Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NN feestmenu @
RS
$
€
Kreeft met
Kk
gepekelde tomaat,
kreeftenmayonaise
en kruidensla
We
4 personen e 1u
|
”
2 gekookte kreeften
1sjalot
=
ml
1 stengel witte selder
Me.
U
A
T.
/
1 el Boni Selection tomatenpuree
me
|
N
Lel Spar boter
400 ml kreeftenfond
. |
150 ml Boni Selection mayonaise
LU
a
200 g gekleurde kerstomaten
Pa
4
80 ml Boni Selection witte wijnazijn
ll
a
re.
I
%
20 g Boni Selection fijne suiker
C4
120 g Boni Selection maïsolie
Es
% bakje tuinkers
% bussel kervel
lj
9
% bussel waterkers
Ent
% potje verse dille
fleur de sel
LT
mi
de
Pel de sjalot en snij in 2. Was de selder
en snij in grove stukken.
2;
Smelt wat boter in een steelpan en bak
de sjalot en selder 1 min.
>
Voeg de tomatenpuree toe en laat kort
en al roerend meebakken.
4.
Blus met de kreeftenfond.
si
Le
Breng het geheel aan de kook en laat
zonder deksel % inkoken (% van de
Pi
massa moet verdampen).
jd
ll
Zeef en laat volledig afkoelen.
Voeg 50 ml van de afgekoelde kreeften-
bouillon bij de mayonaise en meng
in
goed. Bewaar koud in een spuitzak.
>
Di
Breng water aan de kook.
|
3
9:
Snij met de punt van een scherp mes
een kruis in de onderkant van elk kers-
tomaatje.
10
Dompel de tomaatjes per kleur in het
kokende water tot het velletje scheurt.
15. Meng de tuinkers, kervel, waterkers en
11
dille tot een kruidensla.
Haal ze uit het water en leg onmiddel-
lijk in water met ijs. Laat kort afkoelen
16. Besprenkel met enkele lepels van de
Le Chasnoy
pouilly-fumé
en giet af. Pel de tomaten.
tomatendressing. Kruid met zwarte
12
Meng de witte wijnazijn, suiker, mais-
peper en zout.
Loire, Frankrijk
—
olie en een snuifje zout.
17. Serveer % kreeft per persoon met de
Lichtgele kleur, frisse
m
13.
Leg de tomaten in de dressing. Roer ze
gepekelde kerstomaten en enkele toef-
aroma's van appel en
voorzichtig om en laat 10 min trekken.
jes kreeftenmayonaise. Werk af met de
citrusfruit en levendige
14.
Haal het vlees uit de kreeften en snij in
kruidensla, zwarte peper en fleur de sel.
en volle fruitsmaak.
kleinere stukken.
en