Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 87




Hier is pagina 87 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HOOFDGERECHTEN

©)

Verdeel de helft van de zoete-aardappelpuree

indelengte over de onderste helft van het

bladerdeeg. Zorg dat het mengsel overal even

hoog is. Laat de randen vrij.

Vega Wellington

zo vul je ’'m

|

3 Verwijder de schilvande zoete aard-

‘appel. Meng met een vork het oranje

vruchtvlees met de bieslook, peper en zout

tot een puree. Verwijder ook de schil vande

ube-aardappelen en meng het paarse

vruchtvlees met de salie, het citroenrasp,

peper en zout tot een puree.

Verdeel de rest

4 Leg het bladerdeeg met het bakpapier

van de geitenkaas,

op de bakplaat. Verdeel de helft vande

Verdeel achtereenvolgens

tomaten en zoete-

de helft vandetomaten,de

aardappelpuree

zoete-aardappelpureein de lengte over

erover.

de onderste helft van het bladerdeeg, Zorg

helft vande geitenkaas ende

paarse ube-puree gelijkmatig

dat het mengsel overal even hoog is. Laat

over de oranje puree.

de randen vrij. Verdeel de helft vande

tomaten en de helft van de geitenkaas

gelijkmatig over de puree. Verdeel daarover

de ube-puree, de rest van de tomaten,

geitenkaas en de rest van de zoete-

aardappelpuree,

5 Vouw het deeg over het aardappel

mengsel heen dicht en druk de randen

LL

rondom aan met een vork. Splits het ei, het

eiwit wordt niet gebruikt. Klop de eidooier

los en bestrijk met de bakkwast de

het

bovenkant en zijkanten van het deeg met

het ei. Bak de vega Wellington in de oven

4

in ca. 25 min. goudbruin en gaar. Bestrooi

met de amandelen.

Eu

*Je kunt deze tomaten bestellen via

ah.nl of vervang ze door AH Semi-

gedroogde tomaten (potje 295 9).

BEVAT pp. 430 kcal -11g eiwit -19 g vet,

waarvan 10 9 verz» 51g koolhydraten,

w

waorvan 8g sulkers- 0.89 zout -69 vezels

-Prijspp.€ 175

we

Phn

ES

4

Sterretjes steken

©

Fr

Rol het deeg dat je over hebt

=

met een deegroller tot een

4

| pe

dunne lap en druk er met een

da

uitsteekvormpje sterretjes uit.

8

[ii

aller!

je