Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
v feestmenu ®
Pompoensoep
met walnoten,
pecorino en gedroogde
veenbessen
>
4 personen e 45 min
500 g pompoenvruchtvlees
1 wortel
lui
1 teentje look
Spar boter
«
100 ml Spar room
11 kippenbouillon
1 stuk pecorino met truffel
2 el Spar walnoten
ari
2 el Spar gedroogde veenbessen
balsamicocrème
1 Spar kerstboombreekbrood
EK
1.
Pel de ui en look en snij fijn.
2
Schil de wortel en snij in kleine stukjes.
3
Snij het vruchtvlees van de pompoen in
kleine stukjes.
Stoof de pompoen, wortel, ui en look kort
aan in 2 el boter.
5 fi 5
Overgiet met de bouillon en breng aan de
kook.
Laat 30 min koken.
Giet de room bij de soep en breng terug
Ld
aan de kook. Laat 2 min koken.
Mix de soep met de staafmixer en kruid
met peper en zout.
=. .
Hak de walnoten grof.
—
10.
Snij met een dunschiller reepjes van de
a
se
kaas.
11
Werk de soep af met de noten, gedroog-
Ean
de veenbessen, kaas en een paar druppels
—
=
|
—
balsamicocrème.
12
Serveer de soep met het
kerstboombreekbrood.
©
Chatel-Buis Noir
Pinot noir, Bourgogne,
74
Frankrijk
[=
Rijke en complexe textuur met
soepele, elegante tannines.
Mooi evenwicht.
DJ
3