Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
\ feestmenu @
N
br
|
|
ed
PR
INN
Fa)
$
*
3
r
—
Salade met geroosterde
DE
venkel, scampi’s en
sinaasappeldressing
=
4 personen e bereiding: 30 min + oven:
40 min
ar
20 grote scampi’s
;
5
i
À
2 venkels
50 g pitloze blauwe druiven
h
|
Ei:
50 g pitloze witte druiven
as
1
PL
1 bos waterkers
4
1"
I
€
ti
50 grucola
ni
1 bosje dille
À
Fi
D
P
‘=
Boni Selection olijfolie
si
H
dressing:
À
ns
zeste van % sinaasappel
|
pn
x
sap van 2 sinaasappels
3 el Boni Selection Griekse olijfolie
À
1
&
PL
Verwarm de oven voor op 200°C.
Br
he
Verwijder de stelen van de venkels,
maar hou de groene pluimpjes bij.
el
Snij de venkels in plakken van 1 cm
Ec
=
dik en schik op een ovenplaat. Bestrijk
ei
met olijfolie, kruid met peper en zout
en plaats 30 à 40 min in de oven tot
à
a
de venkel gaar is.
Pad
Kr
Dressing: kook het sinaasappelsap
met de zeste in een kleine steelpan tot
% in en laat afkoelen.
Roer de olijfolie door het koude sap en
A”
kruid met peper en zout.
Pel de scampi's maar laat het staart-
stukje zitten. Kruid met peper en zout.
Halveer de druiven.
Verdeel de waterkers en rucola over
er
Le
rs
de borden en schik de venkelplakjes en
druiven erop.
Bak de scampi’s krokant en net gaar in
olie. Schik ze op de salade.
10.
Besprenkel met sinaasappeldressing
en werk af met plukjes venkelgroen en
dille. Serveer onmiddellijk.