Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 86 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 86
Ne % “ Jenever Jack sa ce E à = 4 1 glas + 5 min En En 1= 40 ml Filliers-jenever = dre t L 10 ml citroensap = 50 ml Boni Selection rietsuikersiroop „u .. 6 frambozen takje rozemarijn ijsblokjes nu 1. Vul de cocktailshaker met gecrushed Ee = N ijs. Voeg de jenever, het citroensap, S — ss de suikersiroop en de frambozen toe en schud krachtig. “+ ze 2. Giet in een glas en crush ook de frambozen fijn. 3. Werk af met een takje rozemarijn Ef ss “u ei me CE nn Er Bi; 7 ans: Ess ; % af “Jenever is hipper at = dan ooit. Zeker in # in ie À een cocktail. E Ik ben fan!” Ned ER ä wapen Hartige sterretjes met eendenmousse 6 personen e 45 min + bakken: 15 min 100 ml Boni Selection room 40% I % kl zwarte peper "à 230 g eendenmousse % kl gemalen nootmuskaat Le D Se À 80 g Spar zachte roomboter % kl gemberpoeder 5 sterretjes: % kl gemalen kruidnagel L ; extra: +. mid 45 g geraspte Parmezaanse kaas 60 g Spar koude melkerijboter bakpapier 60 g Boni Selection patisseriebloem stervormig uitsteekvormpje RB 1 Doe de room samen met de boter en 1 ro ze met je vingers door het mengsel. rk de in stukjes gesneden eendenmousse Vorm een bol van het deeg en rol uit 5 ‘1 in een hakmolentje en mix. Breng op tussen 2 vellen bakpapier tot 2 mm dik. smaak met fleur de sel en versgemalen Bak goudbruin en gaar in 12 à 15 min. zwarte peper. Zet in de koelkast. Steek er sterren uit terwijl het deeg nog Verwarm de oven voor op 180°C. warm is. Laat afkoelen. Doe de bloem, Parmezaanse kaas en Spuit de ijskoude eendenmousse op de kruiden in een kom en meng. sterren van Parmezaanse kaas. Snij de koude boter in stukjes en kneed
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 86