Coolblue winkelfolderZo, je bent dus op zoek naar de folder van Coolblue?

Coolblue is een webshop die bekend is om zijn snelle levering en zijn ruim assortiment. Je vindt er werkelijk alles wat je zoekt in maar liefst twaalf categorieën: Computer & Tablets, Telefonie, Huishouden & Wonen, Beeld & Geluid, Printers & Netwerk, Koken & Tafelen, Foto & Video, Verzorging & Gezondheid, Sport & Fitness, Speelgoed & Gaming, GPS & Reizen en Tuin & Gereedschap.

Coolblue staat bekend om zijn goede service. De klantendienst staat steeds klaar om je verder te helpen. De producten van Coolblue hebben steeds een goede kwaliteit en een correcte prijs.Coolblue – Winkelfolder

Een keer per maand brengt Coolblue een nieuwe folder uit. Je kan hem terugvinden in de fysieke winkels en ook online op de website. In de folder krijg je een mooi overzicht te zien van alle producten en hun prijzen. Ook via de nieuwsbrief van Coolblue word je als eerste op de hoogte gebracht van de beste aanbiedingen.

Coolblue – Kenmerken en klantvoordelen

Naast de webshop zijn er in België ook drie fysieke winkels van Coolblue. Je kan er terecht voor advies, het afhalen van je bestellingen en een snelle service na aankoop.

Coolblue hecht een zeer groot belang aan de tevredenheid van zijn klanten. Dat doen ze onder meer door altijd klaar te staan met professioneel advies. De medewerkers weten werkelijk alles over de producten en helpen je ook graag bij het maken van je keuze. Daarnaast zorgen ze er altijd voor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd. Als je iets koopt op de website heb je het de volgende dag al in huis, ook op zondag.

Coolblue – Geschiedenis van het succes

Coolblue werd opgericht in 1999 door drie vrienden; Pieter Zwart, Paul de Jong en Bart Kuijpers. Ze lanceerden samen verschillende webshops zoals Mp3man.be, PDAshop.be en Digicamshop.be.

Coolblue MagazijnIn 2005 begonnen ze als eerste grote webwinkel van Nederland met het aanbieden van het betalingssysteem iDEAL. Daarna gingen ze zich focussen op een zo snel mogelijke leveringstijd en daar slaagden ze ook in. In 2006 werd Coolblue namelijk het snelst leverende internetbedrijf van Nederland. De bestellingen die geplaatst werden tot 19u30, werden de volgende dag al bezorgd. De jaren daarna gingen ze nog sneller bezorgen.

Klanten kunnen momenteel hun bestelling plaatsen tot 23u59 en het pakje de volgende dag al bij hun thuis verwachten. Coolblue wil blijven evolueren door te luisteren naar wat hun klanten willen en daar op in te spelen. Op die manier proberen ze de concurrentie net een stapje voor zijn.