Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

E

X

tap

ap

koe

de

U

n

a

7

Pr

il

Le

=

A

\

4

ST

va

*

he

m

2

en‘

5.

‚5

fl

+ 1 dunne prei

ad

+ 60 9 gezouten

pecannoten

dd

* \takje salie

ter:

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de

prei en snijd het witte en lichtgroene deel

(bakje 15.9)

fijn. Hak de pecannoten grof. Haal de

«zoete stevige

blaadjes van de takjes salie en snijd fijn.

appel(bijv jazz)

Snijd de appel met schil in parten, verwijder

«2 scharrel-

het klokhuis en snijd het vruchtvlees in

braadworsten

Sei:

blokjes van een Ye cm (brunoise). Verwijder

+25 gpanko

het vel van de worsten. Meng de prei, noten,

(Japans

von)

salie, appel en het worstvlees met de panko

paneermeel,

Se

druk hefie

en spekreepjes. Vulde kalkoen hiermee.

zak 150.9)

ye

naar buité

+100 gspekreep-

het ge

ue

nu

2 Smelt de boter in een steelpan. Bestrijk de

kalkoen met de bakkwast rondom met de

jes (duobakje



+

boter en bestrooi met peper enzout.Legin

200g,

=

7

a

=

de ovenschaal, dek af met aluminiumfolie

AH Biologisch)

fl

en rooster ca. 15 uur in het midden van de

+ kalkoen

7

*

2

F

wt

oven. Verwijder de folie en rooster de

(ca. 25 kilo)

kalkoen onafgedekt nog 30 min, zodat hij

+50 groomboter

Ke

r

7

4

|

mooi bruin wordt. Controleer de gaarheid

+ bakkwast

S

eventueel met een kernthermometer. Steek

« grote ovenschaal

si

CAT

Br

de thermometer in het dikste deel van een

(25x35 cm) of

2

4

En:

mes zo strak

dij. Als de kerntemperatuur 75 °C is,is de

braadslee

DEC

jden.

kalkoen gaar.

« eventueel

kernthermometer

en

3 Haal de kalkoen uit de oven, bedek losjes

14

ge

met aluminiumfolie en laat nog 15-20 min.

Mi

rusten voor het aansnijden.

TIP Gaat niet alle vullingin de kalkoen?

Gaar de rest in ca. 40 mi

een oven-

à

schaal naast de kalkoen in de oven en

serveer er apart bij.

Es

€.

BEVAT pp. 670 kcal- 66 g eiwit - 41 g vet,

3

waarvan M g verz. 89 koolhydraten,

a:



waarvan4 gsulkers-139z0ut- 2gvezels

Pen

ad

“Prijs pp. € 5,20

7

E

fde ande:

rn

64

Pr.