Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 49


Hier is pagina 49 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Spar Folder 01.12.2019

Hier is pagina 49 van 116 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 49

oe feestmenu @ Griesmeeltaart met pistache en meringue met oranjebloesem 15 personen «e 1 u ENTE Verwarm de oven voor op 160°C. Voeg de notenolie toe tot je een soort marse- 1 el natriumbicarbonaat Klop de eieren dik en romig in de keukenrobot pein bekomt en vorm tot een bal. 10 g bakpoeder met de arachideolie, yoghurt, suiker en een kl 10. Rol de pistachebal tussen 2 vellen bakpapier 150 ml arachideolie zout. uit tot een cirkel met eenzelfde diameter als de 150 ml Boni Selection yoghurt 3, Klop het griesmeel er met een garde door. Voeg taart. che 150 g blonde kandijsuiker natriumbicarbonaat en bakpoeder beetje bij Leg een taartbodem op een serveerschaal. Druk 2 Spar eieren beetje toe onder voortdurend kloppen. de pistachelaag erop en sluit af met de andere taartbodem. 2 dl suikersiroop Wrijf de springvormen in met olie en bestrooi meringue: lichtjes met griesmeel. 12. Meringue: breng in een pot 200 g suiker met het 230 g suiker Verdeel het deeg over de vormen. Bak goudbruin water, citroensap en oranjebloesemwater aan 60 ml water en gaar in 40 à 45 min in de voorverwarmde de kook tot een siroop. 2el citroensap oven. 13. Meet de temperatuur met een suikerthermo- 1 el oranjebloesemwater Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen in de meter. Klop, zodra de suikersiroop 113°C is, de 2 eiwitten vorm. Ontvorm en maak met een satéprikker eiwitten, maizena en rest van de suiker (30 g) in 1 el maïzena gaatjes in het deeg. Druppel de suikersiroop in de keukenrobot tot yoghurtdikte. pistachelaag: de gaatjes. Laat de griesmeeltaarten helemaal LU Voeg de suikersiroop in een dun straaltje toe, 400 g Spar gepelde pistachenoten afkoelen. onder voortdurend kloppen op de hoogste k 150 g bloemsuiker Pistachelaag: maal de noten tot poeder in de stand in de keukenrobot. Klop net zo lang tot je 1 eidooier keukenrobot. Hou 2 el pistachepoeder opzij voor glimmende, stijve pieken bekomt en het geheel 3 el Boni Selection notenolie de garnering. afgekoeld is. extra: Voeg de bloemsuiker, de eidooier en een mes- LE Spatel de meringue over de taart en bestrooi 2 springvormen (® 24 cm) punt zout toe aan het pistachepoeder en laat met de rest van het pistachepoeder. suikerthermometer draaien tot een pasta. 2 & en LEE ce es » - Gre re P Kd 2 w EL Er = | ne IP 7 ‚smaak van 1.007 naehb Mandarine Oranjebloesemwater is afkomstig van de Dadesvallei in Napoléon (38%) Marokko. Het wordt er gedestilleerd uit de blaadjes van Een verfijnde sinaasappelbloesem van de bittere sinaasappelboom. | combinatievan cognac Oranjebloesem geeft je gerechten een exotische toets. en mandarijnen. Maar opgelet, de smaak domineert snel. Wees dus zuinig! 2 nn ak

Spar - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 49