Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
E
X
tap
ap
koe
de
U
n
a
7
Pr
il
Le
=
A
\
4
ST
va
*
he
m
2
en‘
5.
‚5
fl
+ 1 dunne prei
ad
+ 60 9 gezouten
pecannoten
dd
* \takje salie
ter:
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de
prei en snijd het witte en lichtgroene deel
(bakje 15.9)
fijn. Hak de pecannoten grof. Haal de
«zoete stevige
blaadjes van de takjes salie en snijd fijn.
appel(bijv jazz)
Snijd de appel met schil in parten, verwijder
«2 scharrel-
het klokhuis en snijd het vruchtvlees in
braadworsten
Sei:
blokjes van een Ye cm (brunoise). Verwijder
+25 gpanko
het vel van de worsten. Meng de prei, noten,
(Japans
von)
salie, appel en het worstvlees met de panko
paneermeel,
Se
druk hefie
en spekreepjes. Vulde kalkoen hiermee.
zak 150.9)
ye
naar buité
+100 gspekreep-
het ge
ue
nu
2 Smelt de boter in een steelpan. Bestrijk de
kalkoen met de bakkwast rondom met de
jes (duobakje
—
+
boter en bestrooi met peper enzout.Legin
200g,
=
7
a
=
de ovenschaal, dek af met aluminiumfolie
AH Biologisch)
fl
en rooster ca. 15 uur in het midden van de
+ kalkoen
7
*
2
F
wt
oven. Verwijder de folie en rooster de
(ca. 25 kilo)
kalkoen onafgedekt nog 30 min, zodat hij
+50 groomboter
Ke
r
7
4
|
mooi bruin wordt. Controleer de gaarheid
+ bakkwast
S
eventueel met een kernthermometer. Steek
« grote ovenschaal
si
CAT
Br
de thermometer in het dikste deel van een
(25x35 cm) of
2
4
En:
mes zo strak
dij. Als de kerntemperatuur 75 °C is,is de
braadslee
DEC
jden.
kalkoen gaar.
« eventueel
kernthermometer
en
3 Haal de kalkoen uit de oven, bedek losjes
14
ge
met aluminiumfolie en laat nog 15-20 min.
Mi
rusten voor het aansnijden.
TIP Gaat niet alle vullingin de kalkoen?
Gaar de rest in ca. 40 mi
een oven-
à
schaal naast de kalkoen in de oven en
serveer er apart bij.
Es
€.
BEVAT pp. 670 kcal- 66 g eiwit - 41 g vet,
3
waarvan M g verz. 89 koolhydraten,
a:
—
waarvan4 gsulkers-139z0ut- 2gvezels
Pen
ad
“Prijs pp. € 5,20
7
E
fde ande:
rn
64
Pr.