Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nu®

| I feestme

ce

ij

4

\

a

m

ul

"|

#

El

is

if

— (@

Carlsberg (0,0%)

| |

Een fantastische pils



die ervoor zorgt dat je

toch nog veilig naar

huis kan rijden:

ra

FA

Rl

W

B

RR

Mi.

+

“5 mr |

R

.

vl

pi]

Fa

u

el

Fa)

M reel

ci

en

u

La

y

es

wd

\

un

Aes

e

PA

en laat het vruchtvlees vol-

Blancheer de basilicum

grill van de oven. Draai de

der de tomatentapenade.

paprika’s een kwartslag als

ledig afkoelen.

(met steeltjes) 10 sec in het

Lepel wat tapenade op een

de bovenzijde zwart ziet en

Mix de paprika's samen

kokende water. Leg onmid-

lepeltje. Leg er een stuk

blaker de paprika's zo aan

met de mascarpone,

dellijk in ijswater en laat

gepekelde kabeljauw op.

alle zijden zwart.

piment d'espelette en

uitlekken. Snij fijn.

Druppel de basilicumolie

Haal de paprika's uit de

zout (naar smaak) tot een

Mix de geblancheerde ba-

erover. Spuit een toefje

oven en leg in een kom.

smeuïge mousse.

silicum met olijfolie. Breng

paprikamousse erop.

Dek af met plastic folie en

Bewaar koel in een spuitzak

op smaak met citroensap

Werk af met een blaadje

laat 10 min rusten.

tt gebruik.

à

L

en zout

5

basilicum en zwarte peper.

Verwijder de kroonlijst, pel

: breng ge-

snij de ansjovis-

en pitten van de paprika's

zouten water aan de kook.

filetzeer fij

nen meng on-