Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 99




Hier is pagina 99 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

JOOFDGERECHTEN

NS

+

wi

Te

»

/

4

4

2

=

en

*

A

=

nn

1

N

ri

i

CR

1 E

I

%

u

©

N

si

ae

D

en

g

LI

Pommes duchesse met truffeltapendde

+ 1kilo kruimige

+ 80 gtruffel-

ŒNSERECHT) @osturs) GOMIN)) (C2SMIN. OvENTIJD) (VOORAF TE MAKEN) (GLUTENVRIJ)

aardappelen

tapenade

“lei

+ pureestamper

BEVAT p.st. 50 kcal-1geiwit - 3 g vet,

3 Schep de puree in de spuitzak en spuit

+ 50 g Parmigiano

+ spuitzakmet

40 rozetten op een met bakpapier beklede

Waarvan 29 verz. -4g koolhydraten,

Reggiano (stukje)

kartelmondje

bakplaat. Bak de pommes duchessein

waarvanO gsuikers -O.1gzout f

ï

|

+ 100g gezouten

« bakpapier

ca. 25 min. in het midden van de oven

-1g vezels + Prijs p.st. € 0.15

zl

roomboter

goudgeel.

1 Schilde aardappelen, snijd in gelijke

Je kunt de pommes duchesse van tevoren

stukken en kook in water met zout in

maken en invriezen. Spuit de rozetten

20 min. gaar. Giet af. Verwarm

op bakpapier (eventueel verdeeld over

ondertussen de oven voor op 190 °C.

meerdere vellen) en leg ze met het bak-

2 Klop het eilos en rasp de kaas. Stamp

papier 20-30 min. in de vriezer. Als ze hard

‘de aardappelen met de pureestamper

genoeg zijn, kun je ze in een diepvrieszak

tot puree. Roer het ei, de kaas, boter en

of -bak doen en maximaal 3 maanden in

Scan de GR-code met de AH app en

tapenade erdoor en stamp tot een smeuig

de vriezer bewaren. Neem ze tijdenshet

open direct het recept. Zet vervolgens

mengsel. Breng op smaak met peper en

voorverwarmen van de oven uit de vriezer en

eenvoudig de ingrediënten op je

eventueel zout.

leg op een met bakpapier beklede bakplaat.

boodschappenlijst op ah.nl.

aller. ?