Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 89




Hier is pagina 89 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

es

î

See

samen feesten ®

PA

an



“u

eo

à

pus

Ir

nn."

[IP

une

j

Ti

el

Témoignage wit

j

les

vn

=

Œi

4

4

E

‚R

S

Vruc

;

n drin

vi

|

dek

Côtes de Saint-Mont,

8

Ja

Zuidwesten, Frankrijk

5

;

b

e

el

1 Irisse

fl

Lust ont

7

À

Eu

et

Lichte zeste van gekonfijte citroen

5

in de neus, rijk en harmonieus in de

„oi

fru

Ll

zij

st

mond. Volle aroma's van perzik,

peer en abrikoos.

ie

2



it

Velouté van aardpeer en pastinaak

ke

id

met sint-jakobsvruchten

TM

ii

=

—n

nn el

8 personen (hapje) + 45 min

ee

|

500 g aardperen

8 verse salieblaadjes

2 kleine pastinaken of 1 grote

geklaarde boter

1 grote Spar zachtkokende

1 el Spar blanke hazelnoten

—_—

se

aardappel

espelettepeper

500 ml Boni Selection melk

extra:

u

500 ml gevogeltefond

prikkertjes

8 Spar sint-jakobsvruchten

8 glaasjes

5,

Schil de aardperen, aardappel en pastinaak en snij in blokjes.

2

Breng de melk met de gevogeltefond aan de kook. Voeg

de groenteblokjes toe en dek de pot af. Laat 30 min op een

zacht vuur garen.

w

Mix tot een gladde soep en kruid met peper en zout.

>

Dep de sint-jakobsvruchten droog en rijg ze met een blaadje

salie aan houten prikkertjes. Kruid met peper en zout.

Rooster de hazelnoten en hak ze grof.

Verhit de geklaarde boter.

ÿ

sou

Bak de spiesjes kort aan beide zijden.

oo

Serveer de soep in glaasjes. Kruid met espelettepeper en leg

de spiesjes met sint-jakobsvruchten op de rand.

ns

út

Run

=

mm

pn

ie

y

UA

G7

D, HO

2

/,

AV)

LI

hes

‚we op U

/

TE

20 E

U

a

“Wij namen Spar Asse twee jaar

kerntemperatuur van 48 à 51°C is hij

®

klaar. Laat zeker rusten in alumini-

geleden over. Ik ben slager van opleiding en

SC

N

Le

Sara heeft jarenlange ervaring op het vlak

umfolie, zo blijft hij sappiger.”

\ à

ae

van traiteurgerechten. Dat komt mooi van

Li

NE

pas in onze Spar winkel, waar we zelf het

vlees verwerken en de traiteurgerechten en

S:

“We zetten in de feestperiode

a



Kl

charcuterie bereiden. De beenhouwerij en

sterk in op kant-en-klare gerechten.

traiteurafdeling zijn onze paradepaardjes!”

Iemand die zin heeft in een feest-

menu met alles erop en eraan, maar

“Ik bracht de rosbief voor de shoot mee.

niet zelf wil koken, kan bij ons terecht.

JI

a

Belangrijk voor een perfect rosé gebakken

Hapjes, belegde minisandwiches, kant-

rosbief: laat het vlees op kamertempera-

en-klare voor- en hoofdgerechten, noem

EES

tuur komen, schroei het dicht in de pan

maar op. We hebben het allemaal.”

Spar Asse

en gaar het verder in de oven. Bij een

Gentsesteenweg 122-126, 1730 Asse

www.sparasse.be

E Spar Asse