Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 99
Hier is pagina 99 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
JOOFDGERECHTEN
NS
+
wi
Te
»
/
4
4
2
=
en
*
A
=
nn
1
N
ri
i
CR
1 E
I
%
u
©
N
si
ae
D
en
g
LI
Pommes duchesse met truffeltapendde
+ 1kilo kruimige
+ 80 gtruffel-
ŒNSERECHT) @osturs) GOMIN)) (C2SMIN. OvENTIJD) (VOORAF TE MAKEN) (GLUTENVRIJ)
aardappelen
tapenade
“lei
+ pureestamper
BEVAT p.st. 50 kcal-1geiwit - 3 g vet,
3 Schep de puree in de spuitzak en spuit
+ 50 g Parmigiano
+ spuitzakmet
40 rozetten op een met bakpapier beklede
Waarvan 29 verz. -4g koolhydraten,
Reggiano (stukje)
kartelmondje
bakplaat. Bak de pommes duchessein
waarvanO gsuikers -O.1gzout f
ï
|
+ 100g gezouten
« bakpapier
ca. 25 min. in het midden van de oven
-1g vezels + Prijs p.st. € 0.15
zl
roomboter
goudgeel.
1 Schilde aardappelen, snijd in gelijke
Je kunt de pommes duchesse van tevoren
stukken en kook in water met zout in
maken en invriezen. Spuit de rozetten
20 min. gaar. Giet af. Verwarm
op bakpapier (eventueel verdeeld over
ondertussen de oven voor op 190 °C.
meerdere vellen) en leg ze met het bak-
2 Klop het eilos en rasp de kaas. Stamp
papier 20-30 min. in de vriezer. Als ze hard
‘de aardappelen met de pureestamper
genoeg zijn, kun je ze in een diepvrieszak
tot puree. Roer het ei, de kaas, boter en
of -bak doen en maximaal 3 maanden in
Scan de GR-code met de AH app en
tapenade erdoor en stamp tot een smeuig
de vriezer bewaren. Neem ze tijdenshet
open direct het recept. Zet vervolgens
mengsel. Breng op smaak met peper en
voorverwarmen van de oven uit de vriezer en
eenvoudig de ingrediënten op je
eventueel zout.
leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
boodschappenlijst op ah.nl.
aller. ?