Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 64 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 64
E X tap ap koe de U n a 7 Pr il Le = A \ 4 ST va * he m 2 en‘ 5. ‚5 fl + 1 dunne prei ad + 60 9 gezouten pecannoten dd * \takje salie ter: 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de prei en snijd het witte en lichtgroene deel (bakje 15.9) fijn. Hak de pecannoten grof. Haal de «zoete stevige blaadjes van de takjes salie en snijd fijn. appel(bijv jazz) Snijd de appel met schil in parten, verwijder «2 scharrel- het klokhuis en snijd het vruchtvlees in braadworsten Sei: blokjes van een Ye cm (brunoise). Verwijder +25 gpanko het vel van de worsten. Meng de prei, noten, (Japans von) salie, appel en het worstvlees met de panko paneermeel, Se druk hefie en spekreepjes. Vulde kalkoen hiermee. zak 150.9) ye naar buité +100 gspekreep- het ge ue nu 2 Smelt de boter in een steelpan. Bestrijk de kalkoen met de bakkwast rondom met de jes (duobakje — + boter en bestrooi met peper enzout.Legin 200g, = 7 a = de ovenschaal, dek af met aluminiumfolie AH Biologisch) fl en rooster ca. 15 uur in het midden van de + kalkoen 7 * 2 F wt oven. Verwijder de folie en rooster de (ca. 25 kilo) kalkoen onafgedekt nog 30 min, zodat hij +50 groomboter Ke r 7 4 | mooi bruin wordt. Controleer de gaarheid + bakkwast S eventueel met een kernthermometer. Steek « grote ovenschaal si CAT Br de thermometer in het dikste deel van een (25x35 cm) of 2 4 En: mes zo strak dij. Als de kerntemperatuur 75 °C is,is de braadslee DEC jden. kalkoen gaar. « eventueel kernthermometer en 3 Haal de kalkoen uit de oven, bedek losjes 14 ge met aluminiumfolie en laat nog 15-20 min. Mi rusten voor het aansnijden. TIP Gaat niet alle vullingin de kalkoen? Gaar de rest in ca. 40 mi een oven- à schaal naast de kalkoen in de oven en serveer er apart bij. Es €. BEVAT pp. 670 kcal- 66 g eiwit - 41 g vet, 3 waarvan M g verz. 89 koolhydraten, a: — waarvan4 gsulkers-139z0ut- 2gvezels Pen ad “Prijs pp. € 5,20 7 E fde ande: rn 64 Pr.
Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 64