Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ed

=

Et

=

Kn

L feestmenu ®

kes

be

rs

Ja

AS.

as

————

ee

=

oe

=

me

Bovvelkaas

FE

7

Hr

Ci

Res

He

ZEN

Onze Spar abdijkaas (1) is al in blokjes

=

Kij

leid

Wid

ge

Fe)

ae

{N

Be

mA

gesneden. Prikkers voorzien, potje

#

HA

Ye



et

2

5

openen en klaar! Heb je het meer voor

Lis

er

de

Aa

=!

ni

nl

3

Es

=)

Spaanse kazen? Dan is Cinco Lanzas (5)

HS

iN

uit La Mancha een kaas naar je hart.

&

=

©

à

De harde kaas van koe-, schaap- en gei-

ER

S

tenmelk rijpt minstens 16 maanden.

m

a

+

5

Nr

Massa’s smaak verzekerd!

nn

2

a

Y

zZ

u

air

200°

wet

Op een prikker

Je eet ze best met een prikker.

Ike

Toch is het toegestaan om duimen en

vingers af te likken!

ei

fi

=

X Spar garnalen in looksaus (2)

X Spar apero olijven zwart

\

en groen (3)

x

X Spar berry peppers en kaas (8)

©

X Spar rolletje serranoham

rd

EN

El

bn

met roomkaas (9)

X Spar witte pens (10)

|

|



200°

Dip zel

8

Drie dips in één potje? Dat is onze Spar

trio tapenade (4) met tomaat, groene

eek

olijven en paprika. Of kies voor Spar

hummus paprika-chili (6) en voeg wat

n

Eu

pit toe aan het aperitief.

te

N

Ü -

“u

a

Topos

Es

J

à)

Fijn, fijner, fijnst

Onze Terre Ducali chiffonades (7) zijn

superfijn gesneden schelletjes Italiaan-

ui

se charcuterie. Wij kozen voor coppa

di Parma, fiocco van Parmaham en

pancetta met zwarte peper. En jij? Het

verhaal achter de fijne charcuterie van

Terre Ducali ontdek je op p. 103.