Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 44 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 44
= li J In seizoen De SR T Thaise mango is een steenvrucht met zacht en sappig vruchtvlees. De smaak Kopen en bewaren? is zoet en exotisch, veel beter dan ve Een rijpe mango geurt lekker zoet. die van een gewone mango. De ango’s bewaar je best tussen 10 gele tot goudgele kleur en de n 12°C. Tenzij je toch een onrijpe speciale S-vorm springen mango gekocht hebt. Die laat je op meteen in het oog. De kamertemperatuur (18 à 22°C) schil is iets dunner, verder doorrijpen. daarom vind je ze bij Spar verpakt in een beschermend 1} netje »% qu IS Pvoef hem op onze Ya il | degustatiedag op 14 december! Li hed Rijk aan … calcium, caroteen, mineralen, vitamine de slag mek A1,B2 en C Thaise man oP d Maak deze dahll ' Onze Thai se mango ngo pellen op 2 wijzen heeft een fijne, zoete en e mango langs de pit in twee en snij smaak. Perfect om vervolgens het vruchtvlees in blokjes. Duw op de schil, zodat de blokjes naar buiten komen je feestmenu een en je ze makkelijk van de schil kan snijden. wereldse toets te Snij de mango met schil in schijfjes. Verwijder de pit. Duw elk schijfje langs de rand van een geven! glas, zodat de schil buiten het glas valt en het vruchtvlees erin.
Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 44