Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 104
Hier is pagina 104 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
*
Le
ge
Er
feel
En
<<
qi
EN
un
en
In
|
we
u ft rg
—
tn
=
N
+
DU
h
LI
FARMA
Fe
u
5
ES
til
25
gar
L
Het land van de Hertog
I
Terre Ducali betekent ‘land van de hertog’.
toch de wei van Parmezaanse kaas, dat
|
pa
Tijdens de middeleeuwen woonde de her-
is de vloeistof die ontstaat bij de kaasbe-
tog in het prachtige kasteel dat vandaag
reiding. Dit geeft hun vlees een unieke
+=
nog steeds fier staat te pronken op de Ita-
smaak en structuur. Da's ideaal voor char-
GE
liaanse heuvel. We hebben er een fenome-
cuterie die lang moet drogen.”
#5
Ee |
Kur
naal zicht op de regio. In de shop van het
kasteel kan je alle Terre Ducali producten
Italiaans handenwerk
==
“
es:
LA
kopen. Op het etiket prijkt —logischerwijs
Giulio (commercieel verantwoordelijke):
=
— de herkenbare contour van het kasteel.
“Bij ons gebeurt alles manueel. Daar zijn
I
we trots op! Zo maken we onze eigen
m
Italiaanse varkentjes
kruidenmengelingen voor de charcuterie
mt
de
N
Na het kasteelbezoek trekken we naar de
En voordat we het vlees drogen, zouten
prosciuttificio van de familie Gherri. “Om
we het tweemaal. Zo krijgt het superveel
een kwaliteitsvol product te maken, moet
smaak. De laatste stap in het proces, het
je al vanaf de eerste stap zeker weten dat
versnijden, pakken we anders aan dan
alles perfect zit”, steekt Giorgio, de produc-
sommige concurrenten. Zij vriezen het
13
=
EL
tieverantwoordelijke, van wal. “Daarom
vlees eventjes in, zodat het makkelijker
|
|
werken we al lang samen met zes var-
te versnijden is. Maar zo verandert de
7
kenskwekerijen uit de regio. Zij kweken
structuur en gaat er smaak verloren. Wij
L
me
voor ons voornamelijk het Duroc-varken.
versnijden dus op een temperatuur van
wan (|
Dat zijn die varkentjes met een donkere
drie à vier graden Celsius. Het resultaat
vacht en hangende oren. Echte Italianen
zijn flinterdunne sneetjes bomvol smaak.
zijn het. Net als ons, eten ze naast granen
Onze charcuterie is bovendien gluten- en
=
Bi. À
ook geregeld Parmezaanse kaas (lacht). Of
lactosevrij en bevat geen allergenen.”
nie