Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 87
Hier is pagina 87 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HOOFDGERECHTEN
©)
Verdeel de helft van de zoete-aardappelpuree
indelengte over de onderste helft van het
bladerdeeg. Zorg dat het mengsel overal even
hoog is. Laat de randen vrij.
Vega Wellington
zo vul je ’'m
|
3 Verwijder de schilvande zoete aard-
‘appel. Meng met een vork het oranje
vruchtvlees met de bieslook, peper en zout
tot een puree. Verwijder ook de schil vande
ube-aardappelen en meng het paarse
vruchtvlees met de salie, het citroenrasp,
peper en zout tot een puree.
Verdeel de rest
4 Leg het bladerdeeg met het bakpapier
van de geitenkaas,
op de bakplaat. Verdeel de helft vande
Verdeel achtereenvolgens
tomaten en zoete-
de helft vandetomaten,de
aardappelpuree
zoete-aardappelpureein de lengte over
erover.
de onderste helft van het bladerdeeg, Zorg
helft vande geitenkaas ende
paarse ube-puree gelijkmatig
dat het mengsel overal even hoog is. Laat
over de oranje puree.
de randen vrij. Verdeel de helft vande
tomaten en de helft van de geitenkaas
gelijkmatig over de puree. Verdeel daarover
de ube-puree, de rest van de tomaten,
geitenkaas en de rest van de zoete-
aardappelpuree,
5 Vouw het deeg over het aardappel
mengsel heen dicht en druk de randen
LL
rondom aan met een vork. Splits het ei, het
eiwit wordt niet gebruikt. Klop de eidooier
los en bestrijk met de bakkwast de
het
bovenkant en zijkanten van het deeg met
het ei. Bak de vega Wellington in de oven
4
in ca. 25 min. goudbruin en gaar. Bestrooi
met de amandelen.
Eu
*Je kunt deze tomaten bestellen via
ah.nl of vervang ze door AH Semi-
gedroogde tomaten (potje 295 9).
BEVAT pp. 430 kcal -11g eiwit -19 g vet,
waarvan 10 9 verz» 51g koolhydraten,
w
waorvan 8g sulkers- 0.89 zout -69 vezels
-Prijspp.€ 175
we
Phn
ES
4
Sterretjes steken
©
Fr
Rol het deeg dat je over hebt
=
met een deegroller tot een
4
| pe
dunne lap en druk er met een
da
uitsteekvormpje sterretjes uit.
8
[ii
aller!
je