Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 104


Hier is pagina 104 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Spar Folder 01.12.2019

Hier is pagina 104 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 104

* Le ge Er feel En << qi EN un en In | we u ft rg — tn = N + DU h LI FARMA Fe u 5 ES til 25 gar L Het land van de Hertog I Terre Ducali betekent ‘land van de hertog’. toch de wei van Parmezaanse kaas, dat | pa Tijdens de middeleeuwen woonde de her- is de vloeistof die ontstaat bij de kaasbe- tog in het prachtige kasteel dat vandaag reiding. Dit geeft hun vlees een unieke += nog steeds fier staat te pronken op de Ita- smaak en structuur. Da's ideaal voor char- GE liaanse heuvel. We hebben er een fenome- cuterie die lang moet drogen.” #5 Ee | Kur naal zicht op de regio. In de shop van het kasteel kan je alle Terre Ducali producten Italiaans handenwerk == “ es: LA kopen. Op het etiket prijkt —logischerwijs Giulio (commercieel verantwoordelijke): = — de herkenbare contour van het kasteel. “Bij ons gebeurt alles manueel. Daar zijn I we trots op! Zo maken we onze eigen m Italiaanse varkentjes kruidenmengelingen voor de charcuterie mt de N Na het kasteelbezoek trekken we naar de En voordat we het vlees drogen, zouten prosciuttificio van de familie Gherri. “Om we het tweemaal. Zo krijgt het superveel een kwaliteitsvol product te maken, moet smaak. De laatste stap in het proces, het je al vanaf de eerste stap zeker weten dat versnijden, pakken we anders aan dan alles perfect zit”, steekt Giorgio, de produc- sommige concurrenten. Zij vriezen het 13 = EL tieverantwoordelijke, van wal. “Daarom vlees eventjes in, zodat het makkelijker | | werken we al lang samen met zes var- te versnijden is. Maar zo verandert de 7 kenskwekerijen uit de regio. Zij kweken structuur en gaat er smaak verloren. Wij L me voor ons voornamelijk het Duroc-varken. versnijden dus op een temperatuur van wan (| Dat zijn die varkentjes met een donkere drie à vier graden Celsius. Het resultaat vacht en hangende oren. Echte Italianen zijn flinterdunne sneetjes bomvol smaak. zijn het. Net als ons, eten ze naast granen Onze charcuterie is bovendien gluten- en = Bi. À ook geregeld Parmezaanse kaas (lacht). Of lactosevrij en bevat geen allergenen.” nie

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 104