Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

li

J

In seizoen

De

SR

T

Thaise mango is een steenvrucht met

zacht en sappig vruchtvlees. De smaak

Kopen en bewaren?

is zoet en exotisch, veel beter dan

ve

Een rijpe mango geurt lekker zoet.

die van een gewone mango. De

ango’s bewaar je best tussen 10

gele tot goudgele kleur en de

n 12°C. Tenzij je toch een onrijpe

speciale S-vorm springen

mango gekocht hebt. Die laat je op

meteen in het oog. De

kamertemperatuur (18 à 22°C)

schil is iets dunner,

verder doorrijpen.

daarom vind je ze

bij Spar verpakt in

een beschermend

1}

netje

»%

qu

IS

Pvoef hem op onze

Ya

il

|

degustatiedag op

14 december!

Li

hed

Rijk aan …

calcium, caroteen,

mineralen, vitamine

de slag mek

A1,B2 en C

Thaise man oP

d

Maak deze dahll

'

Onze Thai se mango

ngo pellen op 2 wijzen

heeft een fijne, zoete

en

e mango langs de pit in twee en snij

smaak. Perfect om

vervolgens het vruchtvlees in blokjes. Duw op

de schil, zodat de blokjes naar buiten komen

je feestmenu een

en je ze makkelijk van de schil kan snijden.

wereldse toets te

Snij de mango met schil in schijfjes. Verwijder

de pit. Duw elk schijfje langs de rand van een

geven!

glas, zodat de schil buiten het glas valt en het

vruchtvlees erin.