertjes. Kruid met peper en zout.
Rooster de hazelnoten en hak ze grof.
Verhit de geklaarde boter.
ÿ
sou
Bak de spiesjes kort aan beide zijden.
oo
Serveer de soep in glaasjes. Kruid met espelettepeper en leg
de spiesjes met sint-jakobsvruchten op de rand.
ns
út
Run
=
mm
pn
ie
y
UA
G7
D, HO
2
/,
AV)
LI
hes
‚we op U
/
TE
20 E
U
a
“Wij namen Spar Asse twee jaar
kerntemperatuur van 48 à 51°C is hij
®
klaar. Laat zeker rusten in alumini-
geleden over. Ik ben slager van opleiding en
SC
N
Le
Sara heeft jarenlange ervaring op het vlak
umfolie, zo blijft hij sappiger.”
\ à
ae
van traiteurgerechten. Dat komt mooi van
Li
NE
pas in onze Spar winkel, waar we zelf het
vlees verwerken en de traiteurgerechten en
S:
“We zetten in de feestperiode
a
‘
Kl
charcuterie bereiden. De beenhouwerij en
sterk in op kant-en-klare gerechten.
traiteurafdeling zijn onze paradepaardjes!”
Iemand die zin heeft in een feest-
menu met alles erop en eraan, maar
“Ik bracht de rosbief voor de shoot mee.
niet zelf wil koken, kan bij ons terecht.
JI
a
Belangrijk voor een perfect rosé gebakken
Hapjes, belegde minisandwiches, kant-
rosbief: laat het vlees op kamertempera-
en-klare voor- en hoofdgerechten, noem
EES
tuur komen, schroei het dicht in de pan
maar op. We hebben het allemaal.”
Spar Asse
en gaar het verder in de oven. Bij een
Gentsesteenweg 122-126, 1730 Asse
www.sparasse.be
E Spar Asse