Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 99
Hier is pagina 99 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 99 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 99
JOOFDGERECHTEN NS + wi Te » / 4 4 2 = en * A = nn 1 N ri i CR 1 E I % u © N si ae D en g LI Pommes duchesse met truffeltapendde + 1kilo kruimige + 80 gtruffel- ŒNSERECHT) @osturs) GOMIN)) (C2SMIN. OvENTIJD) (VOORAF TE MAKEN) (GLUTENVRIJ) aardappelen tapenade “lei + pureestamper BEVAT p.st. 50 kcal-1geiwit - 3 g vet, 3 Schep de puree in de spuitzak en spuit + 50 g Parmigiano + spuitzakmet 40 rozetten op een met bakpapier beklede Waarvan 29 verz. -4g koolhydraten, Reggiano (stukje) kartelmondje bakplaat. Bak de pommes duchessein waarvanO gsuikers -O.1gzout f ï | + 100g gezouten « bakpapier ca. 25 min. in het midden van de oven -1g vezels + Prijs p.st. € 0.15 zl roomboter goudgeel. 1 Schilde aardappelen, snijd in gelijke Je kunt de pommes duchesse van tevoren stukken en kook in water met zout in maken en invriezen. Spuit de rozetten 20 min. gaar. Giet af. Verwarm op bakpapier (eventueel verdeeld over ondertussen de oven voor op 190 °C. meerdere vellen) en leg ze met het bak- 2 Klop het eilos en rasp de kaas. Stamp papier 20-30 min. in de vriezer. Als ze hard ‘de aardappelen met de pureestamper genoeg zijn, kun je ze in een diepvrieszak tot puree. Roer het ei, de kaas, boter en of -bak doen en maximaal 3 maanden in Scan de GR-code met de AH app en tapenade erdoor en stamp tot een smeuig de vriezer bewaren. Neem ze tijdenshet open direct het recept. Zet vervolgens mengsel. Breng op smaak met peper en voorverwarmen van de oven uit de vriezer en eenvoudig de ingrediënten op je eventueel zout. leg op een met bakpapier beklede bakplaat. boodschappenlijst op ah.nl. aller. ?
Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 99