Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ne
%
“
Jenever Jack
sa
ce
E à
=
4
1 glas + 5 min
En
En
1=
40 ml Filliers-jenever
=
dre
t
L
10 ml citroensap
=
50 ml Boni Selection rietsuikersiroop „u
..
6 frambozen
takje rozemarijn
ijsblokjes
nu
1. Vul de cocktailshaker met gecrushed
Ee
=
N
ijs. Voeg de jenever, het citroensap,
S
—
ss
de suikersiroop en de frambozen toe
en schud krachtig.
“+
ze
2. Giet in een glas en crush ook de
frambozen fijn.
3. Werk af met een takje rozemarijn
Ef
ss
“u
ei
me
CE
nn
Er
Bi;
7 ans:
Ess
;
%
af
“Jenever is hipper
at
=
dan ooit. Zeker in
#
in
ie
À
een cocktail.
E
Ik ben fan!”
Ned
ER
ä
wapen
Hartige sterretjes met eendenmousse
6 personen e 45 min + bakken: 15 min
100 ml Boni Selection room 40%
I
% kl zwarte peper
"à
230 g eendenmousse
% kl gemalen nootmuskaat
Le
D
Se À
80 g Spar zachte roomboter
% kl gemberpoeder
5
sterretjes:
% kl gemalen kruidnagel
L
;
extra:
+.
mid
45 g geraspte Parmezaanse kaas
60 g Spar koude melkerijboter
bakpapier
60 g Boni Selection patisseriebloem
stervormig uitsteekvormpje
RB
1
Doe de room samen met de boter en
1
ro
ze met je vingers door het mengsel.
rk
de in stukjes gesneden eendenmousse
Vorm een bol van het deeg en rol uit
5
‘1
in een hakmolentje en mix. Breng op
tussen 2 vellen bakpapier tot 2 mm dik.
smaak met fleur de sel en versgemalen
Bak goudbruin en gaar in 12 à 15 min.
zwarte peper. Zet in de koelkast.
Steek er sterren uit terwijl het deeg nog
Verwarm de oven voor op 180°C.
warm is. Laat afkoelen.
Doe de bloem, Parmezaanse kaas en
Spuit de ijskoude eendenmousse op de
kruiden in een kom en meng.
sterren van Parmezaanse kaas.
Snij de koude boter in stukjes en kneed