Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 80




Hier is pagina 80 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker bij

3 Neem het vlees uit de pan en leg op een

met bakpapier beklede bakplaat. Steek

rundvlees

dekernthermometer erin, maar zorg ervoor

dat je het bot niet raakt. Stel de thermo-

meter in op 56 °C (medium rare). Braad

het vlees in de oven ca. 40 min. of tot het

56 °C heeft bereikt.

4 Neemhet viees uit de oven en leg op

een grote (serveer}schadl. Snijd de helft

van de knoflookboter in plakjes en leg op

B

CÔTE DE

het vlees. Laat het vlees losjes afgedekt

BOEUF MET

onder aluminiumfolie 15 min. rusten. Serveer

ZWARTE-

Krachtige wijn met een

derest vande boter apart erbij

zachte structuur. Met kers,

KNOFLOOK-

TIP Zwarte-knoflookboter over?

framboos en vanille.

BOTER

De boter is ook lekker bij varkenshaas,

Tilia Malbec

Een grote jongen als

garnalen en kip, en door risotto of

075liter € 699

deze côte de boeuf laat je een minuut

(met stokbrood) bij een borrel.

of 15 rusten, daar wordt-ie alleen

TIP In plaats van zwarte-knoflookboter

maar lekkerder van. De zachte, zoetige

kun je ook gepofte-knoflookboter

smaak van zwarte knoflook (weer

maken. Snijd het kapje van een bol

‘ns wat anders dan kruidenboter)

gewone knoflook, zet de bol op een stuk

past er perfect bij.

aluminiumfolie en besprenkel met

2 el olijfolie. Verpak in de folie en pof

!

naast de côte de boeuf in de oven. Neem

uitde oven en wip met een scherp mes

de tenen uit de bol. Prak de tenen fijn en

meng door de boter.

Stevige maar fruitige rode

«1 bolzwarte knoflook”

wijn, gemaakt van

*Zwarte knoflookis alleen verkrijgbaar in

+100 9 gezouten roomboter

grotere Albert Heijn-winkels en via ah.nl.

biologisch verbouwde

druiven.

(op kamertemperatuur)

Côte de boeuf kun je zowel via ah.nl als

+ 1côte de boeuf (ca.1kg,

via ah.nl/vakslager bestellen.

AH Biologisch Cabernet

Sauvignon

op kamertemperatuur)”

075liter € 429

* staafmixer

Je kunt de knoflookboter 3 dagen van

« bakpapier

tevoren maken. Bewaar in de koelkast en

+ kernthermometer

serveer op kamertemperatuur.

1 Verwarm de oven voor op 130 °C. Pel

BEVAT p.p. 370 kcal 29 g eiwit -27 9 vet,

‘de tenen knoflook en snijd fijn. Doe samen

Waarvan 14 g verz. 39 koolhydraten,

met de boterin een bakje en pureer

waarvan 2 suikers 0.49 zout -1g vezels

met de staafmixer zo fijn mogelijk Leg

- Pris pp. € 470

de knoflookboter op een stuk vershoud-

folie en rol strak op tot een worstje. Draai

de uiteinden in tegengestelde richting en

leg minimaal luurin de koelkast

1

Stevige Bordeaux met

de kenmerkende aroma's

2 Bestrooi ondertussen de côte de boeuf

van zwarte bes en kers

rondom met peper en eventueel zout

en wat kruidigheid in

Verhit een grote koekenpan met anti-

de nasmaak.

aanbaklaag en bak het vlees in 15 min.

Scan de GR-code met de AH app en

AH Excellent Selectie

rondom goudbruin. Begin op de rand

open direct het recept. Zet vervolgens

Grand Vin de Bordeaux

075 liter € 699

met vet (de zijkant), zodat dit in de pan kan

eenvoudig de ingrediënten op je

smelten en je het vlees erin kunt bakken.

boodschappenlijst op ah.nl.



80