Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 80


Hier is pagina 80 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 80 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 80

Lekker bij 3 Neem het vlees uit de pan en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Steek rundvlees dekernthermometer erin, maar zorg ervoor dat je het bot niet raakt. Stel de thermo- meter in op 56 °C (medium rare). Braad het vlees in de oven ca. 40 min. of tot het 56 °C heeft bereikt. 4 Neemhet viees uit de oven en leg op een grote (serveer}schadl. Snijd de helft van de knoflookboter in plakjes en leg op B CÔTE DE het vlees. Laat het vlees losjes afgedekt BOEUF MET onder aluminiumfolie 15 min. rusten. Serveer ZWARTE- Krachtige wijn met een derest vande boter apart erbij zachte structuur. Met kers, KNOFLOOK- TIP Zwarte-knoflookboter over? framboos en vanille. BOTER De boter is ook lekker bij varkenshaas, Tilia Malbec Een grote jongen als garnalen en kip, en door risotto of 075liter € 699 deze côte de boeuf laat je een minuut (met stokbrood) bij een borrel. of 15 rusten, daar wordt-ie alleen TIP In plaats van zwarte-knoflookboter maar lekkerder van. De zachte, zoetige kun je ook gepofte-knoflookboter smaak van zwarte knoflook (weer maken. Snijd het kapje van een bol ‘ns wat anders dan kruidenboter) gewone knoflook, zet de bol op een stuk past er perfect bij. aluminiumfolie en besprenkel met 2 el olijfolie. Verpak in de folie en pof ! naast de côte de boeuf in de oven. Neem uitde oven en wip met een scherp mes de tenen uit de bol. Prak de tenen fijn en meng door de boter. Stevige maar fruitige rode «1 bolzwarte knoflook” wijn, gemaakt van *Zwarte knoflookis alleen verkrijgbaar in +100 9 gezouten roomboter grotere Albert Heijn-winkels en via ah.nl. biologisch verbouwde druiven. (op kamertemperatuur) Côte de boeuf kun je zowel via ah.nl als + 1côte de boeuf (ca.1kg, via ah.nl/vakslager bestellen. AH Biologisch Cabernet Sauvignon op kamertemperatuur)” 075liter € 429 * staafmixer Je kunt de knoflookboter 3 dagen van « bakpapier tevoren maken. Bewaar in de koelkast en + kernthermometer serveer op kamertemperatuur. 1 Verwarm de oven voor op 130 °C. Pel BEVAT p.p. 370 kcal 29 g eiwit -27 9 vet, ‘de tenen knoflook en snijd fijn. Doe samen Waarvan 14 g verz. 39 koolhydraten, met de boterin een bakje en pureer waarvan 2 suikers 0.49 zout -1g vezels met de staafmixer zo fijn mogelijk Leg - Pris pp. € 470 de knoflookboter op een stuk vershoud- folie en rol strak op tot een worstje. Draai de uiteinden in tegengestelde richting en leg minimaal luurin de koelkast 1 Stevige Bordeaux met de kenmerkende aroma's 2 Bestrooi ondertussen de côte de boeuf van zwarte bes en kers rondom met peper en eventueel zout en wat kruidigheid in Verhit een grote koekenpan met anti- de nasmaak. aanbaklaag en bak het vlees in 15 min. Scan de GR-code met de AH app en AH Excellent Selectie rondom goudbruin. Begin op de rand open direct het recept. Zet vervolgens Grand Vin de Bordeaux 075 liter € 699 met vet (de zijkant), zodat dit in de pan kan eenvoudig de ingrediënten op je smelten en je het vlees erin kunt bakken. boodschappenlijst op ah.nl. — 80

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 80