Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
nu®
| I feestme
ce
ij
4
\
a
m
ul
"|
#
El
is
if
— (@
Carlsberg (0,0%)
| |
Een fantastische pils
—
die ervoor zorgt dat je
toch nog veilig naar
huis kan rijden:
ra
FA
Rl
W
B
RR
Mi.
+
“5 mr |
R
.
vl
pi]
Fa
u
el
Fa)
M reel
ci
en
u
La
y
es
wd
\
un
Aes
e
PA
en laat het vruchtvlees vol-
Blancheer de basilicum
grill van de oven. Draai de
der de tomatentapenade.
paprika’s een kwartslag als
ledig afkoelen.
(met steeltjes) 10 sec in het
Lepel wat tapenade op een
de bovenzijde zwart ziet en
Mix de paprika's samen
kokende water. Leg onmid-
lepeltje. Leg er een stuk
blaker de paprika's zo aan
met de mascarpone,
dellijk in ijswater en laat
gepekelde kabeljauw op.
alle zijden zwart.
piment d'espelette en
uitlekken. Snij fijn.
Druppel de basilicumolie
Haal de paprika's uit de
zout (naar smaak) tot een
Mix de geblancheerde ba-
erover. Spuit een toefje
oven en leg in een kom.
smeuïge mousse.
silicum met olijfolie. Breng
paprikamousse erop.
Dek af met plastic folie en
Bewaar koel in een spuitzak
op smaak met citroensap
Werk af met een blaadje
laat 10 min rusten.
tt gebruik.
à
L
en zout
5
basilicum en zwarte peper.
Verwijder de kroonlijst, pel
: breng ge-
snij de ansjovis-
en pitten van de paprika's
zouten water aan de kook.
filetzeer fij
nen meng on-