Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

v feestmenu ®

Pompoensoep

met walnoten,

pecorino en gedroogde

veenbessen

>

4 personen e 45 min

500 g pompoenvruchtvlees

1 wortel

lui

1 teentje look

Spar boter

«

100 ml Spar room

11 kippenbouillon

1 stuk pecorino met truffel

2 el Spar walnoten

ari

2 el Spar gedroogde veenbessen

balsamicocrème

1 Spar kerstboombreekbrood

EK

1.

Pel de ui en look en snij fijn.

2

Schil de wortel en snij in kleine stukjes.

3

Snij het vruchtvlees van de pompoen in

kleine stukjes.

Stoof de pompoen, wortel, ui en look kort

aan in 2 el boter.

5 fi 5

Overgiet met de bouillon en breng aan de

kook.

Laat 30 min koken.

Giet de room bij de soep en breng terug

Ld

aan de kook. Laat 2 min koken.

Mix de soep met de staafmixer en kruid

met peper en zout.

=. .

Hak de walnoten grof.



10.

Snij met een dunschiller reepjes van de

a

se

kaas.

11

Werk de soep af met de noten, gedroog-

Ean

de veenbessen, kaas en een paar druppels



=

|



balsamicocrème.

12

Serveer de soep met het

kerstboombreekbrood.

©

Chatel-Buis Noir

Pinot noir, Bourgogne,

74

Frankrijk

[=

Rijke en complexe textuur met

soepele, elegante tannines.

Mooi evenwicht.

DJ

3