Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 133
Hier is pagina 133 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL À
CHEESECAKE
MET BONBONS
Zwitserse precisie
Chocolade is een serieuze zaak in Zwitserland. Pas
+175 groomboter
+ 3elkristalsuiker
als elke chocoladebonbon en -reep perfect is, mag-
amandeltongen
« 2tlvanille-extract
ie de winkel in. Gelukkig maar, want daarom is deze
(koekjes)
+ 400 groomkaas
cheesecake met bonbons om van te smelten zo lekker.
+75 groomboter
+ 200g Lindor
+ 3blaadjes gelatine
chocolade-
» 200 9 donkere
bonbons melk
chocolade 78%
(doosje. Lindt)
(reep 100 g, Lind!)
* springvorm
+ 2elsinaasappel-
(16x16. cm), bak-
re
En
Eg
ie
sap
Papier, keuken-
ahd 1,
+125 ml slagroom
machine, blokrasp
À LES
MEESTER-
4
CHOCOLATIERS
Sinds 1845 maken
1 Bekleed de bodem van de springvorm
de meester-
met bakpapier. Doe de koekjes met de
chocolatiers van
boter in de keukenmachine en maal fijn.
Lindt & Sprünglide
Verdeel het mengsel over de bodem van
fijnste choco-
de vorm en druk gelijkmatig aan. Dek af
zi
à
lade. Neem nou
deze Lindor-
enlaat 20 min. opstijven in de koelkast
melkchocolade-
2 Week ondertussen de gelatine 5 min. in
bonbons met een
koud water. Breek 180 g chocolade in stuk-
Y
zacht smeltende
jes. Laat au bain-marie smelten en afkoelen.
zj
vuling. Ze worden
met passie gemaakt
3 Verwarm ondertussen het sinaasappel
“
Ê
Sap op laag vuur. Knijp de gelatine uit. voeg
De
van de hoogste
kwaliteit cacao-
toe aan het sap enroer tot ze daarin zijn
er
bonen en dat proef
opgelost. Laat iets afkoelen
je. Omzelf van te
genieten bij een kop
4 Klop de slagroom met de suiker en het
Vanille-extract met een mixer bijna stijf. Roer
4
koffie of thee of om
weg te geven — als
de roomkaas los en meng de gesmolten
Ken
je dat kunt. Of om
chocolade en het sinaasappelsap erdoor.
mee te bakken,
Spatelde slagroom voorzichtig door het
zoals in het recept
chocolademengsel
hed
hiernaast.
5 Verdeel het mengsel gelijkmatig over de
à
Springvorm. Druk de bonbons voorzichtig in
4 rijen van 4 stuks in de vulling. Dek af en laat
minimaal 2V2 uur opstijven in de koelkast
6 Snijd de randen van de cheesecake los.
Verwijder de springvorm. Rasp de rest van
de chocolade erboven en snijd in 16 stukjes.
BEVAT pp. 355 kcal 5 g eiwit 29 g vet,
er
|
waarvan 19 g verz. 18 q koolhydraten.
ii
waarvan 14 g suikers -0.3 g zout
-1g vezels Prijs pp. €115
Lindt Lindor
melk
doos 2009 €599
Meer info? Kijk op
chocolate.lindt.com
allerhande "*