Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ne

%



Jenever Jack

sa

ce

E à

=

4

1 glas + 5 min

En

En

1=

40 ml Filliers-jenever

=

dre

t

L

10 ml citroensap

=

50 ml Boni Selection rietsuikersiroop „u

..

6 frambozen

takje rozemarijn

ijsblokjes

nu

1. Vul de cocktailshaker met gecrushed

Ee

=

N

ijs. Voeg de jenever, het citroensap,

S



ss

de suikersiroop en de frambozen toe

en schud krachtig.

“+

ze

2. Giet in een glas en crush ook de

frambozen fijn.

3. Werk af met een takje rozemarijn

Ef

ss

“u

ei

me

CE

nn

Er

Bi;

7 ans:

Ess

;

%

af

“Jenever is hipper

at

=

dan ooit. Zeker in

#

in

ie

À

een cocktail.

E

Ik ben fan!”

Ned

ER

ä

wapen

Hartige sterretjes met eendenmousse

6 personen e 45 min + bakken: 15 min

100 ml Boni Selection room 40%

I

% kl zwarte peper



230 g eendenmousse

% kl gemalen nootmuskaat

Le

D

Se À

80 g Spar zachte roomboter

% kl gemberpoeder

5

sterretjes:

% kl gemalen kruidnagel

L

;

extra:

+.

mid

45 g geraspte Parmezaanse kaas

60 g Spar koude melkerijboter

bakpapier

60 g Boni Selection patisseriebloem

stervormig uitsteekvormpje

RB

1

Doe de room samen met de boter en

1

ro

ze met je vingers door het mengsel.

rk

de in stukjes gesneden eendenmousse

Vorm een bol van het deeg en rol uit

5

‘1

in een hakmolentje en mix. Breng op

tussen 2 vellen bakpapier tot 2 mm dik.

smaak met fleur de sel en versgemalen

Bak goudbruin en gaar in 12 à 15 min.

zwarte peper. Zet in de koelkast.

Steek er sterren uit terwijl het deeg nog

Verwarm de oven voor op 180°C.

warm is. Laat afkoelen.

Doe de bloem, Parmezaanse kaas en

Spuit de ijskoude eendenmousse op de

kruiden in een kom en meng.

sterren van Parmezaanse kaas.

Snij de koude boter in stukjes en kneed