Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
li
J
In seizoen
De
SR
T
Thaise mango is een steenvrucht met
zacht en sappig vruchtvlees. De smaak
Kopen en bewaren?
is zoet en exotisch, veel beter dan
ve
Een rijpe mango geurt lekker zoet.
die van een gewone mango. De
ango’s bewaar je best tussen 10
gele tot goudgele kleur en de
n 12°C. Tenzij je toch een onrijpe
speciale S-vorm springen
mango gekocht hebt. Die laat je op
meteen in het oog. De
kamertemperatuur (18 à 22°C)
schil is iets dunner,
verder doorrijpen.
daarom vind je ze
bij Spar verpakt in
een beschermend
1}
netje
»%
qu
IS
Pvoef hem op onze
Ya
il
|
degustatiedag op
14 december!
Li
hed
Rijk aan …
calcium, caroteen,
mineralen, vitamine
de slag mek
A1,B2 en C
Thaise man oP
d
Maak deze dahll
'
Onze Thai se mango
ngo pellen op 2 wijzen
heeft een fijne, zoete
en
e mango langs de pit in twee en snij
smaak. Perfect om
vervolgens het vruchtvlees in blokjes. Duw op
de schil, zodat de blokjes naar buiten komen
je feestmenu een
en je ze makkelijk van de schil kan snijden.
wereldse toets te
Snij de mango met schil in schijfjes. Verwijder
de pit. Duw elk schijfje langs de rand van een
geven!
glas, zodat de schil buiten het glas valt en het
vruchtvlees erin.