Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 80
Hier is pagina 80 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker bij
3 Neem het vlees uit de pan en leg op een
met bakpapier beklede bakplaat. Steek
rundvlees
dekernthermometer erin, maar zorg ervoor
dat je het bot niet raakt. Stel de thermo-
meter in op 56 °C (medium rare). Braad
het vlees in de oven ca. 40 min. of tot het
56 °C heeft bereikt.
4 Neemhet viees uit de oven en leg op
een grote (serveer}schadl. Snijd de helft
van de knoflookboter in plakjes en leg op
B
CÔTE DE
het vlees. Laat het vlees losjes afgedekt
BOEUF MET
onder aluminiumfolie 15 min. rusten. Serveer
ZWARTE-
Krachtige wijn met een
derest vande boter apart erbij
zachte structuur. Met kers,
KNOFLOOK-
TIP Zwarte-knoflookboter over?
framboos en vanille.
BOTER
De boter is ook lekker bij varkenshaas,
Tilia Malbec
Een grote jongen als
garnalen en kip, en door risotto of
075liter € 699
deze côte de boeuf laat je een minuut
(met stokbrood) bij een borrel.
of 15 rusten, daar wordt-ie alleen
TIP In plaats van zwarte-knoflookboter
maar lekkerder van. De zachte, zoetige
kun je ook gepofte-knoflookboter
smaak van zwarte knoflook (weer
maken. Snijd het kapje van een bol
‘ns wat anders dan kruidenboter)
gewone knoflook, zet de bol op een stuk
past er perfect bij.
aluminiumfolie en besprenkel met
2 el olijfolie. Verpak in de folie en pof
!
naast de côte de boeuf in de oven. Neem
uitde oven en wip met een scherp mes
de tenen uit de bol. Prak de tenen fijn en
meng door de boter.
Stevige maar fruitige rode
«1 bolzwarte knoflook”
wijn, gemaakt van
*Zwarte knoflookis alleen verkrijgbaar in
+100 9 gezouten roomboter
grotere Albert Heijn-winkels en via ah.nl.
biologisch verbouwde
druiven.
(op kamertemperatuur)
Côte de boeuf kun je zowel via ah.nl als
+ 1côte de boeuf (ca.1kg,
via ah.nl/vakslager bestellen.
AH Biologisch Cabernet
Sauvignon
op kamertemperatuur)”
075liter € 429
* staafmixer
Je kunt de knoflookboter 3 dagen van
« bakpapier
tevoren maken. Bewaar in de koelkast en
+ kernthermometer
serveer op kamertemperatuur.
1 Verwarm de oven voor op 130 °C. Pel
BEVAT p.p. 370 kcal 29 g eiwit -27 9 vet,
‘de tenen knoflook en snijd fijn. Doe samen
Waarvan 14 g verz. 39 koolhydraten,
met de boterin een bakje en pureer
waarvan 2 suikers 0.49 zout -1g vezels
met de staafmixer zo fijn mogelijk Leg
- Pris pp. € 470
de knoflookboter op een stuk vershoud-
folie en rol strak op tot een worstje. Draai
de uiteinden in tegengestelde richting en
leg minimaal luurin de koelkast
1
Stevige Bordeaux met
de kenmerkende aroma's
2 Bestrooi ondertussen de côte de boeuf
van zwarte bes en kers
rondom met peper en eventueel zout
en wat kruidigheid in
Verhit een grote koekenpan met anti-
de nasmaak.
aanbaklaag en bak het vlees in 15 min.
Scan de GR-code met de AH app en
AH Excellent Selectie
rondom goudbruin. Begin op de rand
open direct het recept. Zet vervolgens
Grand Vin de Bordeaux
075 liter € 699
met vet (de zijkant), zodat dit in de pan kan
eenvoudig de ingrediënten op je
smelten en je het vlees erin kunt bakken.
boodschappenlijst op ah.nl.
—
80