Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 133




Hier is pagina 133 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ADVERTORIAL À

CHEESECAKE

MET BONBONS

Zwitserse precisie

Chocolade is een serieuze zaak in Zwitserland. Pas

+175 groomboter

+ 3elkristalsuiker

als elke chocoladebonbon en -reep perfect is, mag-

amandeltongen

« 2tlvanille-extract

ie de winkel in. Gelukkig maar, want daarom is deze

(koekjes)

+ 400 groomkaas

cheesecake met bonbons om van te smelten zo lekker.

+75 groomboter

+ 200g Lindor

+ 3blaadjes gelatine

chocolade-

» 200 9 donkere

bonbons melk

chocolade 78%

(doosje. Lindt)

(reep 100 g, Lind!)

* springvorm

+ 2elsinaasappel-

(16x16. cm), bak-

re

En

Eg

ie

sap

Papier, keuken-

ahd 1,

+125 ml slagroom

machine, blokrasp

À LES

MEESTER-

4

CHOCOLATIERS

Sinds 1845 maken

1 Bekleed de bodem van de springvorm

de meester-

met bakpapier. Doe de koekjes met de

chocolatiers van

boter in de keukenmachine en maal fijn.

Lindt & Sprünglide

Verdeel het mengsel over de bodem van

fijnste choco-

de vorm en druk gelijkmatig aan. Dek af

zi

à

lade. Neem nou

deze Lindor-

enlaat 20 min. opstijven in de koelkast

melkchocolade-

2 Week ondertussen de gelatine 5 min. in

bonbons met een

koud water. Breek 180 g chocolade in stuk-

Y

zacht smeltende

jes. Laat au bain-marie smelten en afkoelen.

zj

vuling. Ze worden

met passie gemaakt

3 Verwarm ondertussen het sinaasappel



Ê

Sap op laag vuur. Knijp de gelatine uit. voeg

De

van de hoogste

kwaliteit cacao-

toe aan het sap enroer tot ze daarin zijn

er

bonen en dat proef

opgelost. Laat iets afkoelen

je. Omzelf van te

genieten bij een kop

4 Klop de slagroom met de suiker en het

Vanille-extract met een mixer bijna stijf. Roer

4

koffie of thee of om

weg te geven — als

de roomkaas los en meng de gesmolten

Ken

je dat kunt. Of om

chocolade en het sinaasappelsap erdoor.

mee te bakken,

Spatelde slagroom voorzichtig door het

zoals in het recept

chocolademengsel

hed

hiernaast.

5 Verdeel het mengsel gelijkmatig over de

à

Springvorm. Druk de bonbons voorzichtig in

4 rijen van 4 stuks in de vulling. Dek af en laat

minimaal 2V2 uur opstijven in de koelkast

6 Snijd de randen van de cheesecake los.

Verwijder de springvorm. Rasp de rest van

de chocolade erboven en snijd in 16 stukjes.

BEVAT pp. 355 kcal 5 g eiwit 29 g vet,

er

|

waarvan 19 g verz. 18 q koolhydraten.

ii

waarvan 14 g suikers -0.3 g zout

-1g vezels Prijs pp. €115

Lindt Lindor

melk

doos 2009 €599

Meer info? Kijk op

chocolate.lindt.com

allerhande "*