Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 111




Hier is pagina 111 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ME

Fr

=

EN

as

=

7

D

Lo

Es

4

lade

2%

ni

Ce re

x

ard

ih,

+:

LE

pr

dq t-

>

en



Eni



5

y

it

+

Ee

=

1

>

=

sb.

€,

à

a

ë

»

=

es

ee

E

8 he

\

SOIN GD

nn

SE

BER

eeen) Ce naeGoun )L.ısum oveanın)

Br

Zaar Tena)

Er

300. gromanesco (torentjesbloemkool)

+ Icourgette

+ citroen (schoongebaend)

3 Bekleed de cakevorm in de breedte met

6 Neem de cakeuit de oven en snijd

« takjes tijm

de courgettelinten door deze naast elkaar

rondom los. Leg een serveerschaal op de

«150 g gruyèrekaas (stuk)

te leggen. Zorg ervoor dat de linten elkaar

cakevorm en stort de cake erop.

+10 eieren

iets overlappen.

TIP In plaats van romanesco kun je ook

+100 g zelfrijzend bakmeel

4 Rasp de gele schil van de citroen, ris de

300 gbroccoliroosjes gebruiken,

+ 2tlhot curry (Verstegen)

blaadjes van de takjes tijm en rasp de kaas.

lil zout

Meng het citroenrasp, de blaadjes tijm en

Je kunt de cake 1 dag van tevoren maken.

» cakevorm (30 cm, ingevet)

de kaas door de fijngesneden courgette.

Bewaar afgedekt in de koelkast en laat op

bakpapier

Klop de eieren los en voeg toe. Zeef het

kamertemperatuur komen. Je kunt ‘m ook

bakmeel, de hot curry en het zout erboven

in zijn geheel of in plakken ca. 3maanden

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de

en meng tot een beslag.

invriezen. Laat ontdooien en serveer op.

romanesco in grote roosjes en kook 5 min.

5 Verdeel 1/3 van het beslag over de

kamertemperatuur.

Giet aflaat goed uitlekken en afkoelen.

cakevorm en zet de romanescoroosjes met

2 Schaaf ondertussen de courgette met

de puntjes naar beneden rechtop en achter

BEVAT per plak 155 kcal -11 g eiwit -8 9 vet.

een kaasschaaf of dunschiller rondom in

elkaar in het midden van het beslag. Schep

Waarvan 4 g verz. g koolhydraten.

lange linten tot je bij de zaadlijsten komt.

voorzichtig de rest van het beslag erop

waarvan 29 suikers -0.7 g zout -1g vezels

Snijd de zaadlijsten fijn. Bekleed de in-

‘en vouw de courgettelinten erover. Bak

Prijs per plak € 0.75

gevette cakevorm met bakpapier.

ca. 45 min. in het midden van de oven.

allerhande