Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 111
Hier is pagina 111 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ME
Fr
=
EN
as
=
7
D
Lo
Es
4
lade
2%
ni
Ce re
x
ard
ih,
+:
LE
pr
dq t-
>
en
té
Eni
‘
5
y
it
+
Ee
=
1
>
=
sb.
€,
à
a
ë
»
=
es
ee
E
8 he
\
SOIN GD
nn
SE
BER
eeen) Ce naeGoun )L.ısum oveanın)
Br
Zaar Tena)
Er
300. gromanesco (torentjesbloemkool)
+ Icourgette
+ citroen (schoongebaend)
3 Bekleed de cakevorm in de breedte met
6 Neem de cakeuit de oven en snijd
« takjes tijm
de courgettelinten door deze naast elkaar
rondom los. Leg een serveerschaal op de
«150 g gruyèrekaas (stuk)
te leggen. Zorg ervoor dat de linten elkaar
cakevorm en stort de cake erop.
+10 eieren
iets overlappen.
TIP In plaats van romanesco kun je ook
+100 g zelfrijzend bakmeel
4 Rasp de gele schil van de citroen, ris de
300 gbroccoliroosjes gebruiken,
+ 2tlhot curry (Verstegen)
blaadjes van de takjes tijm en rasp de kaas.
lil zout
Meng het citroenrasp, de blaadjes tijm en
Je kunt de cake 1 dag van tevoren maken.
» cakevorm (30 cm, ingevet)
de kaas door de fijngesneden courgette.
Bewaar afgedekt in de koelkast en laat op
bakpapier
Klop de eieren los en voeg toe. Zeef het
kamertemperatuur komen. Je kunt ‘m ook
bakmeel, de hot curry en het zout erboven
in zijn geheel of in plakken ca. 3maanden
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de
en meng tot een beslag.
invriezen. Laat ontdooien en serveer op.
romanesco in grote roosjes en kook 5 min.
5 Verdeel 1/3 van het beslag over de
kamertemperatuur.
Giet aflaat goed uitlekken en afkoelen.
cakevorm en zet de romanescoroosjes met
2 Schaaf ondertussen de courgette met
de puntjes naar beneden rechtop en achter
BEVAT per plak 155 kcal -11 g eiwit -8 9 vet.
een kaasschaaf of dunschiller rondom in
elkaar in het midden van het beslag. Schep
Waarvan 4 g verz. g koolhydraten.
lange linten tot je bij de zaadlijsten komt.
voorzichtig de rest van het beslag erop
waarvan 29 suikers -0.7 g zout -1g vezels
Snijd de zaadlijsten fijn. Bekleed de in-
‘en vouw de courgettelinten erover. Bak
Prijs per plak € 0.75
gevette cakevorm met bakpapier.
ca. 45 min. in het midden van de oven.
allerhande