Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 45 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 45
® nu@® - Ÿ fee Pa] ie £ DN | m) be Ne Clomonté LE Cal 2 Cuvée réserve LE | 1 Chardonnay, Pays d'Oc, ca ce Frankrijk Een Franse klassieker die niet mag ontbreken Bi / “| op je feesttafel. je — us Dahl van spliterwten en = met citroengras, mango I re eh en kabeljauw pas à "a tt 4 personen e 1 u + weken: 1 nacht En >: 4 N 4 kabeljauwhaasjes (500 g) ” 1 kl hot currypoeder dk tad aA doi Li Ë % kl kurkuma Kk Ed 2 el Boni Selection olijfolie dahl: Die 100 g spliterwten 1 grote sjalot 14 = FL Cut 70 g citroengrasstengels cu sr 4 cm duimdikke gember B Hs LÉ 60 ml Boni Selection olijfolie Ni 375 ml groentebouillon } 250 ml kokosmelk 3 Thaise mango's % el hot currypoeder LE Cul: 1 kl kurkuma E, fleur de sel À 4 afwerken: we bosje koriander Er % 120 gBoni Selection Griekse yoghurt ns zeste van 1 limoen Fr er Spoel de spliterwten en doe ze in een kom. Overgiet met water vuur garen. Roer af en toe om. en laat 1 nacht weken. Meng de olijfolie met de curry en kurkuma. Borstel de kabel- Dahl: schil de mango en snij het vruchtvlees in stukjes (+ 300 g). jauw in met dit mengsel en schik in een ovenschaal. Dek af met Pluk de korianderblaadjes. plastic folie en laat staan op kamertemperatuur. 10. Snij het citroengras in fijne plakjes om de vezels te breken. Pel Verwarm de oven voor op 190°C. en snij de sjalot in stukjes. Schil de gember en snij in stukjes. 11. Verwijder, wanneer de dahl gaar is, de plastic folie. Zet de vis in Mix het citroengras, de sjalot en de gember tot een fijne pasta. de oven. Bak net gaar in 15 min. Verhit een scheut olie in een pot en roerbak de citroengraspasta a2 Mix de dahl samen met de kurkuma en een kl fleur de sel. 13. 10 à 15 min op een laag vuur zonder te laten kleuren. Verdeel de dahl over 4 voorverwarmde diepe borden. Schik de Overgiet met de bouillon en kokosmelk. Voeg de mango, het vis erop. 14 currypoeder en de uitgelekte spliterwten toe. Werk af met limoenzeste, een lepeltje Griekse yoghurt en be- Breng aan de kook. Dek de pot af en laat 40 min op een laag strooi met korianderblaadjes.
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 45