Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 59


Hier is pagina 59 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Spar Folder 01.12.2019

Hier is pagina 59 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 59

NN feestmenu @ RS $ € Kreeft met Kk gepekelde tomaat, kreeftenmayonaise en kruidensla We 4 personen e 1u | ” 2 gekookte kreeften 1sjalot = ml 1 stengel witte selder Me. U A T. / 1 el Boni Selection tomatenpuree me | N Lel Spar boter 400 ml kreeftenfond . | 150 ml Boni Selection mayonaise LU a 200 g gekleurde kerstomaten Pa 4 80 ml Boni Selection witte wijnazijn ll a re. I % 20 g Boni Selection fijne suiker C4 120 g Boni Selection maïsolie Es % bakje tuinkers % bussel kervel lj 9 % bussel waterkers Ent % potje verse dille fleur de sel LT mi de Pel de sjalot en snij in 2. Was de selder en snij in grove stukken. 2; Smelt wat boter in een steelpan en bak de sjalot en selder 1 min. > Voeg de tomatenpuree toe en laat kort en al roerend meebakken. 4. Blus met de kreeftenfond. si Le Breng het geheel aan de kook en laat zonder deksel % inkoken (% van de Pi massa moet verdampen). jd ll Zeef en laat volledig afkoelen. Voeg 50 ml van de afgekoelde kreeften- bouillon bij de mayonaise en meng in goed. Bewaar koud in een spuitzak. > Di Breng water aan de kook. | 3 9: Snij met de punt van een scherp mes een kruis in de onderkant van elk kers- tomaatje. 10 Dompel de tomaatjes per kleur in het kokende water tot het velletje scheurt. 15. Meng de tuinkers, kervel, waterkers en 11 dille tot een kruidensla. Haal ze uit het water en leg onmiddel- lijk in water met ijs. Laat kort afkoelen 16. Besprenkel met enkele lepels van de Le Chasnoy pouilly-fumé en giet af. Pel de tomaten. tomatendressing. Kruid met zwarte 12 Meng de witte wijnazijn, suiker, mais- peper en zout. Loire, Frankrijk — olie en een snuifje zout. 17. Serveer % kreeft per persoon met de Lichtgele kleur, frisse m 13. Leg de tomaten in de dressing. Roer ze gepekelde kerstomaten en enkele toef- aroma's van appel en voorzichtig om en laat 10 min trekken. jes kreeftenmayonaise. Werk af met de citrusfruit en levendige 14. Haal het vlees uit de kreeften en snij in kruidensla, zwarte peper en fleur de sel. en volle fruitsmaak. kleinere stukken. en

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 59